• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarırım yardım edin :(

bir an önce korkularinla yuzles. Önce emekleyerek sonra yürüyüp en son koşar adım kaç kurtul bu hapishaneden. Yoksa zamanla kendinde alisirsin bu duruma. Normal görmeye başlarsın işte o zaman büyük sıkıntı. Sen bir bireysin kendi ayaklarının uzerinde durabilir kendi hayatını kendi istediğin gibi yaşayıp yonlendirebilirsin. Kimseye muhtaç değilsin. Çünkü muhtaclik insanların hayatlarını baskalarına bağımlı hale getirir hapseder kolelestirir. Kaldi ki sende köle değilsin. Böyle bir durumda da toplumda ne bir yerin nede saygınlığın olur. Kendi hayatının tek söz sahibi sensin. Kendine saygın varsa yuzles korkunla kurtul. Ucunda ölümde olsa böyle bir hayatı Kendine reva görme.
Çok sağolun bu akşam ciddi ciddi konuşacağım olmadı ailelere söyleyeceğim

Sizin gibiler yüzünden böyle hanzolar var zaten. Kocamdır döver de söver de sever de mantığı., aman adım dula çıkmasın evde oturayım ses etmeyeyim düşüncesi.. ne demek ya şiddetin dozu mu olurmuş şiddet şiddettir hiçbir kadın bu muameleyi haketmez.. kızına yazık yuva yıkma nedir o yuvada o kız nasıl büyüyecek acaba
Yazdığım yazının sonunu okumadan niye konuşuyorsunuz anlamadim

Çok aradın heralde bu hanzoyu. 19 yaşında 8 aylık çocuğun olduğuna göre kim bilir kaç yaşında evlendin 18 mi 17 mi... Daha kendine bakamıyorsun kendini koruyamıyorsun bir de çocuk yapmışsın böyle adamdan yazık... Biraz aklın varsa ailene geri dön boşan.

Off valla içim daralıyor böyle şeyler okuyunca. Çok üzüldüm senin adına Rabbim aydınlığa çıkarsın sizi. Evliliğini kurtarmak istiyosun yorumlardan anladığım kadarıyla ama hiç ümit görünmüyor bu adamdan. Umarım ömrünü böyle heba etmezsin.

Doğum sonrası erkekler biraz bocalıyorlar ama sizinki çok fazla abartmış. Çoğumuzun evlilikte sorunları var benimde var. Ama işin içinde şiddet varsa bir dakka bile durma. Eşim bana bir ara sohpet arasında şöyle dedi " sana hiçbir zaman vurmam el kaldırmam ama olurda bir kere bile vurmam benden hemen ayrıl yoksa devamı mutlaka gelir " demişti. Ailen destek olurmuş madem hiç bekleme lütfen

Gidersen bi daha dönüşü yok diye tehdit ediyor beni

Havlayan köpek ısırmaz. Hiç bir şey yapamaz korkma. Çocuğun için kendin için güçlü dur. Git ailenin yanına da görsün..

İkinciyi alırmış. Salak. Kadınlar çok meraklıydı buna kuma gelmeye..

Yazık gençliğine güzelliğine. Daha fazla kendine yazık etmeden, iyice imkansızlaşmadan geri dön bu yoldan. Yeni bir hayat kurabilme imkanın hala var, boşanmaman için seni ikna etmeye çalışacaklardır lütfen diren buna.

Hala daha sabret, yuvanı yıkma diyenler var ya hey Allahım. Yuva mı var sanki ortada? Şiddet var baskı var, kadını kendi anasından babasından bile koparan bi sadist var ne yuvası ya?

Alın çocuğunuzu da gidin babanızın evine, neyi bekliyorsunuz, daha çok kafanızın gözünüzün patlamasını mı?
Şddetin dozu azsa beklemesı gerekıyomus ya. Gelsın gecsın enseye ıkı tane vursun onemlı degıl tabıkı.
Tabı beklemelıkı 3. sayfa haberlerınde okuyalım Handeyı.

ortada yuva yok
eş yok
yuva mutluluk eş dayanak demektir, hani?
bazı kadınları hiç ama hiç anlamıyorum. bu kadar mı meraklısınız ciğeri 5 kuruş etmeyecek heriflerle ömür tüketmeye.

konu sahibesi çok gençsin. evladını al ve çık. hepsi bu.
bir de 2.yi alacakmış bak hele
1.yi mutlu edebilmiş 2. eksik kalmış.

