Bebek Beslenmesi Yalvarırım yemek yeme konusu yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mrc0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
156
61
98
3 yaş oğluma yemek yediremiyorum. Omnivit vitamin ile zar zor sularla oynayarak yiyoruz. Vitamini hiç içmezse 2 gün aç kalıyor kusuyor yine yemek yemiyor. Yemek yemek işgenceye döndü çocuk 3 yaşında sürekli çorba ile besleniyor diğer yemekleri yemek istemiyor tükürüyor. Pilavı severdi şimdi onu da yemiyor makarna yemiyor patates yemiyor ekmek yemiyor. Süt içmiyor. Sürekli oyunlarla çorba zorla içirmeye çalışıyoruz aç bıraktık kendi isteği ile inanın 2 gün aç kaldı kusuyor yalvarırım artık dayanamıyorum 1,5 yaşından sonra böyle oldu çözüm arıyorum siz neler yaptınız?

cnm nutrigen üzüm çekirdeği ekstreli iştah açıcı surup var. cogu kiside ise yaramis. bizde kullanmaya basladik. doktora danisip al istersen.

cnm nutrigen üzüm çekirdeği ekstreli iştah açıcı surup var. cogu kiside ise yaramis. bizde kullanmaya basladik. doktora danisip al istersen.
Çok teşekkür ederim cevabınız için onu da denemek isterim. omnivit vitamin de bize işe yarıyor galiba çünkü onu içmeyince hiç yemiyor. Bizim ki galiba inadından yemiyor çünkü çorba dışında yemek yemiyor onu da oyunlar la zorla içirebiliyorum bugünlerde dayanılacak gibi değil çok zorladı. Bende istiyorum önüne koyayım döke döke kendisi yesin ama nerde bizimki önünde ki tabağı yere fırlatıp bir kere bile ağzına almayanlardan :(

bizede doktorumuz nutrigen üzümü tavsiye etmişti kullandık baya işe yaradı onuda deneyebilirsin Uz. Dr. Özlem Altay hocamıza teşekkür ederim çok yardımı dokundu

Back
X