Yalvaririm bakın kuzenimi akıl hastanesine yatirdik nolur okuyun nolur

Saol öldü inanamasamda o artik yok allah aldatan erkekleri kahretsin canim bütun erkekre dusman oldu herkesin birlikte olmak icin onu kolladigini sandi babasi evdeyken odadan cikmadi kocasindan kacti erkek kardesinden korktu daha 8 yasindaydi ve son verdi herseye dayanamiyorum artik insanlara insanliga

çok üzüldüm.18 yaşındaydı sanırım dimi daha?

off.

Çok üzüldüm başınız sağ olsun ruhsal çöküntü nelere yol açıyor Allah korusun geride kalanlara sabır versin inşAllah.

Of sabah sabah şok oldum konuyu yeni.görüyorum eylülde açmışsin böyle sonuçlanacagini hiç.ummamistim :( Allah o pisliğin cezasını versin bu veballe ne.bu.dünyada ne.otede rahat yüzü gormeyecek Allahın izniyle.. Tek.teselliniz bu..

Of sabah sabah şok oldum konuyu yeni.görüyorum eylülde açmışsin böyle sonuçlanacagini hiç.ummamistim :KK43: Allah o pisliğin cezasını versin bu veballe ne.bu.dünyada ne.otede rahat yüzü gormeyecek Allahın izniyle.. Tek.teselliniz bu..
6 saattir yoldayiz bi 10 saat daha var o adami görunce naparim bilmiyorum herkes bilmesede ben sebebin o oldugunu biliyorum bu daha zor

6 saattir yoldayiz bi 10 saat daha var o adami görunce naparim bilmiyorum herkes bilmesede ben sebebin o oldugunu biliyorum bu daha zor
Keşke kanitlanabilse aldatmış olduğu.. Bu resmen ölüme sebebiyet vermek. Dediğim gibi Allahın adaleti er.geç tecelli eder ama keşke ölmeden de cezasını çekse pislik

Back
X