Yalvaririm bir yol gosterin ablalarim..

Of amma takılmışlar istemeden oldu diye .
Tecavüz olsa tecavüz derdi demekki öyle değil
Millet kimi nasıl vuracagini şaşırıyor.
Kız yumuşatarak anlatıyor işte bu kadar mı zor bunu idrak etmek.
Konu Sahibi güzelim son durum ne ? Sen nasılsın

Iyiyim..

Farkında olmadan oldu derken, pek anlamadım.
Ama olduysada bu dünyanın sonu değil canım, yol ver uzasın senden uzak olsun sakın taviz verme

2016 yılındayız. Yok kan bilmem ne. Saçma salak işler!!!! Sakın geri dönme buna! Ertesi günü hapı mı ne varmış kızlar yazmış ondan iç. Ben bilmem böyle şeyleri. Evlenmeden bu tarz şeylerin yaşanmasına karşıyım ama böyle salak adamlara daha çok karşıyım! Sen sevmişsin güvenmişsin. Kimsenin yargılamaya hakkı yok. Başın dik olsun. Asla bu olayı kimseye anlatma. Mübarek gündeyiz tövbe et. Evlenene kadar da yaşama. 1. Hata ama 2. Olursa biliyorsun ki o hata olmaktan çıkar. Yolun bahtın açık olsun

Yıl olmuş 2016 daha da kadında kızlık zarina önem vereceğim derken kanama olmamasinin çok normal olmadigini bilmeyen bir zavalli. Kendi herkesle ilişkiye girebilir fakat evleneceği kadının ilki olmalidir. Yahu zavalli ilk ilişkiye giren kadindan kan gelecek diye birşey yok. Bende bi damla kan görmedim başlarim kaniniza da şu mübarek günde.
Evlenmeden ilişkiye girmeyi biliyor beyefendi ama evlenecegi kadindan kan gelmedi diye de ayriliyor. Bu nasil iğrençlik. Boyle zihniyetteki bir karaktersiz zaten uzak olsun.

Ertesi gün hapı al 72 saat vakti var ama ne kadar erken alırsan o kadar iyi norlevo adı .

Yıl olmuş 2016 daha da kadında kızlık zarina önem vereceğim derken kanama olmamasinin çok normal olmadigini bilmeyen bir zavalli. Kendi herkesle ilişkiye girebilir fakat evleneceği kadının ilki olmalidir. Yahu zavalli ilk ilişkiye giren kadindan kan gelecek diye birşey yok. Bende bi damla kan görmedim başlarim kaniniza da şu mübarek günde.
Evlenmeden ilişkiye girmeyi biliyor beyefendi ama evlenecegi kadindan kan gelmedi diye de ayriliyor. Bu nasil iğrençlik. Boyle zihniyetteki bir karaktersiz zaten uzak olsun.
Çok haklısın... Bence böyle adamdan kurtulduğu için dua etmeli. Böyleleri namusum der iki gün sonra o.. Damgası vurur.

Kendi pisliğinde boğulsun , rezil adamcik.

Ne intiharı ya. Aklını kullan biraz. Değer mi, tükürmeye bile değmez bir s.siz için.

Evet , üzücü , bunları yaşamak,bunları duymak can yakıcı. Ama bu de senin hayat dersin olur.
Kimseye guvenmemen gerektiğini öğrenip , kendine yeni bir yol çizersin.

Mesleğin , okulun var mi ?

