• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarırım bana bi yol gösterin ne olur

canım Allah bağışlasın yavrunu.1 yasında bıle değilmiş daha minik. çok normal, seni de sever ve arar elbet. cocuklar genelde annelerden sıkıldığı içinöyle davranır. bizim sıpa da bir şey olunca anneanne diye ağlar, yani gayet normal. kendini sıkma bunun için. hatta kvne gittiğinde de sevin, en azından cocuk ınsanları tanımaya baslıyor.
biraz aklı erince sana daha cok sahip cıkacak.. sabır canım..
Çok sağol içimi rahatlatıyosunuz yani miniğimi kıskanıyorum düşüne biliyomusunuz kimseye gitmesin diye off sabahtan beridir ağlıyorum bu konuya

Sen onun annesisin. Kimse senin yerini alamaz. Boşuna dert ediyorsun.

Hak
yanı bana uzulmenız dahası bunu dert etmenız abes geliyor cunku çoğu bebekte bu yaşanır..benım kızımda gecen sene o aylarda aşırı babaya duskundu ben umrumda degıldım...takmadım hıç nasılsa annesı benım...kımı severse sevsın benım yerımı tutar mı...nıtekım sımdı 2 yasını gectı tuvalete bıle bensız gıtmıyoro_O tadını çıkarın bırakın babaannesine ısınızı yapın esınızle basbasa gezın dolaşın cok ararsınız sonra bu gunlerı
haklısınız ama elimde değil çok takıyorum kafaya

Bide kv dur sen çaynı iç ben gezdiririm sürekli bişeyler yedirmeler bilmem ne yapmalar kızımla çok ilgileniyorum oyunlar oynuyorum sürekli konuşuyorum kızımla çok korkuyorum beni değilde ona düşkün olacak diye kızınız birden mi size geri döndü yani yoksa özel bişey yaptınız mı kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum derdimi
Yok canım hiç özel bise yapmadim
Ben kv ile hergün görüşürüm bide düşün yani... dönmese benim kızım dönmezdi

K
Yok canım hiç özel bise yapmadim
Ben kv ile hergün görüşürüm bide düşün yani... dönmese benim kızım dönmezdi
Kv kızınıza nasıl davranıyodu bnm ki genç 48 yaşında bide kızımla çok ilgili değişirmi bu durumdada bana geri dönermi yavrum

K

Kv kızınıza nasıl davranıyodu bnm ki genç 48 yaşında bide kızımla çok ilgili değişirmi bu durumdada bana geri dönermi yavrum
Kızım doğduğunda benim kv de 53 yaşındaydı ve kızımın birçok şeyiyle de ilgilenirdi... seni çok iyi anlıyorum içindeki o korkuyu
Her kv geldiğinde göğsüne oturan o öküzü hepsini çok iyi anlıyorum:))
Ama gececek hiç korkma:)

Annesi sensin döner dolaşır yine sana gelir üzulme kim ne yaparsa yapsın ne derse desin o senin evladın ve senden çok kimseyi sevmez üzülme şimdi bebek olduğu için senden başka birinden ilgi görünce hoşuna gidiyordur..

Kızınız sizi sevmiyor değil.
Belli bir yaşa kadar bebekler anneyi sadece ihtiyaçları için kullanır.
Koca gün boyunca gördüğü tek kişi annedir, annenin kuralları vardır, yemek saati vardır, uyku saati vardır vs.
Diğer insanlar ona sadece mıncırmaya yaklaşıyor, ayrıca yeni yüzler görüyor, iletişim kurmaya çalışıyor çocuk.
Yaşadığınız şey çok normal, 2 yaşından sonra düzelicektir.

Kizin ilk dogdugu gunden beri babaanneylemi yatti yada hep yanindaniydi tatlm

:KK66:) teşekkür ederim tabi kötü yazınca kimse anlamaz eşimden dolayı görmesin diye hızlı yazdım tekrarda geri dönüp okuyamadım ama sağolun bi nebze yüzümü güldürdün geri dönüp bakınca yazıma hak verdim size
Güldürdüysem Ne mutlu bana :)
İşin şakasıydı yazdığım, Sen üzme kendini bebeğine aynı sevgiyle yaklaşmaya devam et umarım sana karşı bağlılığı artar ve daha da mutlu olursun:KK39:

Kızım doğduğunda benim kv de 53 yaşındaydı ve kızımın birçok şeyiyle de ilgilenirdi... seni çok iyi anlıyorum içindeki o korkuyu
Her kv geldiğinde göğsüne oturan o öküzü hepsini çok iyi anlıyorum:))
Ama gececek hiç korkma:)
Aynı şeyleri yaşıyoruz mesela bugünde yanımda kv bni itip kv gidiyo hiç istemiyo kızıma yaptığım şeyleri görseniz gülersiniz yanş o derece ilgi alaka ama yok işte umursamıyo ;(

Kayınvalidenin ilk torunu mu? Genelde dedeler nineler ilk toruna çok düşkün oluyor. Torunlar da bunu iyi kullanıyor özellikle kız cocuklar çok cimcime oluyor. Sıkma canını sen onun annesisin, herseyisin. Babaanneyi özlediği için öyle davranıyordur seni hep görüyor özlemek zorunda kalmıyor o yüzden anlamıyorsundur :)

Canım kv dışında diğer herkese karşı aynı mı?
Yani herkese gitmek isteyen ama sana gelmek istemeyen bir çocuk mu?

Kayınvalidenin ilk torunu mu? Genelde dedeler nineler ilk toruna çok düşkün oluyor. Torunlar da bunu iyi kullanıyor özellikle kız cocuklar çok cimcime oluyor. Sıkma canını sen onun annesisin, herseyisin. Babaanneyi özlediği için öyle davranıyordur seni hep görüyor özlemek zorunda kalmıyor o yüzden anlamıyorsundur :)
Evet ilk torunları sanki kv doğurmuş bi ilgi bi alaka tmm yapar sever anlıyorum ama rencide olmuş hissediyorum

Back
X