Yalvaririm bir yol gosterin ablalarim..

Daisyleo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
7
3
1
28
Bugün sozlumle iliskiye girdik. Ama bilincinde degilim nolur beni yargilamayin psikolojim bozuk intihar etmeyi bile düşündüm. Bana bir kac saat once mesaj atti cok soguk davrandi kanama olmamış sanirim öyle diyor. Ve bir sene onceki erkek arkadasimla uzun iliskim olduğu icin onunla birlikte oldugumu ima etti ve yüzüğü falan attı. Ayrildik. Hiçbir şey yaşamadım bugune kadar. Cok ağır konuştu ablalarim be. 22 yasindayim. Ve bana o mesajindan önce yazdigi mesaj şu "hamile olabilirsin gidersin aldirirsin bulursun bi yolunu senin icin sıkıntı yok ama benim için var" dedi. Bu kadar basit mi? Hamile olabilme ihtimalim varmis ne yaparim ben? Isteyerek olmadı hiçbir şey. Tiksiniyorum kendimden! Nolur bi yardim edin bi akıl verin.. Canım cok yanıyor ve ona verdiğim değer icin pisman olsamda yazmamak icin zor tutuyorum kendimi ne yapmaliyim?

Sözlüm derken pastane nişanı takmadınız degilmi kendi aranızda?
Cunku bu işler sevgiliyle olunca illegal,sozlü nişanlıyla olunca legal oluyor degil mi? Aslında bunu yapanlar ne içiyorlar cok merak ediyorum aynısından bana da bir tane!
Istemeden oldu da cok moda bu ara.Size her verilen gazozu içiyor musunuz Allah aşkına?

sakin ol.umurunda olmadığını, yanlışı yapanın kendisi olduğunu anlasın ki tabi bu karakterde bir insan anlarsa.dünyanın sonu değil hamile olduğunda garanti değil.şimdilik sakinleş.

Allahın davarı!
Bence yarın git eczaneden ertesi gün hapı al, hemen iç, bu davardan bir de bebeğin olsun istemezsin.
Ay çok sinir oldum ya!
Önceki ilişkin uzun sürmüş diye bekaretini kontrol etmek için senle birlikte olmadıysa ben de pancar değilim!

Engelle heryerden ulaşamasın sana, pislik herif!

Bugün sozlumle iliskiye girdik. Ama bilincinde degilim nolur beni yargilamayin psikolojim bozuk intihar etmeyi bile düşündüm. Bana bir kac saat once mesaj atti cok soguk davrandi kanama olmamış sanirim öyle diyor. Ve bir sene onceki erkek arkadasimla uzun iliskim olduğu icin onunla birlikte oldugumu ima etti ve yüzüğü falan attı. Ayrildik. Hiçbir şey yaşamadım bugune kadar. Cok ağır konuştu ablalarim be. 22 yasindayim. Ve bana o mesajindan önce yazdigi mesaj şu "hamile olabilirsin gidersin aldirirsin bulursun bi yolunu senin icin sıkıntı yok ama benim için var" dedi. Bu kadar basit mi? Hamile olabilme ihtimalim varmis ne yaparim ben? Isteyerek olmadı hiçbir şey. Tiksiniyorum kendimden! Nolur bi yardim edin bi akıl verin.. Canım cok yanıyor ve ona verdiğim değer icin pisman olsamda yazmamak icin zor tutuyorum kendimi ne yapmaliyim?
Böyle bir çomara, hâlâ nasıl değer veriyorsun gerçekten anlayamıyorum. üç kuruş etmeyen adam müsveddesinden kurtulduğun için sadaka ver bi fakiri sevindir.

Bilinçsizce derken? Zorla mı? Öyleyse git şikayetçi ol.
Ama durum böyle değil sanırım, sen birşey olmaz diye yakınlaştın o ileri gitti muhtemelen böyledir.
O kişiliksizle iletişimini tamamen kopar, bir arkadaşın dediği gibi ertesi günü hapı al ne olur ne olmaz.
Seni akacak iki damla kanla yargılayacak bir zihniyete bir daha bulaşma.

Yarın kadın doğuma görün bekarlik muayenesi için annenden onay isticekler bunun için şu yolu deniceksn kendimi tatmin ederken biraz kaçtı dicektim iğrenç durum fakat başka türlü acikliyamzsin testin sonucun da kizlik. Büyük ihtimalle geridedir onun için kanama olmamış olabilir temiz kağıdı çıkarsa alıp yüzüne atarsin ayriyetten içine boşaldimi ki hamile kalasin yarın ilk işin hastane işini hallet bu arada bu olay sana ders olsun öyle pastane sözü gibi erkeğe güvenip de ne diye altına yatiyorsun bide 22 yaşındasin yazık okuyun eliniz kalem tutucagina intihar etmeyi düşünüyorum dediğin icin yazdım bu çok günah hastaneden sonra temiz kağıdı alırsın tövbe edersin bidaha sakin böyle bişeye kalkışma sakin yarın yazarsın sonuçları

Kesinlikle bir doktora git, kizlik bozulsa bile iliskiye girme durumunu anlarlar yeni oldugunu yani. O erkek musvettesinden de ayril, kendine guven, senden kiymetli hicbisey yok

Ben kızım da sen erkek değilsin demekki hatta adam ! bu kadar cirkinlesiyorsan hakettin defol.
Bu kadar.

Back
X