Yanliz cok ilginctir ki bu kizin bekaret kontrolune gitmesinj bircok insan abuk karsilamis hatta o duruma dusurmesin kendini demis
Hayir merak ediyorum dustugu durum cok mu iyi ?
Belki kanama olmadi kizligi bozulmadi
Sirf o duruma dusmeyim diye de doktora gitmedi kendince bekaretim bozuldu sanip intihar etti ne olacak o zaman peki ?
Bozulmadiysa bile temiz kaldimi hayir o ayri mesele hic olmazsa hayatina girecek insana benim iliskim oldu ama boyle boyle oldu diye acikca kendini savunabilir yada en basiti bakire diilim diye kabullenir
Muallakta kalmak en kotusu

Canım sen üzülme boş ver öyle insanları hayatından çıkar gitsin allah karşına öyle birini çıkarsın ki bu yaşadıkların aklının ucundan bile geçmesin

Bugün sozlumle iliskiye girdik. Ama bilincinde degilim nolur beni yargilamayin psikolojim bozuk intihar etmeyi bile düşündüm. Bana bir kac saat once mesaj atti cok soguk davrandi kanama olmamış sanirim öyle diyor. Ve bir sene onceki erkek arkadasimla uzun iliskim olduğu icin onunla birlikte oldugumu ima etti ve yüzüğü falan attı. Ayrildik. Hiçbir şey yaşamadım bugune kadar. Cok ağır konuştu ablalarim be. 22 yasindayim. Ve bana o mesajindan önce yazdigi mesaj şu "hamile olabilirsin gidersin aldirirsin bulursun bi yolunu senin icin sıkıntı yok ama benim için var" dedi. Bu kadar basit mi? Hamile olabilme ihtimalim varmis ne yaparim ben? Isteyerek olmadı hiçbir şey. Tiksiniyorum kendimden! Nolur bi yardim edin bi akıl verin.. Canım cok yanıyor ve ona verdiğim değer icin pisman olsamda yazmamak icin zor tutuyorum kendimi ne yapmaliyim?
Selam anladığım kadarı ile aile korkunda var yoksa kızlık zarını cok sorun etmeyen bir eş kendine gaywt tabi bulabilirsin .eger sözlün ile bugun ilişkiye girdin ise yarın sabah git bir doktırdan rapor al doktor kızlık zarı yakın zamanda delindi onunla ilgili rapor verebiliyor.bi arkadaşımın başına grldi sonrada o beğinsize göster ve hayatından cıkar.

Bugün sozlumle iliskiye girdik. Ama bilincinde degilim nolur beni yargilamayin psikolojim bozuk intihar etmeyi bile düşündüm. Bana bir kac saat once mesaj atti cok soguk davrandi kanama olmamış sanirim öyle diyor. Ve bir sene onceki erkek arkadasimla uzun iliskim olduğu icin onunla birlikte oldugumu ima etti ve yüzüğü falan attı. Ayrildik. Hiçbir şey yaşamadım bugune kadar. Cok ağır konuştu ablalarim be. 22 yasindayim. Ve bana o mesajindan önce yazdigi mesaj şu "hamile olabilirsin gidersin aldirirsin bulursun bi yolunu senin icin sıkıntı yok ama benim için var" dedi. Bu kadar basit mi? Hamile olabilme ihtimalim varmis ne yaparim ben? Isteyerek olmadı hiçbir şey. Tiksiniyorum kendimden! Nolur bi yardim edin bi akıl verin.. Canım cok yanıyor ve ona verdiğim değer icin pisman olsamda yazmamak icin zor tutuyorum kendimi ne yapmaliyim?
ben bu isteyerek olmadı lafını anlıyamıyorum bi türlü neyse.seni geçmişinle yargılacaksa zaten defolsun gitsin.esnek denen olay var kan gelmemişse bundan da gelmeyebilir cahil herhalde kendisi.tam bir öküzmüş bas tekmeyi gitsin.

Belki kizlik zarin zedelenmis felan olabilir o halde ama uzman degilim bilmiyorum. Kendin icin bilmek istiyorsan muayene etdirebilirsin ama sözlün okadar pis kelimeler kullanmiski onu bosver onun icin asla yaptirmazdim karekteri belli oldu.
Bir cok kadin var evlilikden önce cinsellik yasayan sen ilk degilsin sonda degilsin. Tabiki bilmiyorum müslümansan eger ozaman tabiiki günah ama hatalar insanlar icin gercekten pismansan tövbe edersin yoluna devam edersin. Her insan hata yapiyor bu konuda olmasada baska konuda
Sizinle aynı Fikirdeniz burda yazdıklarım biraz açık anlattım sadece ...

