• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarırım acil!!!

egyptprincess

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
167
238
323
İstanbul
Sizce bu testin sonucu ne? İlk başta tek çizgi vardı 5 dk sonra baktığımda böyle olmuştu.. Anlayamadım bir bilen söylesin. $DSC_0635.webp

sanırım hala tek çizgi .....iki gün sonra tekrarla istersen......adet tarihini 10 gün geçtiyse kan ver....daha somut bir sonuç çıkar

hamilelik belirtisi gibi gözükmüyor.hamilelik olsa mutlaka 2 kırmızı çizgi net çıkardı.muhtemelen test bozuk.ama yine de içinize sinmiyorsa başka marka yeni bir test alın.

yeni bir test daha al.ama hamilede olabilirsin.sanırım silik bir çizgi daha var.bazen silik bir çizgide hamile olduğunu gösterebiliyor.

Bin tane test yapmış biri olarak;

İlk 5 dk sonra oluşan leke,çizgi vs gibi görünen belirtileri kaale almayın.
Bendede bin kez oldu o dağılmış leke..
Zaten testin üstündede yazar,'5 dakikadan sonra test geçersizdir' gibi..

Önemli olan 5 dakika içinde beliren leke,çizgi vs.

'yılları test yapmakla geçen biriyim,bana güvenin'

Not:Gebe olsanız bile,idrarda çıkmayacak bir durumda olabilir,tam emin olmak için,ya adetinize iki gün kala,yada adetiniz geçince tekrar test yapmak sağlıklı olur.

Fakat şu durumdan bir sonuç çıkarmayın derim.

Ayrıca test sonucu için 'YALVARIRIM ACİL' deminizede hiç gerek yoktu.
Yalvarmanıza gerek yok çünkü,bilgisi olan cevaplayacaktır zaten.

Silik olsa bile positif olma ihtimali var bende oyle olmustu....
en iyisi baska bir marka al bende trde bu test t'en kullandim kotuydu...

Lütfen gerçekten bilgisi olmayan yorum yapmak için yapmasın ne olur!

Testin pozitif olduğunu söyleyip,belkide deli gibi bebek isteyen,yada asla hamile kalmak istemeyen birine belki umut,belki hüzün veriyorsunuz.

5 dakikadan sonra oluşan leke-çizgi GEÇERSİZDİR.

Hiç test yaptınız mı?
Eğer yaptınızsa bunu bilmeniz gerekir.

TEST BOZUK FALAN DEĞİL BÜYÜK İHTİMAL KONU SAHİBİ!
Sadece şu anda idrarında gebelik hormonu yok HEPSİ BU!

Hamile olabilirsin canım benimde başıma gelmişti böyle bi test almıştım testi yaptım tek çizgi vardı sonra tamam dedim hamile degilim öylece bırakıp çıktım aradan 1 kaç saat geçti gitti baktım çift çizgi olmuş 1 çizgi tam belirgin değil ama tekrar bir test aldım ama şu dijital olan testlerden onlar yüzde yüz çıkarıyo hamileysen pregnant yazıo yaptım 2. Testi hamile çıktım sende dijital test al yüzde yüz doğru çıkarıyo ekranda yazıo zaten hamileysen

Back
X