Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kameram güzel olmadığı için tam çekemedim böyle silik çizgi ama pembemsi de degilBurda tam net gözükmüyor bişey çıplak gözle birşey görüyor musunuz
Geçen ayın ikisinde iki günlük bı kanamam oldu onu adet günü diye baz alirsam daha sekiz gün var adetime o zaman erken gibi ama belirti yaşadığım için dayanamadimBurda tam net gözükmüyor bişey çıplak gözle birşey görüyor musunuz
Bilmiyorum yukarda adet ile yazdığımı da okur musunuz çok mu erken yaptım bı hafta sonra felan mi yapsaydım acabaFotoğrafta görünmüyor ama siz görüyorsanız hamile olabilir siniz
Canım çizgi var ise kan verin çıkar tarihî bilmediğiniz de söylüyorsunuzuzGeçen ayın ikisinde iki günlük bı kanamam oldu onu adet günü diye baz alirsam daha sekiz gün var adetime o zaman erken gibi ama belirti yaşadığım için dayanamadim
Evet doğruda ya erkense diye de düşünüyorum bilmiyorum çok teşekkür ederim yardımınız icinCanım çizgi var ise kan verin çıkar tarihî bilmediğiniz de söylüyorsunuzuz
Bı bakar mısıniz bunlaradaFotoğraf net değil canım karsrsız kaldıysan yarın ilk idrarla tekrarla bence
Hemen ciktiÖnemli olan kaçıncı dakikada çıktığı
Öyle yapıyım teşekkür ederimBunlarda da görünmüyor zaten hamilelik varsa gün gün koyulaşır çizgi yarında yapın