Canm bnm simdi bana yardim edin demissin nasil yardim edecez ama sana..
Bosan diyorlar yok seviyorum..
Otur diyorlar dayanamam..
Bi sure babanin evine git korkuyorum..
Eee nasil yardim etmemizi bekliyorsun.
Bak canm hic degilse ona senin kafeste keklik olmadigini goster.
Bir daha en ufak bir kavgada artik seni istemiyorm dunya yikilsa biz birlesmeyiz diyin ve gidin babanizin evine.
Gerekirse millette duysn ne olacak ya ne diyecekler.
Esin bi gorsun gidebilecegini, sabrinin tukendigini, ona sevginin bittigini ( en azindan rol yap) ve korksun.
Bir sure annenlerde kal hic bir sekilde iletisime gecme sensizligi gorunce az cok anlar biseyleri sende onsuz hayat nasil oluyormus gorursn...
Baskada ne diyelim yani

Senin yazdıklarını okuyunca bir kısmında kendimi gördüm ama şiddet küfür ve bosol hariç birde eşim bana seni bosarim falan demiyor ama geri kalanlar hep aynı benimki de aynı seninki gibiydi whatsapa falan izin vermiyordu yavaş yavaş hem whatsapp açtım ikna ettirdim profilime kendi resmimi birakmami istemiyordu Ona da ikna ettim aynı senin gibi kızımın fotosunu aileme gondermemi istemiyordu nazar edecekler diyordu zamanla onu da aştık evde senin gibi atletle falan dolasmami istemiyordu onu da dil dökerek anlattım ve onu da aştık anlayacagin cnm bu erkeklere her şeyi alistira alistira yapacaksin birden yaptın mı bünyeleri kaldırmıyor bende şimdi 21 yaşındayım ve kızım 20 aylik oldu bir çok şey yoluna girdi cnm yani öyle boşanıp yuva yıkmak çok kolay önemli olan yapıcı olmak inan ki zamanla oda değişecek sadece biraz sabırlı ol ve belkide sen kızın olduktan sonra koca ni biraz 2. Plana attın ondan da olabilir uzun oldu biraz kb

sizin mutlu ve düzelmiş yuvanız şu konuda anlattığınız yuva değil mi?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/lutfen-bana-yardim-edin.999462/

insanlara bel altı vurmayı sevmem
acılarını, üzüntülerini kendilerine karşı kullanmaktan nefret ederim ama çok sinirlendim.
siz 19 yaşında gencecik bir kadına hayat adına öğüt veriyorsunuz ve bu öğüt o'nun tutup hayatını değiştirmesine sebep olacak bir öğüt olabilir.
yukarıdaki konu size aitse eğer lütfen bu kızcağıza öğüt vermeyin.

tabi ki biyere varmıycak böyle olmaz. ailen yanındaysa hiç durma. sana kötü davranışalrını yazışmalar vs varsa sakla döverse git rapor al. hemen boşan.
Zaten rapor almaya gerek kalmadan polisi arıyorlar ailem arkamda beni hemen alır deyipte duranlara kızıyorum açıkçası yavrucuğum daha çok küçüksün anne olmuşsun eşin senden baya büyük sana yardımvı olması gerekirken bu ne ya. Bende şiddet gördüm fiziksel psikolojik hemde ne şiddet bir ley yapamadım arkamda önümde kimse yoktu daha doğrusu cesaretim yoktu yani. Ama şimdi hiç bir şeyi umursamıyorum da kendime çok kızıyorum keşke bana ilk vurduğunda affetmeseydim. Bu beni yiyip bitiriyor içimi eritiyor üzülerek söylüyorum ki sonu yok ne yazık ki daha çok gençsin lütfen iyi düşün.

şaka mısın sen cidden adamın yapmadığı yok ama sen diyorsun ki onsuz hayat nasıl olur bilmem ,onsuz hayat gayet güzel olur bebeğini huzurlu büyütürsün en azından ,ama sende bırakıp gitme gibi bir fikir yok sanırım

Back
X