Yalova İlker Çavuşoğlu ?

sulecik33

☜♥☞Ölü PrenseS☜♥&#97
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
133
16
98
İçel Mersin
İyi akşamlar bayanlar :) Yalova devlet hastanesi kbb doktoru İlker Çavuşoğlu' na önümüzdeki ay ameliyat olacağım. Aranızda olan varsa memnunmu acaba ameliyat sonrası nasıl geçti burun şekliniz istediğiniz gibi oldumu ? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirimm teşekkürler şimdiden

Iyi bir doktor diye duydum, inşallah istediğinz gibi bir sonuç elde edersnz. Resimlerinizi bekliyoruz:)

İyi akşamlar bayanlar :) Yalova devlet hastanesi kbb doktoru İlker Çavuşoğlu' na önümüzdeki ay ameliyat olacağım. Aranızda olan varsa memnunmu acaba ameliyat sonrası nasıl geçti burun şekliniz istediğiniz gibi oldumu ? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirimm teşekkürler şimdiden
Merhaba ...bende İlker beye ameliyat olmayı düşünüyorum siz olduysaniz nasıl geçti bilgi verebilir misiniz

Daha olamadım malesef telefonla aramalarını bekliyorum çok yoğunluk varmış ay sonu gibi olacağım heralde
İlginiz için teşekkürler... umarım ameliyatinizdan güzel sonuçlar alırsınız sonuçları buradan da paylasirsaniz çok memnun olurum...benim çevremde İlker beye ameliyat olmus kimse de yok size denk geldi mı acaba nasıl sonuçlar almışlar resim olarak görmeyi isterim sizde mevcutsa

merhaba , ben ilkercavusogluna amelyat olucam ama)cok hastasi var size ne zaman sira geldi cok beklediniz mi

Selam kızlar İlker bey ne kadar ucret aliyor burun ameliyatı için bende et de var ikisini birlikte yapan var mi

İyi akşamlar ilker ÇAVUŞOĞLU'na burun ameliyatı oldunuzmu eğer olduysanız memnunmusunuz?

Back
X