Yalnzlk...

nazar boncuxgxum

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
517
8
296
39
Ankara
slm arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve 2 yıl önce eşimden ayrıldım bu süre içinde hayata küsmüşdüm fakat 5 ay önce birini tanıdım ve beni hayata tekrar döndürdü eşimin fotoğraflarını bile bana o yırttırabildi onunla 2 aylık bi beraberliğimiz oldu o hiç ewlenmemiş biri ve ailelerimiz her konuda karşı we 3 aydır yüzünü görmorm çünkü ailem kesin tawır koydu. artık bunaldım etrafımda herkes mutlu çoluk çocuk sahibi ben de artık mutlu olmak istiyorum kardeşmin düğünü olcak herkes düğün telaşı içinde beni kimse görmüo aslında kardeşimi kıskanmıyorm ama etraf öle görüo yardım etmek istiyorum herşey iyi giderken ben yaşadıklarımı kendi düğün hazırlığım aklıma gelio ve ağlama krizine giriorm evdekiler üzülüoo hangi birini anlatayım herşey üstüme gelio bunalıma girdim tekrarrrr ne yapabilirim aslında çalışıyorm çok iyi bi işim war ama ewe gelince suratım aslıo napabilirimmm nasıl mutlu olabilirim

slm arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve 2 yıl önce eşimden ayrıldım bu süre içinde hayata küsmüşdüm fakat 5 ay önce birini tanıdım ve beni hayata tekrar döndürdü eşimin fotoğraflarını bile bana o yırttırabildi onunla 2 aylık bi beraberliğimiz oldu o hiç ewlenmemiş biri ve ailelerimiz her konuda karşı we 3 aydır yüzünü görmorm çünkü ailem kesin tawır koydu. artık bunaldım etrafımda herkes mutlu çoluk çocuk sahibi ben de artık mutlu olmak istiyorum kardeşmin düğünü olcak herkes düğün telaşı içinde beni kimse görmüo aslında kardeşimi kıskanmıyorm ama etraf öle görüo yardım etmek istiyorum herşey iyi giderken ben yaşadıklarımı kendi düğün hazırlığım aklıma gelio ve ağlama krizine giriorm evdekiler üzülüoo hangi birini anlatayım herşey üstüme gelio bunalıma girdim tekrarrrr ne yapabilirim aslında çalışıyorm çok iyi bi işim war ama ewe gelince suratım aslıo napabilirimmm nasıl mutlu olabilirim

Ama açıklamamışsınız ki..
Aileler neden karşı sizi bu kadar hayata bağlamış kişiye?
Çok üzüldüm..:çok üzgünüm:

onun aileside karşı onun ailesi için benim evlenip ayrılmam benim ailem için bi sürü sebep mezhep farklılığı maddi durumu yanlış birisi olarak tanıtıldı bi sürü sebep war

sen calisip kendi parani kazaniyorsun bence bu bir bayan icin cok güzel bir duygu ankara gibi bir sehirde yasiyorsun mutlaka seni sevicek biri cikicaktir karsina 23 yasindasin yapma lütfen hayata pozitif bakmaya calis allah büyüktür mutlaka cikicaktir dogru insan karsina bence sen olaylari kendi kafanda büyütüyorsun kardesinin dügünüde biraz tuz biber olmus ama unutmaki sen cok gencsin ve kendi ayaklarinin üzerinde durabilen birisin hayatin tadini cikarmaya bak canim

seni eski konularından biliyorum çok acı çekmiştin zamanında.. hepsi gelip geçti ve yeniden sevdin demek.. o günlerde söyleselerdi herhalde inanmazdın :)
herneyse, ailen biraz baskıcı galiba dimi?

onun aileside karşı onun ailesi için benim evlenip ayrılmam benim ailem için bi sürü sebep mezhep farklılığı maddi durumu yanlış birisi olarak tanıtıldı bi sürü sebep war

Ben sevginizin arkasında durun derim..
Çocuk değilsiniz ki..
Sizi bu şekilde yıpratmalarına izin vermeyin kendi anne babanız bile olsa.
Gerekirse güzellikle gerekirse kızarak da olsa eğer sevdiğinizinden eminseniz ikna edin ailenizi..