Selam anladığım kadarı ile aile korkunda var yoksa kızlık zarını cok sorun etmeyen bir eş kendine gaywt tabi bulabilirsin .eger sözlün ile bugun ilişkiye girdin ise yarın sabah git bir doktırdan rapor al doktor kızlık zarı yakın zamanda delindi onunla ilgili rapor verebiliyor.bi arkadaşımın başına grldi sonrada o beğinsize göster ve hayatından cıkar.
Sizinle de aynı fikirdeniz fakat bazi kızlar benim yorumlara takılı kalmış onu anlamış değilim

Yanliz cok ilginctir ki bu kizin bekaret kontrolune gitmesinj bircok insan abuk karsilamis hatta o duruma dusurmesin kendini demis
Hayir merak ediyorum dustugu durum cok mu iyi ?
Belki kanama olmadi kizligi bozulmadi
Sirf o duruma dusmeyim diye de doktora gitmedi kendince bekaretim bozuldu sanip intihar etti ne olacak o zaman peki ?
Bozulmadiysa bile temiz kaldimi hayir o ayri mesele hic olmazsa hayatina girecek insana benim iliskim oldu ama boyle boyle oldu diye acikca kendini savunabilir yada en basiti bakire diilim diye kabullenir
Muallakta kalmak en kotusu
Seni alnın dan öpmek istiyorum ;) burda yorumlarıma o kadr eleştiri aldım ki burda bi kaç kişinin benim aynı fikirde olması gerçekden güzel bişey

Sizinle de aynı fikirdeniz fakat bazi kızlar benim yorumlara takılı kalmış onu anlamış değilim
İnsanlar bazen karşısındakileri hayatından cıkaracak bile olsa kendilerinin suclu olmadıklarını ispat edip cıkarmakta isteyebilir.KiBu ispat kadının kendi vucudu ise ne oldugunu bilmek en tabii hakkı .

Aynen cnm benim . Bu arada bebeğinizin allah sağ salim kucağıniza almayi nasip etsin. Allah evlatlarımizi kötü şer den korusun

ilişki girmişşen eğer artık kızlık zarı bozuldumu bozulmadımı dye doktora gitmek aşalgıcı bır durum oldugunu dusnuyorum.erkkler evlenmeden once belkı bır kadınla berabr oldu bız onun berabr olup olmadıgnı nasıl anlıcaz onların bı kızlık zarı yok dıyemı.sonuçta durust olmak gerekıyor .sonucta bı erkekle ılıskıyı gırdın dye kızlık zarı bozuldumu esnekmı bunu ıspatlamak ıcın doktora flan gıtmeyı tavsye edenlerın olması ne acı birşey.kızlık zarın bozulmadı ama ılıskıyı gırdın baska adamla evlendın kızlık zarın yırtıldı kan geldı kocan şöyle dusuncek bu kadın benden once baska adamla berbr olmadı ben onun ılkıyım felan dıye.bunu kızlık zarına göre karar wrmesı ne acı bırsey. bazı kadınların zarları esnek yırtılmıyor dogum esnasında bıle yırtılanlar oluyormus yanı böyle seyler duydm .sonucta ılıskıyı gırıpte kızlıkk zarını dıktırmeyı dusunen cok kadın var ve yapıyorlarda.kımı kandırıyorlar acaba böyle yapıp.dunyanın sonu degl.ınancın varsa bu olaya zına gözuyle bak dua et yaptıgın seyın hata olduugnu ınan ve dua et.hesap wrıcegn kısı allahtır baska kımse degıl

Back
X