Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba geçmiş olsun. Ben oldum cnm ama ben farkında değildim kistim olduğunun. Benimki yumurtalığımı ters çevirmiş torsiyon olmuş. Yumurtalığımı kangren yapmış bi gece acil ameliyata alındım,kistimle beraber sağ yumurtalığımda alındı. Zamanında doktora gitmiş olsa idim yumurtalığım yerinde kalıcaktı. Hiç korkma ama sakın ihmal etme dermoid kist olduğu kesin ise ameliyattan başka şansın yok.kistten ameliyattan korkenken Allah korusun bnm gibi yumurtalığından olma.Dermoid kistim varmış doktor ameliyat diyor. Ama benim bebeyim yok. Ameliyat olan varmı öyle kisten acil yardım kizlar
Yani bnm tek yumurtalığımda Gittiği için hafifte olsa şansım biraz düşük sanırım ama senin yumurtalığın alınmazsa sadece kist alınırsa ve ameliyat başarılı geçerse düşmez cnm niye düşsün.Peki ameliyattan sonra hamile kalma oranı düşüyor mu. Bi bilgin var mı canim
Çok geçmiş olsun.birşey sorucam kistiniz kaç cm di kız kardeşim de ameliyat olucak doktor araştırıyoruz en iyisini bulup yumurtalığın zarar gelmesini istemiyoruz onunki 6.5 cmMerhaba geçmiş olsun. Ben oldum cnm ama ben farkında değildim kistim olduğunun. Benimki yumurtalığımı ters çevirmiş torsiyon olmuş. Yumurtalığımı kangren yapmış bi gece acil ameliyata alındım,kistimle beraber sağ yumurtalığımda alındı. Zamanında doktora gitmiş olsa idim yumurtalığım yerinde kalıcaktı. Hiç korkma ama sakın ihmal etme dermoid kist olduğu kesin ise ameliyattan başka şansın yok.kistten ameliyattan korkenken Allah korusun bnm gibi yumurtalığından olma.
HİÇÇ KORKMAA ARKADAŞIM BEN EVLENDİM İLK DÜŞÜĞÜMDEN SONRA BANA KANSERSİN DEDİLER YUMURTALIK KANSERİ MEĞERSEM DERMOİT KİSTMİŞ AMELİYAT OLDUM AÇIK AMELİYAT TEK SORUNUM HER YIL TEKRARLIYORRRR.BEN 3 KEZ OLDUM NORMAL DOĞUM YAPANA KADAR TEKRARLIYORMUŞ.DOĞUMDA YAPAMADIĞIM İÇİN HABİRE AMELİYAT OLUOM ANASINI SATİM..Dermoid kistim varmış doktor ameliyat diyor. Ama benim bebeyim yok. Ameliyat olan varmı öyle kisten acil yardım kizlar
BENİMDE YUMURTALIĞIMI ELE GEÇRİMİŞ NASIL Bİ TÜMOR İSE ARTIK .3 TANE 15 CM KİSTTİLER SOL YUMURTALIĞIMI KAZIMIŞLAR ALMIŞLAR 3 SENE SONRA ALLAHIN HİKMETİ İŞTE YUMURTALIĞIMDAN ZERRE KALDIĞI İÇİN BÜYÜMÜŞ TOPARLAMIŞ KENDİNİMerhaba geçmiş olsun. Ben oldum cnm ama ben farkında değildim kistim olduğunun. Benimki yumurtalığımı ters çevirmiş torsiyon olmuş. Yumurtalığımı kangren yapmış bi gece acil ameliyata alındım,kistimle beraber sağ yumurtalığımda alındı. Zamanında doktora gitmiş olsa idim yumurtalığım yerinde kalıcaktı. Hiç korkma ama sakın ihmal etme dermoid kist olduğu kesin ise ameliyattan başka şansın yok.kistten ameliyattan korkenken Allah korusun bnm gibi yumurtalığından olma.
Yediğin kıl tüyün, tırnağın dermoid kist içindekiyle ilgisi yokHİÇÇ KORKMAA ARKADAŞIM BEN EVLENDİM İLK DÜŞÜĞÜMDEN SONRA BANA KANSERSİN DEDİLER YUMURTALIK KANSERİ MEĞERSEM DERMOİT KİSTMİŞ AMELİYAT OLDUM AÇIK AMELİYAT TEK SORUNUM HER YIL TEKRARLIYORRRR.BEN 3 KEZ OLDUM NORMAL DOĞUM YAPANA KADAR TEKRARLIYORMUŞ.DOĞUMDA YAPAMADIĞIM İÇİN HABİRE AMELİYAT OLUOM ANASINI SATİM..