sen calisip kendi parani kazaniyorsun bence bu bir bayan icin cok güzel bir duygu ankara gibi bir sehirde yasiyorsun mutlaka seni sevicek biri cikicaktir karsina 23 yasindasin yapma lütfen hayata pozitif bakmaya calis allah büyüktür mutlaka cikicaktir dogru insan karsina bence sen olaylari kendi kafanda büyütüyorsun kardesinin dügünüde biraz tuz biber olmus ama unutmaki sen cok gencsin ve kendi ayaklarinin üzerinde durabilen birisin hayatin tadini cikarmaya bak canim

gerçekden çalışmasam kafayı yerim heralde bazen herşey çok düzgün gidio işime gücüe weriom kendimi içime atıorm atıorm sonra bi duygu patlaması günlerce kendime gelemiorm

seni eski konularından biliyorum çok acı çekmiştin zamanında.. hepsi gelip geçti ve yeniden sevdin demek.. o günlerde söyleselerdi herhalde inanmazdın :)
herneyse, ailen biraz baskıcı galiba dimi?

gerçekden o günlerde bende söleselerdi bende inanmazdım ama oldu ve beni hayata bağladı yüzümü güldürdü aileme açtım konuyu ama asla olmaz dedielr sölerinden çıkamıyorm tekrar hata yapmamak için yanılmamak için hep düşünüyorm buda doğru insan değil ailemin bi bildiğii war die ama içim içimi yiyor

Ben sevginizin arkasında durun derim..
Çocuk değilsiniz ki..
Sizi bu şekilde yıpratmalarına izin vermeyin kendi anne babanız bile olsa.
Gerekirse güzellikle gerekirse kızarak da olsa eğer sevdiğinizinden eminseniz ikna edin ailenizi..

o ailesinin düşüncesini umursamıyor mecbur kabul etceekler diyor ama bizimkiler asla ikna olmazlar zaten onlarında karşı olduklarını duysalar hiç olmazlar hiç şans yok yanii

o ailesinin düşüncesini umursamıyor mecbur kabul etceekler diyor ama bizimkiler asla ikna olmazlar zaten onlarında karşı olduklarını duysalar hiç olmazlar hiç şans yok yanii

Çok kızıyorum çoooook..
Büyüklerin gençlerin kararlarına karışmasına kızıyorum bu 1
Bir de çocuk muamelesi yapılmasına bu da 2
Sanki saygı gösterilmesi gereken sadece onlarmış gibi davranıyorlar..
Sizin kendinize ait kararlarınız,hayatınız,bakış açınız yokmuş gibi!!!!
İnşallah gönlünüzce olur herşey..
Ne diyeyim...

sevginizin arkasında durun bencede... aileniz de zamanla birbirinizi sevdiginizi kopamadıgınızı anlayıp kabulleneceklerdir inşallah dogru insan dediginiz kişidir... hayatınızda mutluluklar....:enbuyukkk:

Çok kızıyorum çoooook..
Büyüklerin gençlerin kararlarına karışmasına kızıyorum bu 1
Bir de çocuk muamelesi yapılmasına bu da 2
Sanki saygı gösterilmesi gereken sadece onlarmış gibi davranıyorlar..
Sizin kendinize ait kararlarınız,hayatınız,bakış açınız yokmuş gibi!!!!
İnşallah gönlünüzce olur herşey..
Ne diyeyim...

evet kesinlikle dogru hep onlar dogru..... bizim kendi hayatımız yok gibi davarnıyorlar....

arkadaşlar samimiyetinz için teşekkürler ama şunu yürekden söleyebilirm eski ben olsaydım yani daha önce başımdan bi ewlilik geçmemiş olsaydı arkama bakmadan yoluma dewam ederdim sonunu düşnmesdim çekip giderdim ama şimdi herşey çok farklı ilerisini düşünmek zorundayım mecburum sessizce beklemeye yanii

evet o konuda haklısın tabi ki ileriyi düşünmeye.....
peki yaaaa dogru insan suan hayatındaki kişiyse bunu düşündün mü?

arkadaşlar samimiyetinz için teşekkürler ama şunu yürekden söleyebilirm eski ben olsaydım yani daha önce başımdan bi ewlilik geçmemiş olsaydı arkama bakmadan yoluma dewam ederdim sonunu düşnmesdim çekip giderdim ama şimdi herşey çok farklı ilerisini düşünmek zorundayım mecburum sessizce beklemeye yanii

Tatlimmmm cok gencsin ve daha cok cahilsin sakinn ha sakinn aileni karsina alarak hareket etme zaman herseyin ilacidir! sabret ve Allaha Tevekkül ol !! hakinda hayirlisini iste! bak sende yazmisin eski esimin resimlerini o yirtdirdi bana diye gun ola hayrola de gelin ata binmis ya nasip demis bakalim karsina kimler cikacak belkide senin nasibin o tanistigin genc ama sunu hic unutma hic bir erkek icin aileni karsina almaya degmeze !! aileni karsina alip arkanadonup bakmadan gitsen bile o erkegin karsisindada zamanla degerin olmaz seni sahipsiz diye dusunur erkeklere guven olmaz birak CABA HARCASIN VE SENI HAK ETSIN!!!....

