Yalnizliktan korkan var mi?

Bu düşünceler hastalıklı değil ki. Ben de böyle düşünüyorum. İki yıllık da evliyim. Eşimle de iş bölümü yaparız. Görevlerimiz bellidir. Böyle erkekler var yani dünyada.

Ama babanıza da karşı gelmeyin. Adam dünya gözüyle kızının elinden iki bardak çay içiversin. Sizi bu yaşa getirmişler. Bir kötülükleri yoksa kırmayın.
Kirmiyorum zaten insanlar yanlis anliyor yani kumandada cikistigim icin linc yedim.Babama bakarim ama gelecek kaygim cok bunu anlatamadim

Siz erkek olsanız yanında duran kumanda için sizi diğer odadan çağırıp oğlum kumandayı ver der miydi babanız?

Bence hayır.

Siz erkek olsanız yanında duran kumanda için sizi diğer odadan çağırıp oğlum kumandayı ver der miydi babanız?

Bence hayır.
Bunu zaten bulamadim diye yapiyor ortada duran kumandayi beni anlamadiginiza eminim.Ben yalanci olayim neyse😌

Bunu zaten bulamadim diye yapiyor ortada duran kumandayi beni anlamadiginiza eminim.Ben yalanci olayim neyse😌
Ben size destek olacak bişey söyledim
Bence kadın olduğunuz için size kendi yapabileceği şeyleri buyurmaya hak görüyor erkekler babanız bile olsa

Ben size destek olacak bişey söyledim
Bence kadın olduğunuz için size kendi yapabileceği şeyleri buyurmaya hak görüyor erkekler babanız bile olsa
Malesef hepdi ayni yetistirilirken degidtirilmeli.Bir ablam vardi suan gorusmuyoruz cocugu okadar sevkatliydi ki annesini yormamak icin isleri yapardi.İnsallah cocugum olursa bende oyle yetistircem.Hep eskilerden kalmis bu aliskanlik.Dedemde kipirdamazdi sorun orneklerde..

Belki beni kınayabilir siniz bu da dert mi diye..Ben yalnizlik icinde boguluyorum.İnsanlar cok sahte kendimi anlatsam da onlar sadece kendi ile olan kisimlarla ilgileniyorlar.Aslinda ben korkuyorum yalniz kalmak beni cok yoruyor.İs guc var evet ama ordakiler benim kafa yapima sahip degil.Ozgurlukcu bir dusuncem var ve bizim milletimizde malesef destekleyen pek yok.Feminist diyorlar bana nolmus aksini dusunuyorsam.Bana gore kadin is yaparsa erkekte yapmali bunda ne zarar var.Eve ekmek getirirmis erkekler bende getiriyorum.Evde babama bile karsi geliyorum bu konuda yani cayini bile almiyor.Bu beni rahatsiz ediyor galiba hic evlenemeyecegim bu dusunceden.Burda samimiyeti gordum ben belki arkadas bile oluruz bilmiyorum.İcimi dokmek istedim.Allah kimseyi buyuk dertlerle sinamasin.
Kalabalıklar içinde yalnızlık korkutur benide.
Güvendiğin insanlar var ise hayatta yanımda yada değil,zaten yalnız değilsindir.

Kalabalıklar içinde yalnızlık korkutur benide.
Güvendiğin insanlar var ise hayatta yanımda yada değil,zaten yalnız değilsindir.
Tek ailem Allah yokluklarini gostermesin.Guvenmek artik crsaret istiyor.İnsallah hersey duzelir.

Back
X