• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarırım yardım edin :(

Sorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Şiddet uygulandığında hemen git darp raporu al. Mahkemeye başvur. Tazminat iste çocuğunun velayetini iste hem dayak hem küfür hem ilgisizlik ha var ha yok boşver seni bebeginden ayirmazlar merak etme.verdigi tazminatlada git kendine ev al bebeginle mis gibi geçin hayatini

Bu adama katlanmak için hasta olmanız gerekiyor.
Lütfen bana söyle çok merak ediyorum.
Nereden buluyorsunuz bu adamları?
Sizi nasıl kandırdı? Ne dedi de kandırdı evlendiniz?
Hiç mi görmediniz ne mal olduğunu?
Eğer görmediyseniz şimdi görüyorsunuz. Çıkın gidin evden. O bebeğin hiç bir suçu yok. Sıra o bebeğe de gelecek.
Çocuğunuzun iyiliği için boşanmalı eğitim hayatınıza veya çalışma hayatınıza başlamalısını.
Bu nedir ya ?

Ben onu değil o beni ikinci plana attı ben hep ona da vakit ayrırıyorum. Onları düşünmekten kendimi kaybediyorum
Valla cnm işin içine şiddet girmişse bilemiyorum ama yuvani yıkmayı en son seçenek olarak düşün bence kızına yazık ama eğer şiddetin dozu fazlaysa ve kızın piskolojisinin bozulacagi bir ailedense seninle yaşaması daha mantikli

Sorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Canım, berbat bir evlilik seninki. Ayrıl. Al bebeğini babana git. Böyle yaşanmaz.

Şiddet uygulandığında hemen git darp raporu al. Mahkemeye başvur. Tazminat iste çocuğunun velayetini iste hem dayak hem küfür hem ilgisizlik ha var ha yok boşver seni bebeginden ayirmazlar merak etme.verdigi tazminatlada git kendine ev al bebeginle mis gibi geçin hayatini
İz falan olmuyor ki nasıl verecekler darp raporunu

17 yaşında senden 8 yaş büyük bir hanzo için eğitiminden bile vazgeçerken, ailen, kızım neyin kafasını yaşıyorsun demedi sanırım. İnşallah sana şimdi yeniden kapı açarlar.
Nasıl bir yardım bekliyorsun buradan bilmiyorum, ama gerçekten evine dönüp, yeniden eğitime devam edip, zamanı gelince çalışarak hayata tutunman lazım. Ve bunları evladından vazgeçmeden yapmalısın.
Cinsellikte seni bile tatmin edemeyen zavallı hanzo kocan, ikinci kadınlar onun için sırada bekliyor sanıyor.

Senin yazdıklarını okuyunca bir kısmında kendimi gördüm ama şiddet küfür ve bosol hariç birde eşim bana seni bosarim falan demiyor ama geri kalanlar hep aynı benimki de aynı seninki gibiydi whatsapa falan izin vermiyordu yavaş yavaş hem whatsapp açtım ikna ettirdim profilime kendi resmimi birakmami istemiyordu Ona da ikna ettim aynı senin gibi kızımın fotosunu aileme gondermemi istemiyordu nazar edecekler diyordu zamanla onu da aştık evde senin gibi atletle falan dolasmami istemiyordu onu da dil dökerek anlattım ve onu da aştık anlayacagin cnm bu erkeklere her şeyi alistira alistira yapacaksin birden yaptın mı bünyeleri kaldırmıyor bende şimdi 21 yaşındayım ve kızım 20 aylik oldu bir çok şey yoluna girdi cnm yani öyle boşanıp yuva yıkmak çok kolay önemli olan yapıcı olmak inan ki zamanla oda değişecek sadece biraz sabırlı ol ve belkide sen kızın olduktan sonra koca ni biraz 2. Plana attın ondan da olabilir uzun oldu biraz kb
Sizin olayiniz ile konu sahibinin olayı çok başka.. maddi manevi şiddet varken nasıl olur da sabırlı ol diyebiliyorsunuz ? O kadar tehditler aşağılamalara rağmen hangi aklı selim insan kalır öyle bir yuvada ?

Kardeşimden bir yaş küçüksün. O okulunda, arkadaşları ile birlikte, sen evde ve çocukla.
Seviyorum diyorsun zorla evlendirilmediğini düşünüyorum.

Ailen nasıl bilmiyorum ama kardeşim olsa dünyayı dar ederdim o adama.
Ailene anlat, yardım etsinler sana. Boşanmasan bile elleri üzerinde olsun ki sana kafasına göre davranamasın.

Valla cnm işin içine şiddet girmişse bilemiyorum ama yuvani yıkmayı en son seçenek olarak düşün bence kızına yazık ama eğer şiddetin dozu fazlaysa ve kızın piskolojisinin bozulacagi bir ailedense seninle yaşaması daha mantikli
Aa yapmayın ama lütfen. Kadın yuvasını bozmasın ne demek şiddetin dozu fazlaysa ayrıl. Beyin kanaması geçirene kadar dayanmalı kadın dediğin. Mesela 2 tokat, bir kaç tekme, hakaret fazla sayılmaz. Biraz da kas yapar darbelere dayanıklı olur. Yeter ki o kutsaalll yuvalar bozulmasın. E artık 2. kadın gelirse yuva genişler tabi. Daha bir kutsallık, güzellik eklenir evliliğe.

İz falan olmuyor ki nasıl verecekler darp raporunu
Bana eski sevgilim bir tokat etmişti disim agzimin içini hep hesmisti dudagim sismisti gitsen mesala böyle birseyle bile alabiliyorsan her türlü alabilirsin bence. Ben ailem haltlarimi öğrenmesin diye susmak zorunda kalmıştım ama sen sakın susma kendini de çocuğunu da ezdirme daha 19 yaşında sin karşına çıkan daha cok olur

Erkekler elde edene kadar zaten dünyanın en centilmen en kibar en cömert insanlarıdır. Sonradan iç yüzleri ortaya çıkar. Zorlama vs. olmadan evlendiyseniz kendiniz kaşınmışınız kusura bakmayın. En azından bir sene çocuk yapmayıp anlaşamazsak boşanırız demeliydiniz en başında. O yüzden beyaz atlı prens çıksa karşıma evlenmem evlenmicem...

Back
X