• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlıktan nefret ediyorum.Kimse beni sevmiyor.Hep eziliyorum

busu54

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-100
Puanlar
98
Nerden anlatacağım bilmiyorum kuzenlerim hep 2 kardesti ben tektim kardeslerim oldu ama aramızda 10 yqs var üstüne ailemden ilgi göremedim.Bana hiçbir sey sormadılar liseye tercih yaparken bile(saglık meslek kazandım) sonra 4 yıllık kazanamadım diye tembel ilan edildim babam hep laf soktu.Baba sevgisi de göremedim seviyordu ama göstermedi.O sevgiyi erkek arkadasımda buldum derken ailem istemedi hatta onlar yüzümdem iyi bir fabrikaya giremedi(işssiz olursa beni ayırabileceklerdi)olmadı is buldu sonra baskılar ben de kaçtim ayrılmaktan korktum evlendim kısacası aileme onlara layık evlat olamadım sürekli de hissettirdiler mi bilmiyorum oyle hissediyorum.2 cocugum var cocuklara bakmaktan tükendim sinirlendim esşimle kavga ettik o da beni istemiyor zorla evli duruyorum diyor.Üstüne hiç arkadas edinemedim hep reddedildi bulusmamak için bahane buldular ben her yere tek gidiyorum kimsem yok.Boguluyorum Yardım edin.

Nerden anlatacağım bilmiyorum kuzenlerim hep 2 kardesti ben tektim kardeslerim oldu ama aramızda 10 yqs var üstüne ailemden ilgi göremedim.Bana hiçbir sey sormadılar liseye tercih yaparken bile(saglık meslek kazandım) sonra 4 yıllık kazanamadım diye tembel ilan edildim babam hep laf soktu.Baba sevgisi de göremedim seviyordu ama göstermedi.O sevgiyi erkek arkadasımda buldum derken ailem istemedi hatta onlar yüzümdem iyi bir fabrikaya giremedi(işssiz olursa beni ayırabileceklerdi)olmadı is buldu sonra baskılar ben de kaçtim ayrılmaktan korktum evlendim kısacası aileme onlara layık evlat olamadım sürekli de hissettirdiler mi bilmiyorum oyle hissediyorum.2 cocugum var cocuklara bakmaktan tükendim sinirlendim esşimle kavga ettik o da beni istemiyor zorla evli duruyorum diyor.Üstüne hiç arkadas edinemedim hep reddedildi bulusmamak için bahane buldular ben her yere tek gidiyorum kimsem yok.Boguluyorum Yardım edin.

Eşiniz sizi neden istemiyor?

Evli kalmaya niyetiniz varsa eşle arayı düzeltmek zorundasınız.

Anne baba bir yere kadar da eşle huzursuzluk çok zor oluyor. O yüzden ya boşanın ya da arayı düzeltin.

hata üstüne hata yaptığınız hayatınızı daha fazla dramatize etmeden ayağa kalkın ! girdiğiniz yol yanlış da geri dönemeyeceğinize göre kalan yolu güzelleştirin . o beni sevmedi ,o beni öpmedi ,o bana bunu dedi biraz güçlü olun ya ! çocuk yetiştiriyorsunuz sizden görecek düşünce kalkmayı ne bu salmışlık ?

Çocuklar kaç yaşında? Çalışmıyosanız çalışmanız gerek, eşiniz sizi istemiyorsa ya eş ile ya aile ile bi bağlantı kurmanız lazım.
Sürekli birilerinden bi şeylerden şikayet ederek kurban rolüne girmeyin. Kuzenlerim iki kardeşti ben tektim diye konuya başlıyosunuz sonra cümle sonunda sizinde kardeşiniz olduğu ortaya çıkıyor, ee tekken de mutlu değilsiniz kardeşiniz oluncada. Ayrıca ailenizin istemediği birine rızaları olmadan kaçmışsınız yine mutlu değilsiniz, üstünede iki çocuk yapmışsınız kusura bakmayında biraz dönüp bi kendinizede bakın ben ne yapıyorum nerde hata yapıyorum diye.
Yok baba sevgisi görmedim cart curt saçmalık kocaya kaçmaya bahaneler.

Biraz fazla kurban rolündesiniz gibi geldi.İşte kuzenlerinizin kardeşi varmış ama sizin yokmuş olsa da 10 sene sonra olmuş.Benim kardeşim yok hiç böyle bir şey düşünüp dramatize etmedim.Üstelik ailenizin istemediği adamla evlenmişsiniz gördünüz ki haklı çıktılar.Arkadaşı olmayanlara da çok şaşırıyorum nasıl oluyor o anlamıyorum.

