Yalvarıyorum yardım edin, es geçmeyin :(

nazli955

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
29
1
29
14 gün önce burun estetiği oldum 7 gün önce alçım ve tamponlarım alındı. Ama ameliyat olduğumdan beri hep ağzımdan nefes alıyorum. Daha önceden nefes alma problemim vardı. Doktorun düzelteceğini sanmıştım ama düzeltemedi diye korkuyorum. Ara ara tıkanmalar normal olabilir evet biliyorum ama benimkisi öyle değil. Sürekli tıkalı hep ağzımdan nefes alıyorum(Burnumdan çok az nefes alıyorum). Hep okurdum internette, insanlar tamponlarım alındıktan sonra çok rahat nefes aldım diyorlar. Ben az bi nefes aldım hala daha az nefes alıyorum. Böyle kalıcak diye çok korkuyorum. Estetik olanlar ne olur cevap versin. Yalvarıyorum.. :KK43: Yeniden ameliyat olmam gerekecek mi yoksa benim gibi olup düzelenler var mı?
Not: Burnumun içi temiz, yani dolu olduğu için tıkalı olduğunu sanmıyorum. Burnumun içini temizlesem de yeteri kadar nefes alamıyorum. Neden nefes alamıyorum nolur cevap verin, yardım edin :KK43:

Daha cok yeni canm ya biraz sabret bende ayni sorundan dolayi ameliyat oldm bir aya yaklasti benmde. Ama bende 14. Gunumde falan cok da normal nefes almiyordum tikaliydi. Ozellikle bir tarafim daha fazla tikaliydi. Ama su an ikisi de acildi. Burnumu temizlerken boyle deri gibi seyler cikti hep burnumdan ki bu normalmis. Onlar cikip dikisler de eriyip dustukten sonra iyice acildi. Korkma yani biraz daha sabir bir ay gectikten sonra da devam ederse doktorunla konus

Ç
Daha cok yeni canm ya biraz sabret bende ayni sorundan dolayi ameliyat oldm bir aya yaklasti benmde. Ama bende 14. Gunumde falan cok da normal nefes almiyordum tikaliydi. Ozellikle bir tarafim daha fazla tikaliydi. Ama su an ikisi de acildi. Burnumu temizlerken boyle deri gibi seyler cikti hep burnumdan ki bu normalmis. Onlar cikip dikisler de eriyip dustukten sonra iyice acildi. Korkma yani biraz daha sabir bir ay gectikten sonra da devam ederse doktorunla konus
Çok teşekkür ederim

Canim benimkide oyleydi eczanede okyanus suyu var spray seklinde onu kullan ben faydasini gordum doktorumda onerdi cunku icerdekiler kuruma yapiyo buyuzden acilmasi Icin bakman lazim

Arkadaşlar sanırım nazal valv darlığı sorunu var burnumda. Yani ameliyattan sonra oluştu bu sanırım. Korkuyorum :KK43:

Canim doktoruna git iyi bir muayne etsin yeni ameliyat olmus olsanda bu denli tikaniklik normal degil ....acil doktoruna git

Arkadaşlar sanırım nazal valv darlığı sorunu var burnumda. Yani ameliyattan sonra oluştu bu sanırım. Korkuyorum :KK43:

ben de aynı şeyden şüphelendim kbb doktoruna gittim kendi doktorum dışında bana şişlik nedeniyle kanatlarımın nefes alırken çöktüğünü zamanla düzeleceğini söyledi benim 47 gün oldu hala aynı ben de nazal valv darlığından korkuyorum cottle manevrası denilen burnu yanaklara doğru çekince rahat nefes alabilme durumu mu var sizde de?

ben de aynı şeyden şüphelendim kbb doktoruna gittim kendi doktorum dışında bana şişlik nedeniyle kanatlarımın nefes alırken çöktüğünü zamanla düzeleceğini söyledi benim 47 gün oldu hala aynı ben de nazal valv darlığından korkuyorum cottle manevrası denilen burnu yanaklara doğru çekince rahat nefes alabilme durumu mu var sizde de?
Çok az da olsa bir atrış oluyor nefes almam da sanırım sorun var dimi :KK43: Böyle bir sorun olsa bile nefes almam birazcık olsun düzelir mi ilerleyen günlerde? Yani senin 15. günden 45. güne kadar düzelmiş miydi az da olsa?

Doktorumu aradım, yarın kontrole gitcem. Napıcam ben :KK43:

15. gün çok çok erken siz endişelenmeyin yarın doktorunuzla görüşün buraya da yazarsanız beni de rahatlatmış olursunuz çünkü ben de nazal valv darlığından şüpheleniyorum doktorlara güvenemiyorum görünsem de :KK43: ama sizinki çok yeni endişe etmeyin.

15. gün çok çok erken siz endişelenmeyin yarın doktorunuzla görüşün buraya da yazarsanız beni de rahatlatmış olursunuz çünkü ben de nazal valv darlığından şüpheleniyorum doktorlara güvenemiyorum görünsem de :KK43: ama sizinki çok yeni endişe etmeyin.

çok teşekkürler ilginiz için :) geri dönüş yaparım :)

Doktorunuza gittiniz mi acaba ne söyledi? Nazal valv dan şüpheleniyorsunuz aşırı mı daraltmış?
Hesabım kapatıldığı için dün cevap veremedim, özür dilerim. Evet doktora gittim, kesinlikle bir sorun yok dedi ve serum fizyolojik bir de krem verdi. :) İnşallah düzelir benim de senin de :)

Hesabım kapatıldığı için dün cevap veremedim, özür dilerim. Evet doktora gittim, kesinlikle bir sorun yok dedi ve serum fizyolojik bir de krem verdi. :) İnşallah düzelir benim de senin de :)

çok sevindim adınıza. peki burun kanatlarımız neden bu şekilde içe gömülüyormuş söyledi mi? kbb ci şişlikten demişti.

çok sevindim adınıza. peki burun kanatlarımız neden bu şekilde içe gömülüyormuş söyledi mi? kbb ci şişlikten demişti.
İçe gömülmesini konuşmadık ama dışa doğru çekince daha rahat nefes alıyorum dedim, şüpheci yaklaştım baya ama kesinlikle yok, olsa söylerim filan dedi. Ablamında derin nefes alınca biri içeri doğru göçüyo ama nefes alma problemim var demiyo. Bu durum var diye illaki bu sorun olcak diye bişey yok sanırım :) Sen de dua et, doktorun bişey yok demiş sonuçta :)

X