Canim benim öncelikle sunu söyleyeyim sana, calismak o kadar güven verici, o kadar güzel birsey ki, sevdigin bir isinin olmasi senin icin cok büyük avantaj. Buna mutlu olmalisin.
Ikinciside 5 ay birini tam anlamiyla tanimak icin cok kisa bir süre canim. 5 ayda birini tanimanin imkani yok. Bence acele etme. Anlasabilirseniz en az 1 -1.5 yil taniyin birbirinizi. 5 ay tanidigin birinide ailene karsi savunman cok zor olur senin icin, kendimden biliyorum bunu. Ama daha uzun süre bir iliskinizin oldugunu ögrendikleri zaman emin ol daha farkli bakacaklar olaylara. Mezhep farkliligina gelince, eger anlasiyorsaniz bu kesinlikle sorun olmayacaktir, birde ailesinin senin mezhephine senin aileninde onun mezhephine saygi göstermesi gerekiyor, ozaman neden yürümesin, benim kuzenim 10 yildir farkli bir mezhepten olan yengemizle evli.
Unutma canim, iyi tani önce erkek arkadasini, sonradan yine üzülmemek icin..
Ailenede bu konuyu acma simdilik, sevdiginle birlikte olmanin mutlulugunu yasa.
Üzülecek birsey yok aslinda senin hayatinda. Isin var, seni tekrar hayata döndüren bir sevdigin var. Ilk evliligin yürümemis belki, ayrilmissin ama ayrilan tek insan sen degilsin canimcim, hayat insana neler getiriyor kestiremiyorsun ki. En azindan dedigim gibi isin var, sevdigin var, üstelik annen baban var seni cok seven, sana kucak acan. Ayrilipta bes parasiz, cocugu olan ve kimsesiz ortada kalan kadinlarimiz var, Allah göstermesin, böylede olabilirdin ama degilsin, senin bulundugun durum cok iyi bence. Sadece acele etmeyip, hem kendini toparlamaya, hemde erkek arkadasini cok iyi tanimaya ihtiyacin var. Bende 23 yasindayim, daha cok genciz güzelim, coluk cocuga karisinca ne olacak, dertsiz basina dert istiyon sende hea

onlarda zamanla olur insallah, sen üzme canini bacim, hepsi olur.
Rabbim seni bu vakitten sonra mutlu mesut etsin canim, Allah kalbine göre birini verir insallah.