HATTA DERMOİT KİSTİN İÇERİĞİ VUCUTTAKİ BİRİKEN PİSLİKLER BENİM PATALOJİ SONUCUMDA YEDİĞİMM TIRNAKLAR NORMAL HAYATTA YUTTUĞUN KIL TÜY VS ONLARIN BİRİKİMİYMİŞ :)
Tşkkür ederim kardeşinizede geçmiş olsun bnmki 5.5 cnm flnmış. Ben tatilde acil ameliyata alındığım için doktor seçme şansım olmadı. Ama şimdiki doltorum derki keşke yumurtalığını almasalardı,yumurtalık ne kadar kötü durumda olsada Allah korusun kanser hariç kendini yeniler ve toparlarmış. Birçok doktor bu ayrıntıyı atlıyormuş. Bnm doktorum Prof. Süleyman Engin akhan bi araştırın isterseniz.Çok geçmiş olsun.birşey sorucam kistiniz kaç cm di kız kardeşim de ameliyat olucak doktor araştırıyoruz en iyisini bulup yumurtalığın zarar gelmesini istemiyoruz onunki 6.5 cm
Cnm sana yanlış bilgi verilmiş sanırım. Öyle şey olurmu yediğin kıl tüğ fln. Bu kist doğuştan olan bişey. Vücutta o bahsettiğin Hücrelerin doğuştan fazla olmasından kaynaklanıyor.HİÇÇ KORKMAA ARKADAŞIM BEN EVLENDİM İLK DÜŞÜĞÜMDEN SONRA BANA KANSERSİN DEDİLER YUMURTALIK KANSERİ MEĞERSEM DERMOİT KİSTMİŞ AMELİYAT OLDUM AÇIK AMELİYAT TEK SORUNUM HER YIL TEKRARLIYORRRR.BEN 3 KEZ OLDUM NORMAL DOĞUM YAPANA KADAR TEKRARLIYORMUŞ.DOĞUMDA YAPAMADIĞIM İÇİN HABİRE AMELİYAT OLUOM ANASINI SATİM..
HATTA DERMOİT KİSTİN İÇERİĞİ VUCUTTAKİ BİRİKEN PİSLİKLER BENİM PATALOJİ SONUCUMDA YEDİĞİMM TIRNAKLAR NORMAL HAYATTA YUTTUĞUN KIL TÜY VS ONLARIN BİRİKİMİYMİŞ :)
Çok tesekkur ederim o doktoru araştırmalarım sonucu buldum kendisiyle de telefonda konuştum yumurtalık konusunda çok hassas asla alınmaz diyor kardeşim yarin gidicek muayeneye hayırlı sonuçlar alırız insaAllahTşkkür ederim kardeşinizede geçmiş olsun bnmki 5.5 cnm flnmış. Ben tatilde acil ameliyata alındığım için doktor seçme şansım olmadı. Ama şimdiki doltorum derki keşke yumurtalığını almasalardı,yumurtalık ne kadar kötü durumda olsada Allah korusun kanser hariç kendini yeniler ve toparlarmış. Birçok doktor bu ayrıntıyı atlıyormuş. Bnm doktorum Prof. Süleyman Engin akhan bi araştırın isterseniz.
Rica ederim ne demek Allah acil şifa versin inşl. Süleyman bey bitanedir,yrn gidince kardeşinizde farkını anlar ztn.banada öyle demişti işte son 3 senedir kesinlikle yumurtalığa dokunmuyormuş,Tıpta yeni bi bilgi sayılırmış. Bazı doktorların kolayına geliyor malesef yumurtalığıda çıkartmak veya yeteri kadar bilgi sahibi diillerse alıveriyolar işte.Çok tesekkur ederim o doktoru araştırmalarım sonucu buldum kendisiyle de telefonda konuştum yumurtalık konusunda çok hassas asla alınmaz diyor kardeşim yarin gidicek muayeneye hayırlı sonuçlar alırız insaAllah
Ayy çok sagolun içim biraz daha rahatladı çok uzuluyodu kardeşim ağlıyordu yumurtaligina zarar gelecek diye inşallah sorunsuz atlatiriz ALLAH herkese acil şifalar versinRica ederim ne demek Allah acil şifa versin inşl. Süleyman bey bitanedir,yrn gidince kardeşinizde farkını anlar ztn.banada öyle demişti işte son 3 senedir kesinlikle yumurtalığa dokunmuyormuş,Tıpta yeni bi bilgi sayılırmış. Bazı doktorların kolayına geliyor malesef yumurtalığıda çıkartmak veya yeteri kadar bilgi sahibi diillerse alıveriyolar işte.
Merhaba Kardeşiniz doktora gittimi,durumu ne mrk ettim.Ayy çok sagolun içim biraz daha rahatladı çok uzuluyodu kardeşim ağlıyordu yumurtaligina zarar gelecek diye inşallah sorunsuz atlatiriz ALLAH herkese acil şifalar versin
Çok sagol ilgin için gitti süleyman beydede ameliyatını oldu şükürler olsun skıntısız geçti herseyi bi zarar görmeden kurtulduMerhaba Kardeşiniz doktora gittimi,durumu ne mrk ettim.
Süper ya çok sevindim. Çabuk çabuk kurtulmuş ne gzl. P.teside bnm randevum var süleyman beye inşl. bende gzl haberlerle dönerim. Tekrar geçmiş olsun kardeşinize,Allah bidaha yaşatmasın inşl.Çok sagol ilgin için gitti süleyman beydede ameliyatını oldu şükürler olsun skıntısız geçti herseyi bi zarar görmeden kurtuldu