yalnızlıktan, sıkıntıdan patlamak üzereyim

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
merhaba arkadaşlar bir çoğunuzun sorununa göre belki hiç önemi olmayan bir sorun ama konuşacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum. Ankara'da yaşıyorum buraya taşınalı 6 ay kadar oldu ve bir tane bile arkadaşım yok. Erkek arkadaşım var ama onunla olmuyo sadece. Hakkını yemeyim bana yetebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyo ama erkek işte bi bayan arkadaşın yerini tutmuyo. Ben de istiyorum bi bayan arkadaşımla kahve içeyim, kuaföre gideyim ne bileyim sohbet edeyim vs. Yeni bi arkadaş çevresine nasıl girebilirim? Şu an çalışmıyorum kpssye hazırlanıyorum ama ders ve sevgili dışında hiçbir hayatım yok gerçekten bunalıma girmek üzereyim. Neler önerebilirsiniz arkadaşlar? Gerçekten çok bunaldım. Okuyan herkese çok teşekkür ederim.

Kpss için kursa gidiyor musunuz oradan arkadaş edinebilirsiniz mesela
Eğer gitmiyorsanız komşu ziyaretleri yapın gün yapıyorlarsa günlere katılın yeni kişiler tanırsınız bu vesile ile
Halk eğitimin verdiği kurslara da katılabilirsiniz

kursa gitmiyorum bi kursa yazılsam mı diye düşünüyorum ama çok mu geç kaldım diye çekiniyorum. Alandan girmicem kpssye ama bilmiyorum.

Seni çok iyi anlıyorum =) En azından arkadaşın yok gerçekten benim varda yok.. Kurs en iyi çözüm gibi geldi bana herhangi birşey olabilir illa kpss için olması gerekmez dil olabilir el sanatları olabilir bir çok seçenek var =)

Nerde oturuyorsun canım bi kahve ısmarlıyım sana:))

Ya en azından vakit geçirebileceğin insanlar var ne bileyim ben öyle bir başıma

Ya en azından vakit geçirebileceğin insanlar var ne bileyim ben öyle bir başıma

İşte yok canım malesef varken yok hemde =) Arkadaşın da dediği gibi burlarda olsan bi kahve ısmarlardık yalnızlığımızı paylaşırdık en azından =)) Sevgiliyle herşey iyi hoş ama onu çekiştirmen gerektiği zamanlar da oluyor onunla onu çekiştiremezsin ki demi ama =)

ahaha evet ya dedikodu yapmak da gerek bazen böyle olunca her şeyi pat pat yüzüne söylüyorum hiç zevki çıkmıyo :)

ahaha evet ya dedikodu yapmak da gerek bazen böyle olunca her şeyi pat pat yüzüne söylüyorum hiç zevki çıkmıyo :)

Hahaha aynen aynen bu kadar olur hiç eğlenceli değil Bende bazen kardeşini görünce ona anlatıyorum senin abin öyle böyle diye sevgilimin yanına kız kardeşiyle onu çekiştirioruz şartlar işte napcan

Hahaha aynen aynen bu kadar olur hiç eğlenceli değil Bende bazen kardeşini görünce ona anlatıyorum senin abin öyle böyle diye sevgilimin yanına kız kardeşiyle onu çekiştirioruz şartlar işte napcan

ay neden Ankara'da değilsin ya ahaha

Canım benim ya o kadar iyi anlıyorum ki seni gerçi benimde var olup yok olanlardan .. :))
Arkadaşlar doğru demiş en iyi arkadaş sevdiğin bi kursta bulacağındır gibi geldi hem aynı şeyi seçtiyseniz ortak noktanız var demektir doğru değil mi :) Ama onun dışında biz varız yani kadınlar kulübü kadınları
İnsan konuşmak paylaşmak istiyor dahası paylaştıkça seni yargılayacak biri değil de sorunlarına çözüm bulucak biri :)
Bu arada bende evde kpss çalışıyorum iyice sıkıyo insanı bide sanki gittikçe zaman azalıyor gibi :)

evet kpss için ben de panikliyim ve muhtemelen yetişmeyecek stresi falan da oluyo istemsiz :) siz olmasanız zaten kime dökerim içimi ya ağlamaklıydım yazmaya başlarken şu an bile iyi hissediyorum daha çok.

evet kpss için ben de panikliyim ve muhtemelen yetişmeyecek stresi falan da oluyo istemsiz :) siz olmasanız zaten kime dökerim içimi ya ağlamaklıydım yazmaya başlarken şu an bile iyi hissediyorum daha çok.

Şubatta kurs kayıtları varmış yine acaba kursamı gitsek napsak ki :) Aynen canım kk bağımlılık yaptı bende ne zaman boşluğum olsa burda buluyorum kendimi insna kendini yalnız hissetmiyor :) Ankaradan da arkadaşlar çıkar bakarsın gerçekte de görüşebileceğin :)

Şubatta kurs kayıtları varmış yine acaba kursamı gitsek napsak ki :) Aynen canım kk bağımlılık yaptı bende ne zaman boşluğum olsa burda buluyorum kendimi insna kendini yalnız hissetmiyor :) Ankaradan da arkadaşlar çıkar bakarsın gerçekte de görüşebileceğin :)

aslında benim lise seviyesinden kpss puanım var bu adliyenin zabıt katipliği sınavını takip ediyorum eğer o olursa kpss kursuna boşuna yazılmış olcam diye düşünüyorum. ah ankaradan çıksalar da kaynatsak kısır falan yapsak yesek :)

kursa gitmiyorum bi kursa yazılsam mı diye düşünüyorum ama çok mu geç kaldım diye çekiniyorum. Alandan girmicem kpssye ama bilmiyorum.

Kalmamışsındır sosyal ortamlara gir ki arkadaş edin.

Ayy güzel olurdu bak şimdi kısır günü falan :) İnş istediğin olur canım ama tedbiri de bırakmamak lazım çalışmaya devam et :) Bu arada yalnızım diye de çocuğun başını yeme kız bu zaman da doğru, fedekar, anlayışlı sevgili zor bulunuyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…