- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
Evet cok dengesiz bi yapısı varHem seviyo kiskaniyo hemde kizio oda bi acayipmiss kiss kocisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok dengesiz bi yapısı varHem seviyo kiskaniyo hemde kizio oda bi acayipmiss kiss kocisin
İkiniz de cocuksunuz , çocukla beraber büyürsünüz işte... WhatsAppdan engel atmak nedir arkadaş çocuğunuz ergenliğe girecek , çıkın ergenlikten...Dün akşam ciddi ciddi konuşmak istedim gelmedi biraz bekledim mutfağa geldiğinde kapıyı kapattım. İstediğin kadar konus benden tek kelime duramazdın dedi bende tamam dedim sadece beni dinle. Ona dedim ki sen beni avucunun içinde sanıyorsun seni bırakıp gitmeyecğeimi sanıyorsun ama yanılıyorsun ben böyle evlilik istemiyorum eğer beni istemiyorsan adam gibi söyle seni istemiyorum sana kızım için katlanıyorum de. Neyden korkuyorsun benim kararım net eğer düzelmezsen kendine çeki düzen vermezsen bu evlilik bitecek. İyice düşün taşın. Ben kafama boşanmayı koydum dedim. Tek kwlime bile söylemedi yatağını da ayırmadı bu gün de bana Can'ımlı cicimli konuştu akşama iftara misafiriniz var gitmiş kuzu Eti almış bende dedim bunlar kokar gelecek misafirler mi istedi bana diyor ki ben seninle oruçlu oruçlu uğraşamam bana whatsap tan engel attı. Bi öyle konuşuyor bi böyle kafayı sıyıracağım
Saçmalama sen iyice uçmuşsun bana kızma yanlışta anlama ama en bu adamın aşkından ölüyor olmalısın derhal bir yardım alZaten o olmasa Çan'ıma kıymıştım. Zor tutuyorum kendimi öldürmemek için zor sabrediyorum
Bana geliyor ki onsuz hiçbişey yapamam onsuz hayat olmaz cok seviyorum anlatamıyorum durup durup onu seyrediyorum mesela aşığım cok sevdim ama bu yaptıklarına da katlanamıyorum işteSaçmalama sen iyice uçmuşsun bana kızma yanlışta anlama ama en bu adamın aşkından ölüyor olmalısın derhal bir yardım al
Öyle yap diyorsun ama o akşam konuşmamdan sonra engel olayını yaptı ondan sonra bana iyi davrandı bu gün gitmiş bana iPhone 7 almış. Beştaş pırlanta almış. Belki de aramızı düzeltmeye çalışıyor biliyorum beni seviyor ama kendine hakim olamıyor bunu da aşacak eminimBak şimdi, bir daha böyle yaparsa çocuğu kucağına vereceksin, çantani alıp çıkacaksın. Ben hayatıma bakacağım artık, daha çok gencim çocuğunu da seni de istemiyorum diyeceksin. Merak etme o çocuğa ne o ne ailesi bakmaz, ailecek surune surune peşinden gelecekler.
Eşim hem cok seviyor hem cok kıskanıyor ve cok stresli sinirli yapıyor kırıyor döküyor ondan sonra ben sinirliyken dedim sinirliyken ettim diyor. Bilmiyorum belki de ben cok merhametliyimİkiniz de cocuksunuz , çocukla beraber büyürsünüz işte... WhatsAppdan engel atmak nedir arkadaş çocuğunuz ergenliğe girecek , çıkın ergenlikten...
Güle güle kullan, ne diyeyim. Niye konu açıyorsun o zamanÖyle yap diyorsun ama o akşam konuşmamdan sonra engel olayını yaptı ondan sonra bana iyi davrandı bu gün gitmiş bana iPhone 7 almış. Beştaş pırlanta almış. Belki de aramızı düzeltmeye çalışıyor biliyorum beni seviyor ama kendine hakim olamıyor bunu da aşacak eminim
Cinsellik arama diyorsun ama öyle mi oluyor sanıyorsun korkuyorsun senden uzak oldunu başka kadın a gider diye sonra senin ihtiyaçların da var. Ne bilim ben böyle düşünüyorumPardon hayvanat bahçesindenmi bu arkadaş yani bide bu adamda cinsellik arıyorsunuz nasıl hala çekici geliyor bu laflardan sonra
Ya benim anlatmaya çalıştığım yani düzeltmeye çalışıyor herhalde kendini. Şimdi çekip gitsem belki de vicdan azabı çekeceğim bilmiyorum kafam karışıkGüle güle kullan, ne diyeyim. Niye konu açıyorsun o zaman
Esin nereliSorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Trabzonluyuz ikimiz deEsin nereli
Öyle yap diyorsun ama o akşam konuşmamdan sonra engel olayını yaptı ondan sonra bana iyi davrandı bu gün gitmiş bana iPhone 7 almış. Beştaş pırlanta almış. Belki de aramızı düzeltmeye çalışıyor biliyorum beni seviyor ama kendine hakim olamıyor bunu da aşacak eminim
Cinsellik arama diyorsun ama öyle mi oluyor sanıyorsun korkuyorsun senden uzak oldunu başka kadın a gider diye
Bence araya biraz ayrilik sokun bi 2 ay falan ailenizin yaninda kalin belki kiymetinizi anlar degisirTrabzonluyuz ikimiz de
Öyle diyorsunuz da benim açım dan da düşünün bana geliyor ki sanki dünyayı onunla tatmışım sanki sadece o varmış gibi. Ben yaptığı şeyleri kabullenmiyorum kabul de edemiyorum sürekli de kavga ediyorum ama korkularıma ve yürwğime söz geçiremiyorum sadece bildiğim bişey var düzelmezse gerçekten bırakıp gideceğim çünkü ben bu kadar yükü hazmedemiyorum. Çocuguma gelirsek o çocuğuna cok iyi baba onu saklar yedirir onunla ilgilenir. Bu da beni alıkoyuyor bazı şeyleri baba sevgisi olmadan büyüsün istemiyorumbu zihniyete sahip biri olarak zaten hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz
devam
ben yetiştirdiğiniz ve onların etkileyeceği çocuklara üzülüyorum sadece
Öyle yap diyorsun ama o akşam konuşmamdan sonra engel olayını yaptı ondan sonra bana iyi davrandı bu gün gitmiş bana iPhone 7 almış. Beştaş pırlanta almış. Belki de aramızı düzeltmeye çalışıyor biliyorum beni seviyor ama kendine hakim olamıyor bunu da aşacak eminim
Sana bu sözlerim biraz garip gelecek ama daha çok cahilsin bende eskiden böyleydim gözünü aç biraz hayat ondan ibaret değilBana geliyor ki onsuz hiçbişey yapamam onsuz hayat olmaz cok seviyorum anlatamıyorum durup durup onu seyrediyorum mesela aşığım cok sevdim ama bu yaptıklarına da katlanamıyorum işte