YALVARIYOM AKIL VERİN

sedaades36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
14
5
34
Başımdan geçenleri anlatıyorum yaşım 25 kimseyle konuşmadım temedim taaki geçen yıl tatıldeyken bir çoçuk faceden isterk yolladı babamın köylüsüymüş ekledim konuştuk falan sonr aben tatılden ist döndüm görüştük tanıştık ailesiyle falan tanıştım ama sevgili değiliz arkadaşız, kız kardeşi benimlşe yaşıt kız kardeşiyle aramız çokçok iyi oldu bu arada kardeş gibiyiz neyse bu çoçuk ta benim iş yerindeki kızlarla tanıştı bana karşı soğudu falan bende hepten görüşmeyi sonlandırdım çoçukla ama kzı kardeşiyle aramız çok çok iyi ve görüşüyoruz hala da ha gecenlerde onlara kız kardeşinin doğum günü için gittim ama o evde yoktu ben cumartesi günü gittim annesi çok çok ilgilendi çok muttlu oldu o işteydi o gelmeden ben çıktım beni görmedi bile orda neyse ertesi gün kız kardeşine tokat atmış :KK43: nedne benle görüşüyo diye ama kız kardeşi hala benle konuşuyo ne yapmalıyım bana akıl verin ve bu çoçuğu çok seviyorum ne olur ban ayardım edin bir yol bir çare

Buda ayrı bi tipmis
Adam kız kardeşi seninle konusuyo diye kardeşine şiddet uygulayan birisi tehlikenin ve durumun ciddiyetindesin umarım
Ben olsam gurur yapardım sevmeyi bırak siler atardım
Tabi nedeni de ayrı merak konusu

Birde size zaten uzak davraniyormus.İs yerinizdeki bayanlarla tanisip sizden soguyor,Kizkardesini kolaylikla dovuyor.Hic elle tutulur yani yok su yaratilmisin.

Kizkardesine tokat atan biri mi..Bunu yasayan biri olarak diyorum boyleleri disariya kedi gorunur ama evlendiginizde ofke kontrolu olmaz.Kizkardesiyle gorusun ama neden evlerine gidiyorsunuz ki adam baska kizlari gorunce sizi birakmis.Aile babasi olur mu? Mantik arama diyorsaniz bu da bizim fikrimiz acmayin o zaman konu.Yani burda kac bin uye var herkes fikrini yazacak tabikide yazincada kotu oluyoruz.

Başımdan geçenleri anlatıyorum yaşım 25 kimseyle konuşmadım temedim taaki geçen yıl tatıldeyken bir çoçuk faceden isterk yolladı babamın köylüsüymüş ekledim konuştuk falan sonr aben tatılden ist döndüm görüştük tanıştık ailesiyle falan tanıştım ama sevgili değiliz arkadaşız, kız kardeşi benimlşe yaşıt kız kardeşiyle aramız çokçok iyi oldu bu arada kardeş gibiyiz neyse bu çoçuk ta benim iş yerindeki kızlarla tanıştı bana karşı soğudu falan bende hepten görüşmeyi sonlandırdım çoçukla ama kzı kardeşiyle aramız çok çok iyi ve görüşüyoruz hala da ha gecenlerde onlara kız kardeşinin doğum günü için gittim ama o evde yoktu ben cumartesi günü gittim annesi çok çok ilgilendi çok muttlu oldu o işteydi o gelmeden ben çıktım beni görmedi bile orda neyse ertesi gün kız kardeşine tokat atmış :KK43: nedne benle görüşüyo diye ama kız kardeşi hala benle konuşuyo ne yapmalıyım bana akıl verin ve bu çoçuğu çok seviyorum ne olur ban ayardım edin bir yol bir çare

Herkese akıl vere vere bende kalmıyo sonra

Biraz da siz çalıştırın kafanızı.

