Yalovada ki 5 yaşındaki çocuğa tecavüz

DELETE06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
26
6
1
4 yasında bir kızım var, canım cigerim benim, o ölmesin ben öleyim, o ağlamasın ben aglayayim dedigim, Aklımdan cıkmıyor küçücuk kıza yapilanlar, ilk okudum haberi agladim, sinirden harap ettim kendimi, Allahim nasil yaratik bunlar...Ve demis ki pislik yaratik ' bana bisey yaparlar mi?'
Ne olur çocuklarimiza sahip cikalim, asla ve asla yanliz birakmayin cocuklariniz, kimseye guvenmeyin, bir daha boyle haberler duymak istemiyorum..ve artık idam gelsin böylelikle pislik kalmasin ülkemde..

Allahım korusun bütün çocukları. El kadar sabiye nasıl uyanıyor nefisleri. Allah belalarını versin. İnşallah acı çeke çeke geberir.

Allah'ın belası herif ! Bir de ifadesinde aklınıza ne geliyorsa yaptım demiş ! Bizim burada Çınarcık ilçesinde oluyor olay ! O kızın kaybolduğu gün ilan verildi her yere ama yavrucak sağ sağlim dönemedi anasının koynuna ölüsünü göstermediler aileye artık ne halde ise melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…