- 10 Aralık 2022
- 2.920
- 1.538
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Kızlar kızım 15 aylık 9.ayindan beri idrar yolu enf geçiriyor.
Ateş kusma yok istahsizlik, huzursuzluk, idrar koku ve renginden anlıyorum.
Bazen dirençli bazen duyarlı çıkıyor kimi ay antibiyotik şurup kimi ay iğne kullanıyor.
3 ay üst üste olunca çocuk nefroloji profu önerdiler gittik. Böbrek ultrasonu çekildi Sintigrafi yapildi
Temiz dediler. Her ay idrar tahlili yaptır dediler
Bu aradaki süreçte sürekli idrar tahlil kültür poşetli ve sondali bakıldı tabii.
Kontrol zamani gelmeden ıdrari sarardı hemen götürdüm yine enf çıktı ilaç kullandı
Doktor getirene kadar bactirim kullan akşamları 3 ml dedi koruma amaçlı
Gittik univ hastanesine çocuk stresten cis yapamıyor poşet varken yeter dediler ıdrar tahlili için yetmemiş
Kültüre yetmiş ÜREME cikmis
Yetemediğini anlayıp hemen başka hastaneye götürdüm verdirdim burdada kültür sonucu ÜREME DEĞİL BULAŞ çıkmış.
Şimdi doktor her iki sonuca bakıp yine getir sondali yapacağım dedi
çok çaresizim çocuk 6 aydır perisan oldu ne olur başına gelen var mı bilgi almak isterim
Ateş kusma yok istahsizlik, huzursuzluk, idrar koku ve renginden anlıyorum.
Bazen dirençli bazen duyarlı çıkıyor kimi ay antibiyotik şurup kimi ay iğne kullanıyor.
3 ay üst üste olunca çocuk nefroloji profu önerdiler gittik. Böbrek ultrasonu çekildi Sintigrafi yapildi
Temiz dediler. Her ay idrar tahlili yaptır dediler
Bu aradaki süreçte sürekli idrar tahlil kültür poşetli ve sondali bakıldı tabii.
Kontrol zamani gelmeden ıdrari sarardı hemen götürdüm yine enf çıktı ilaç kullandı
Doktor getirene kadar bactirim kullan akşamları 3 ml dedi koruma amaçlı
Gittik univ hastanesine çocuk stresten cis yapamıyor poşet varken yeter dediler ıdrar tahlili için yetmemiş
Kültüre yetmiş ÜREME cikmis
Yetemediğini anlayıp hemen başka hastaneye götürdüm verdirdim burdada kültür sonucu ÜREME DEĞİL BULAŞ çıkmış.
Şimdi doktor her iki sonuca bakıp yine getir sondali yapacağım dedi
çok çaresizim çocuk 6 aydır perisan oldu ne olur başına gelen var mı bilgi almak isterim