yalvarırım bi şeyler yapalım hadi kızlar hepimizin evladı var..:(

bekakara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
418
69
arkadaşlar face de bir video dolanıyor 5-6 yaşlarında bir oğlan çocuğuna işkence yapılıyor kuzum kaçıcak yer arıyor can parçam mahfolmuş isteyene özleden face adresimi vereyim baksın ne olur o videyu cumhurbaşkanına göndermenin bir yolunu bulalım kurtulsun yavrucak sabahtan beri ağlıyorum öldüm üzüntümden elim kolum bağlı en azından cumhurbaşkanı ya da ne bileyim başbakana twitter üzerinden gönderelim benim twitter hesabım yok kullanmayıda bilemem ne olur arkadaşlar yardım edin bana..:KK43:

Cumhurbaskani yerine savciliga suc duyurusunda bulunun o zaman
türk değiller ki daha doğrusu nerde olduğu bile belli değil şu müslümanlara yapılan işkenceler duymuşsunuzdur..diplomatik kanallar ile bulunur ancak nerde oldukları..ah bir bilsem nerde olduklarını hiç düşünmiyeceğim zaten

türk değiller ki daha doğrusu nerde olduğu bile belli değil şu müslümanlara yapılan işkenceler duymuşsunuzdur..diplomatik kanallar ile bulunur ancak nerde oldukları..ah bir bilsem nerde olduklarını hiç düşünmiyeceğim zaten
Ha pardon ben izlemiyorum iskence videolarini yapacak sey olmuyo bos yere can sikintisi

hepiniz haklısınız ama dayanamıyorum hiç bi şey yapmamak öldürüyor beni görseniz siz de dayanamazdınız deneyelim ne olur ki belki birileri insafa gelir görmezden gelmeyelim bu defa bi deneyelim hiç olmazsa:KK43:

Cumhurbaşkanı ona bakıcakta görücekte ne yazıkki twitlerini atan kendisi bile değil yardımcısı :KK43:((( Savcılığa suç duyurusunda bulununuz.

Duyarliliginiz ne kadar da güzel. .biz de bugün is yerinde arkadaşla Uygur Turklerine yapılan iskenceleri konuştuk. Allah herseyi görüyor. Cok üzülüyoruz ama Allah bizden daha cok merhametli...eger elinizle birsey yapamiyorsaniz dilinizle yapin.su anda yapabileceğimiz en güzel sey içten bir dua etmektir...

Şu anda bireysel olarak dua etmekten başka çaremiz yok malesef:KK43: bende gördüm o görüntüleri içim sızladı.İşkenceye uğrayan hangi dinden ve hangi milletten olursa olsun masum bir çocuk. Allahım inş bu mübarek günlerde bu zalimleri cezalandırır ve o masumları mükafatlandırır.

Cumhurbaşkanı ona bakıcakta görücekte ne yazıkki twitlerini atan kendisi bile değil yardımcısı :KK43:((( Savcılığa suç duyurusunda bulununuz.
türkiyede değil malesef..bence bilmek farklı görmekse çok çok farklı inanın görürlerse dayanamazlar eminim hiç kimse dayanamaz dayanılacak gibi değil:KK43:

Internetten gördüğünüz bir videoya nasil davaci olunur?
Dava acin?
Suc duyurusunda bulunun?
Şikayetçi olun?
Facede dolanan seyler cok garip oluyor belki10 yil oncesinindir o zaman nasil olcak ki :KK43:

Ne yapıyorlar çocuğa ya :KK43: Günlerce kendime gelemiyorum izlersem eğer. Bir de izleyip bir şey yapamamak daha çok kahrediyor insanı. Keşke çocuklara kalkan eller taş olsa. En ağır bedduaları ediyorum onlara.

Internetten gördüğünüz bir videoya nasil davaci olunur?
Dava acin?
Suc duyurusunda bulunun?
Şikayetçi olun?
Facede dolanan seyler cok garip oluyor belki10 yil oncesinindir o zaman nasil olcak ki :KK43:
bilmiyorum ne zaman ama sanırım güncel türkçe konuşmuyorlar müslüman olduğu için işkenceye maruz kalanlardan sanırım kuzum...bizim gücümüz yetmez devlet büyükleri el koymalı

Doğu Türkistan'da çekilmiş o video sanırım kafasını ayağıyla ezmeye çalışıyor bir kadın onu diyorsunuz. Ben de çok kötü oldum ama daha neler neler yapıyorlar :KK43: çok kötü insanlar var :KK43: sanki hiç biri bebek olmamış gibi

X