Yani iki cocucugunuz var eğer eşinizin söylediği şey kavga anında sinirlenerek söylenen sözlerse eşler arasında oluyor aranıza düzeltin derim ama devamlı ve bunu belli ediyorsa sürekli sende bunu hissediyorsan önce bı kavga etmeden konuşun bı oluru yoksa yapcak bir şey yok ama iki çocuğunuz var anneleri.ve babaları yanında olarak buyusunler çocuklarınız için hayırlisi

Biraz fazla kurban rolündesiniz gibi geldi.İşte kuzenlerinizin kardeşi varmış ama sizin yokmuş olsa da 10 sene sonra olmuş.Benim kardeşim yok hiç böyle bir şey düşünüp dramatize etmedim.Üstelik ailenizin istemediği adamla evlenmişsiniz gördünüz ki haklı çıktılar.Arkadaşı olmayanlara da çok şaşırıyorum nasıl oluyor o anlamıyorum.
Maalesef arkadas konusunda bahtsızım ki.Kimle bulusmak istesem hemen bahane çıkarıyor.

Çocuklar kaç yaşında? Çalışmıyosanız çalışmanız gerek, eşiniz sizi istemiyorsa ya eş ile ya aile ile bi bağlantı kurmanız lazım.
Sürekli birilerinden bi şeylerden şikayet ederek kurban rolüne girmeyin. Kuzenlerim iki kardeşti ben tektim diye konuya başlıyosunuz sonra cümle sonunda sizinde kardeşiniz olduğu ortaya çıkıyor, ee tekken de mutlu değilsiniz kardeşiniz oluncada. Ayrıca ailenizin istemediği birine rızaları olmadan kaçmışsınız yine mutlu değilsiniz, üstünede iki çocuk yapmışsınız kusura bakmayında biraz dönüp bi kendinizede bakın ben ne yapıyorum nerde hata yapıyorum diye.
Yok baba sevgisi görmedim cart curt saçmalık kocaya kaçmaya bahaneler.
Kardesim 18 yasında ben 28 yasındayım nasıl anlasabilirşz 10 yas var kusak farkı var.Çalısmayı ben de istiyorum ama büyüğü birine bıraktım diyeyim küçüğü kime bırakacam

Kendi kendinize yapmışsınız kendi kendinizi kaldırmalısınız .cocuklar kaç yasında

Huysuz ,takıntılı oldugumu soyluyor ama ben tükendim bütün gün 2 cocukla duruyorum kızım söz dinlemiyor vallahi tükendim

Tahmin etmiştim ama teyit almak istemiştim. Çocuklarla yorulabilirsiniz bu normal ama geri kalan her şeye çok fazla takilmissiniz. Geçmişi bir tarafa bırakmanız lazım. Olan olmuş artık geçmişi değiştiremezsiniz. O öyle yaptı, su bunu dedi böyle yaparsanız sadece kendinizi uzersiniz ve elinize bir şey geçmez. Hayata biraz daha olumlu taraflarından bakmanız lazım. Şikayet etmek şikayeti doğurur. Bu gününüzü güzelleştirmek için neler yapabilirsiniz ona bakın derim.

Kardesim 18 yasında ben 28 yasındayım nasıl anlasabilirşz 10 yas var kusak farkı var.Çalısmayı ben de istiyorum ama büyüğü birine bıraktım diyeyim küçüğü kime bırakacam
Kardeşle anlaşmanın yaşı mı var? 1 yaş olur anlaşamaz kanlı bıçaklı olursun 10-15 yaş olur can ciğer seversin. Kardeş demek arkadaş demek değil ailenden bir birey, sevgi göremedim babam severdi ama göstermezdi dediğin için diyorum bunu “sevgi bağı” anlamında tek çocukkende kardeşin oluncada mutlu değilsin.
Ayrıca herkesin küçük çocuğu var ama çalışıyor, eşin dün böyle olmamıştır heralde madem ilk çocuğun büyüdüğü zaman girseydin bi işe çalışsaydın kocanıda çekmek zorunda kalmazdın. Prangayı kendin takmışsın.
Arkadaş olarak çocuktan dolayı çıkamıyorsan konu komşu ile ahbaplık etmeye bak kahve arkadaşı gibi şartlar olgulaşınca çalışırsın çevrende olur

Ablam 11 yaş büyük benden inanılmaz iyi anlaşıyoruz. Sorun yaş farkı değil sizin çok daha büyük sorunlarınız var.
Çocukluktan başlayan duygusal ihmalin yaratığı sonuçları yaşıyorsunuz. Sevilmemeyi öğrenmiş ve normallestirmişsiniz. Tek başınıza bu durumun üstesinden geleceğini düşünüyorum yardım alın. Ve küçük küçük adımlarla başlayın.

Ablamla aramda 10 yaş var. Bi şey olsa ben direkt ona anlatırım o da bana. Çok şükür gayet iyi anlaşırız gezeriz eğleniriz. Ayrıca aileniz 4 yıllık kazanmamanıza kızdığına göre demek ki siz okuyun diye çabalıyolardı. Kusura bakmayın ama her şeyi kendi istediğiniz gibi yapmışsınız resmen yarını düşünmeden yaşamışsınız. Fazla dramatiksiniz. Biraz pozitif olmaya çalışın lütfen.

Back
X