merhaba arkadaslar,bugun pazar ve ben gene evdeyim hersey cok sıkıcı ,havalarda soğuk sizler eşlerinizle hafta sonlarını nasıl geciriyorsunuz mesela?benım gıbı olan varmı???neredeyse haftanın yedi günü evdeyim,yasadıgım sehirde ailemden kimse yok,esiminde sadece annesi ve kızkardesi var ,kayınvalıdem yasıtlarıyla vakıt gecırıyor görümcemde calısıyor,apartmandakıler deseniz 4 aile var,2si ögretmen bi hafta sonları var onuda dinlenerek geciriyorlar neyse fazla uzatmıcam,esim deseniz hep isleriyle mesgul,dükkanı eve yakın hep adamlar girip cıkıyor hic bos kalmıyor,ben ne yapacagımı sasırdım cok yalnızım ,carsıya cıksam bir amacım yok aylak aylak takılıyorum bazen zevk almıyorum,esım cok kıskanc calısmama izin vermıyor,ne yapacagımı sasırdım bu sekilde hayat gecmiyor,ev isi deseniz sürekli evde oldugumdan hemen yaptıgım ıcın yok,offf bıktım herseyden 7bucuk ay hamıleyım,hamıle kalmadan öncede böyleydi,simdide böyle bundan sonrada böyle olacak,hep evde olacagım,esim izin verse ailem ufak dükkan acıcak oyalanmam icin ama izin vermiyor,cocuk doğduktan sonra düsünüyorum,cünkü bu sekilde kendimi cok değersiz hissediyorum esiminde bana ilgisi azaldı evde oldugum ıcın ıyıce cahıllestım
cok bunalımdayım ......
biliyorum calısmama izin vermıyecek sizce bosanmalımıyım izin vermezse????
((( ne yapmam gerek fikirlerinize ihtiyacım var lütfen!

biliyorum calısmama izin vermıyecek sizce bosanmalımıyım izin vermezse????