Kizkardesine tokat atan biri mi..Bunu yasayan biri olarak diyorum boyleleri disariya kedi gorunur ama evlendiginizde ofke kontrolu olmaz.Kizkardesiyle gorusun ama neden evlerine gidiyorsunuz ki adam baska kizlari gorunce sizi birakmis.Aile babasi olur mu? Mantik arama diyorsaniz bu da bizim fikrimiz acmayin o zaman konu.Yani burda kac bin uye var herkes fikrini yazacak tabikide yazincada kotu oluyoruz.
çünkü kız kardeşine tokat atma sebi kız kardeşi ağır konuşmuş sanırım sen o kızı zaten haketmiyon snein sevdiğini de görüyoz aşağlamış o da sinirlenmiş sanırım bana böyle anlatıldı. birde benim oraya gitmem annesinin beni istemesi ve dahada bu olayı ona söylemesi onu çok sinirlendirmiş :KK43: tabiki yorumlarınızı söyleyebilirsiniz ama bende ne yapacağımı bilmiyorum ucunda sevgi ve ilk kez sevdim bilmiyorum neyi nasıl yapacağımı :KK43:

çünkü kız kardeşine tokat atma sebi kız kardeşi ağır konuşmuş sanırım sen o kızı zaten haketmiyon snein sevdiğini de görüyoz aşağlamış o da sinirlenmiş sanırım bana böyle anlatıldı. birde benim oraya gitmem annesinin beni istemesi ve dahada bu olayı ona söylemesi onu çok sinirlendirmiş :KK43: tabiki yorumlarınızı söyleyebilirsiniz ama bende ne yapacağımı bilmiyorum ucunda sevgi ve ilk kez sevdim bilmiyorum neyi nasıl yapacağımı :KK43:

Ne derse desin bayana siddet denince tuylerim urperiyor..Yani sebebi onemli degil.Bence gitmeyin sizinde arkanizdan lafinizi cikartir bir gun boylesi.Yani annesi ,kardesi istiyorda kendi istemiyor hic gerek yok gurur yapin bence.

Kız kardeşine tokat atmış sırf sinirlendi diye...Tahminimce karşınızdaki adam tam bir egoist sizi iş yerinizdeki arkadaşlarınızla tanışmak için bir basamak olarak kullanmış,şimdi de ayak bağı olmanızdan rahatsız oluyor olabilir kız kardeşiyle arkadaşlığınız devam eder mi etmez mi o sizin kararınız ama o adamla kesinlikle aranızda bir şeyler geçmemeli.

Adam belli ki senin evine girip çıkmandan, ailesiyle görüşmenden rahatsız, senden rahatsız oluyor. Çünkü sana karşı bişey hissetmiyor. Ailesiyle bu kadar içli dışlı olursan ona seninle ilgilenmesi için baskı yapacaklar diye düşünüyor. Sen de zaten bir şekilde onun ilgisini çekmek için ailesiyle iletişimhalindesin kabullenmesende.

Her neyse kısacası adam senden hoşlanmıyor. Buna rağmen hala seviyorum diyeceksen de yapacak bişey yok.

kardeşinden annesinden o kadar laf yediği halde durup düşüneceğine köpürüp bir de kardeşine tokat atmış sizi hiç önemsemiyor belli ki aşk sevgi benim gözümde her zaman ikinci plandadır karakterdir önemli olan düzgün birine benzemiyor zira..evlenince daha iyi anlıyorsunuz bu durumu lütfen bu söylediğimi dikkate alın ve gurur yapın evine bir daha gitmeyin kardeşiyle de çok sık görüşmeyin arkadaş aşk sevgii vs sizin ve ailenizin dışında emin olun hepsi bir gün gidiyor önemli olan sizin mutluluğunuz

Adam sizi istemiyor bırakın sizi istememeyi ailesiyle görüşmenizi bile istemiyor. Ne sevgisi ne aşkı ne ilgisi.
Boşverin üzmeyin kendinizi

inanki deliriyom düşündükçe kafayı yiyiorum ve onu unutmalıtımmmm inş inş unuturum :KK43: kız kardeşi ile arama mesafe koydum seviyorum ama bu kadar gururumu kimse ayaklar altına alamaz :KK43:

tek başıma evde kalıyorum o her saniye her dakika saatlerce ağlıuyorum işten eve gidince gerçekten çok öutsuzum :KK43: hayatım karar gibi hissediyorum çok utanıyorum çokkk

X