Yalvarırım yardımmmmmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
Kızlar yrdım lütfen 2 yaşında oğlum var emzirmeyi bugün bıraktım yani bugün hiç emmedi göğüslerim çok acıyor süt dolu ne zaman biter bu süt ne olur cevap göğüslerim ne zaman eski halini alır yani sütsüz olur

S.a kardeşim çocuk sütten kesildiği zaman gidip süt kesilmesi için bir ilaç var tam bilmiyorum ama ondan almak gerek.Bu gerekli çünkü çoğu kadında ilerde bu yüzden kistler oluşuyor bence yarın vakit kaybetmeden bir doktora başvurun size bu ilacı versinler göğüsleriniz de kalmasın bu sütler.

S.a kardeşim çocuk sütten kesildiği zaman gidip süt kesilmesi için bir ilaç var tam bilmiyorum ama ondan almak gerek.Bu gerekli çünkü çoğu kadında ilerde bu yüzden kistler oluşuyor bence yarın vakit kaybetmeden bir doktora başvurun size bu ilacı versinler göğüsleriniz de kalmasın bu sütler.

allah razı olsun arkadaşım yarın hemen gidicem doktora

canım sıkıntılı ve acı dolu bir süreç allah yardımcın olsun. hem canınız yanıyor hem psikolojik olarak çocuğunuzdan baskı görüyorsunuz. ben kzımı süttenmkestiğimde dayanabileceğim kadar dayandım dayanamadığım yerde elimle sağdım sütü. 3-4 gün içinde çocuk emmezse süt çekiliyor zaten. şimdi bazı arkadaşlar karşı çıkacak sağma işlemine ama zaten siz elinizle sağmazsanız yattığınız yerde kendiliğinden süt sağılıp gidiyor.

Kızlar yrdım lütfen 2 yaşında oğlum var emzirmeyi bugün bıraktım yani bugün hiç emmedi göğüslerim çok acıyor süt dolu ne zaman biter bu süt ne olur cevap göğüslerim ne zaman eski halini alır yani sütsüz olur

ben kızımı emzirmeyi bıraktırdıgımda uykudayken geceleri veriyordum oda emdigini bilmiyor gündüzleri istemiyordu 15 içinde azalıyor sık sık emzirmedigin için...

Back
X