yalvaririm bi yardim edin :( :(

Kizlar yeni dogum yaptim gogus uclarim paramparca oldu aglaya aglaya emziriyorum bi cozum bilen varmi lutfen cvb verin

Eczanede delikli gogus ucu satiliyor onu takabilirsin aci vermez ozaman adini tam bilemiyorum ama oyle biseyin var oldugundan eminim..

canım öncelikle bebişine allah uzun ömür versin sevdikleri ile,e tavsiyem de tahin in üstündeki yağı var ya ondan sür sık sık bir süre sonra geçer

Oncelikle hayirli olsun gogus ucundan cok cektim on ay once dogum yaptim. Ilk olarak kaynis sogus suya toz karbonat koy kucuk pet sisede her emzirme sonrasi pamuk ile göğüs ucunu sil. Her emzirmeden sonra fito krem al eczaneden onu sur ama emzirmeden karbonatli su ile sil dr soyledi diger lansinohlar falan ise yaramadi bende. Kelebek avent marla ben aldim ama kullanamadim bu krem ve karbonatli su hemen toparliyor uclari grcmis olsun

Karbonatli su ilgincmis denicem yeter ki iyilessin emziremiyorum bu yuzden sarilik oldu kizim

Kizlar yeni dogum yaptim gogus uclarim paramparca oldu aglaya aglaya emziriyorum bi cozum bilen varmi lutfen cvb verin

Bende karbonatlı su ile silip garmastan krem kullanmıştım. İşe yaradı. Bebeği emzirdikten sonra karbonatlı su ile silip garmastan surer sonra afrikalı kadınlar gibi goguslerim acık gezerdim. Çok faydası oluyor. Silikon uc da kullanmıştım.sakın emzirmeyi bırakma bir sure sonra gogus alışıyor. Bir de garmastan sanırım elastikiyet saglıyor çünkü ozamandan sonra hiç yara olmadılar çok şükür,

canim bende dosumun ucu olmadigindan aptekte catilan gogush ucu aldim iki ay bebeyimi onunla emzirdim. hic bir narahatciligi yoxdur ama aventinkini hic tercih etmem. bebek icin hic uygun diyil. bebeyini gule gule buyut

Karbonatli suyla muhakkak sil göğüslerini her emzirmeden sonra muhakkak. Pamukcuk olmasini engelliyormus.bide nisavit krem tavsiye ederim.ben memnun kaldim.hepimiz ayni ypldan gectik cnm.1-2 ay sık disini geçiyor

He ayrica kremden sonra silmekte gerekmior.tamamen bitkisel:)

Son düzenleme:
bende 2 ay once dogum yaptım okadar kotuydukı goguslerım kan gelıyordu.lansınoh krem kullandım.bu krem bıraz pahalı ama durulama gerektırmedıgı ıcın cok kolay kullanımı her emzırmeden once ve sonra ınce bı tabaka olarak sur bıseyın kalmaz ınsallah.allah yardımcın olsun...

Meme ucu yarası ve ağrısını aylarca çektim. Hemen her yolu denedim, hangisiyle geçti bilemiyorum. 3 aydan sonra hiçbirşey yapmama rağmen yara da ağrı da kesildi. Meme uclarim yarayken madecassol fito furacin kremlerini karıştırıp sürüyordum, üzerine de aventin göğüs kalkanini koyuyordum ki meme uçları bi yere yapismasin hava alsın. Yaralar hafifledigi zamanlarda lansinoh veya zeytinyağı sürüyordum. Göğüs kalkanından çok memnun olanlar vardır, süt biriktirmek için de kullaniliyor. Ancak ben sadece yarayken göğüs uclarim iç camasirina değmesin diye kullandım. Emzirirken meme üstüne konulan plastik kelebekler var, ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnundu. Cook geçmiş olsun

Canım ayni senin gibi ilk günlerde bende aci cekiyodum emzirmeye korkuyodum verdikleri kremin pek faydasını görmedim. Canım annem sagolsun karbonatli suyu önerdi eskisi gibi degilim her emzirme den sonra sürüyorum iyi geliyo

Eczanede delikli gogus ucu satiliyor onu takabilirsin aci vermez ozaman adini tam bilemiyorum ama oyle biseyin var oldugundan eminim..

canım nette "emzirememe sorunu ile başa çıkma rehberi" diye arat orada bu sorun için her deva var. Benim de oldu, oradaki önerilerden bakarak aştım. Avent'in kelebek ucu var mesela, yara olduğunda onu takıyorsun acıyı %70 azaltıyor.
Allah yapandan razı olsun, ben dua ede ede kullandım. Sonra da kalkan seti var Avent'in yine, başka markalarda da var sanırım, onu takıyorsun, o da hem göğsü kurutıyor hem de giysiyle teması engellediği için tahrişi engelliyor.

bundan çekmeyen varmıdır bir keresinde çocuk emdikten sonra wampir gibi ağzı kan olmuştu sanırım hametandı adı bir krem kullandım emzirdikten sonra sürüp emzirme önceci siliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…