haklısın slinn erkeklere güwen olmaz ALLAH büyük herkes ewlenicek die bi kaide yok bu aralar biraz depresyona girdim sanırım kardeşimin düğün telaşı kuzenimin düğünü derken ben kendimi yalnız hissetttim umarım en kısa zamanda kurtulurum bu hüsranlı hawamdan

yani boşandıktan sonra elbette herkesin hayatı zor oluyor ama sabretmek lazım çabalamak lazım seviyorsan eger...takıldıgım biyer oldu eşimi unuttum demişsin resimlerini yırttım demişin ama kardeşinin düğün hazırlıgında kendi düğünün hatırlayıp aglama krizi gecridgini sölemissin gercekten unuttunmu acaba

merhaba canim bende buna benzer konu acmistim benimde ayni sekilde ailesi kesinlikle karsi benim ailemden zatenn birtek babami razi etmek istyiorum bende 1.5 senedir ayriyim assa yukari ve bende 1 sene evli kaldimm benim icinde vok zordu birinin kinasina veya dugunune gidince cok zoruma gidiyordu cok agladim acillere dustum ama onlar bizi haketmiyorlar gercekten allaha havale ettim onu ve ailesini bende 7 aydir birisiyle cikiyorum evimiz var isi var gucu var cok sukur diplomalarida var benim ailece zaten sorunlarim cok hem ayrildim hemde kendime ait sorunlar cok cok cektim allah kimseye cektirmesin gercekten benimkide insallah bu hafta veya haftaya istemeye gelcek vermezlerse ben kacmam giderim cunku beni hayata dondurduu bende cok cektimm beni anlasinlar dimi ama biyandanda 75 yasindaki dedem cok hasta prostat kanseri vucuduna yayilmis birde kafasinda timor cikmis sayili gunleri cok caresizim gercekten allah yardimcimiz olsunn insallah canim hersey olacana varir canini sIKMA :teselli:

yani boşandıktan sonra elbette herkesin hayatı zor oluyor ama sabretmek lazım çabalamak lazım seviyorsan eger...takıldıgım biyer oldu eşimi unuttum demişsin resimlerini yırttım demişin ama kardeşinin düğün hazırlıgında kendi düğünün hatırlayıp aglama krizi gecridgini sölemissin gercekten unuttunmu acaba

ewet öle ama canım ama ben ne olursa olsun eşimiher fırsatta hatırlarım die düşünüyorm ben gözümü eşimde açtım o benim ilkimdi ewliliğim çok kısa sürdü yaşanmamışlıklar çokdu ve hepsi içimde kaldı her anımı o warmış gibi yaşıodum bu anlattığım kişiyle tanıştığımda da durum böyleydi ve bunu kabull ederek benimle görüşdü ve zamanla durum değişmişdi ama şimdi bu duyguları tekrar yaşamaya başladım

merhaba canim bende buna benzer konu acmistim benimde ayni sekilde ailesi kesinlikle karsi benim ailemden zatenn birtek babami razi etmek istyiorum bende 1.5 senedir ayriyim assa yukari ve bende 1 sene evli kaldimm benim icinde vok zordu birinin kinasina veya dugunune gidince cok zoruma gidiyordu cok agladim acillere dustum ama onlar bizi haketmiyorlar gercekten allaha havale ettim onu ve ailesini bende 7 aydir birisiyle cikiyorum evimiz var isi var gucu var cok sukur diplomalarida var benim ailece zaten sorunlarim cok hem ayrildim hemde kendime ait sorunlar cok cok cektim allah kimseye cektirmesin gercekten benimkide insallah bu hafta veya haftaya istemeye gelcek vermezlerse ben kacmam giderim cunku beni hayata dondurduu bende cok cektimm beni anlasinlar dimi ama biyandanda 75 yasindaki dedem cok hasta prostat kanseri vucuduna yayilmis birde kafasinda timor cikmis sayili gunleri cok caresizim gercekten allah yardimcimiz olsunn insallah canim hersey olacana varir canini sıkma :teselli:

allah hepimizin yardımcısı olsun canım en kısa zamanda herşey yoluna girer umarım

Back
X