Merhaba ...bende İlker beye ameliyat olmayı düşünüyorum siz olduysaniz nasıl geçti bilgi verebilir misinizİyi akşamlar bayanlar :) Yalova devlet hastanesi kbb doktoru İlker Çavuşoğlu' na önümüzdeki ay ameliyat olacağım. Aranızda olan varsa memnunmu acaba ameliyat sonrası nasıl geçti burun şekliniz istediğiniz gibi oldumu ? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirimm teşekkürler şimdiden
Daha olamadım malesef telefonla aramalarını bekliyorum çok yoğunluk varmış ay sonu gibi olacağım heraldeMerhaba ...bende İlker beye ameliyat olmayı düşünüyorum siz olduysaniz nasıl geçti bilgi verebilir misiniz
İlginiz için teşekkürler... umarım ameliyatinizdan güzel sonuçlar alırsınız sonuçları buradan da paylasirsaniz çok memnun olurum...benim çevremde İlker beye ameliyat olmus kimse de yok size denk geldi mı acaba nasıl sonuçlar almışlar resim olarak görmeyi isterim sizde mevcutsaDaha olamadım malesef telefonla aramalarını bekliyorum çok yoğunluk varmış ay sonu gibi olacağım heralde
Size özelden msj atmaya çalıştım ama gitmıyor msjımİlker beye ameliyat olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Merhaba acaba ameliyati oldunuzmu merak ettim banada ay olarak martta aranicagim soylendiDaha olamadım malesef telefonla aramalarını bekliyorum çok yoğunluk varmış ay sonu gibi olacağım heralde
Banada şubatta dediler ama telefon bekliyorum daha olmadımMerhaba acaba ameliyati oldunuzmu merak ettim banada ay olarak martta aranicagim soylendi
İyi akşamlar ilker ÇAVUŞOĞLU'na burun ameliyatı oldunuzmu eğer olduysanız memnunmusunuz?İyi akşamlar bayanlar :) Yalova devlet hastanesi kbb doktoru İlker Çavuşoğlu' na önümüzdeki ay ameliyat olacağım. Aranızda olan varsa memnunmu acaba ameliyat sonrası nasıl geçti burun şekliniz istediğiniz gibi oldumu ? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirimm teşekkürler şimdiden
Hic kuskun olmasin gonul rahatligiyla amelyat olabilirsin yanina buz almayi sakin unutmaİlker Bey çok yoğun arkadaşlar daha hala sıra gelmedi bana başka hocaya yaptıracağım
siz oldunuzmu ameliyat ?Hic kuskun olmasin gonul rahatligiyla amelyat olabilirsin yanina buz almayi sakin unutma
Oldum :) 4. Ayim dolmak uzeresiz oldunuzmu ameliyat ?
Merhaba burnunuz nasıl oldu, bende gelecek ay olacağımOldum :) 4. Ayim dolmak uzere
Merhaba burnunuz nasıl oldu, bende gelecek ay olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?