- 10 Aralık 2022
- 2.920
- 1.538
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Yemin ediyorum piyasadaki her bezi kullandım şu an bile 4 tane bez var evdeAcaba bezden olabilir mi? Hangi bezi kullanıyorsunuz?
Allah razı olsun cevabınız için saat başı bez değiştiriyorum ve evet kaka sonrası mutlaka çocuğu yıkıyorumDevlet hastanesine mi gidiyorsunuz? Yani ben hem devlet hem uni hem ozele gitmiş biri olarak.
Devlette eğitim arastirmayaa, uni de oyle ,sürekli cagirdiklarini farkettim.
Özelde iyi bir dr da daha iyi çözüm buldum. Kendim ve çevrem olarak gözlerim bu şekilde.
Anne olunca anladim sitesinde cocuk dr u kadir tugcu var. Forumdan orada yazın.
Simdi bu doktor yıllardır forumda yaziyor. Gecmis konularının okunmasını önemsiyor.
Google , tekrarlayan idrar enfeksiyonu kadir tugcu,yazarsanız benzer sorular çıkıyor.
Sonra da forum kısmından sorunuzu sorun ,genelde 24 saat içinde cevaplıyor.
Ben 10 yıldan fazladır bu doktoru takip ediyorum. Cok faydasını gördüm.
Gecmis olsun size de
Bu arada bebegin bezini sık değişmeye calisin..buyuk tuvaleti sonrasi imkanınız varsa,su ile yikayin
Merhaba hazır suyu kaynatıp soğutup öyle veriyorumMerhaba kesinlikle çeşme suyu vermeyin mümkünse kaynatıp soğutulmuş hazır su kullanın
Çok geçmiş olsun ben çocuklara yaban mersini çok yediririm. İdrar yoluna da faydalı isterseniz bir siz de yedirin. İnşallah geçer.Yemin ediyorum piyasadaki her bezi kullandım şu an bile 4 tane bez var evde
Saat başı bez değiştiriyorum.
Çok temizliyorsun ondan olur dediler cisten sonra ellemiyorum kaka yapar yapmaz temizleyip yıkıyorum çocuğu bir tek bakımı bana ait asla kakali kalmoyot
Bir şeyi abartı yapmayacaksın. Yani yukarıda yazmışlar çok temizliyorum diye ,demişler.Allah razı olsun cevabınız için saat başı bez değiştiriyorum ve evet kaka sonrası mutlaka çocuğu yıkıyorum
On taneden fazla doktora götürdüm özel ve devlet çözüm bulamadı çocuk nefroloji bölümüne götürün dediler kendi muayenehanesi olan iki tane doktor var ikisi de üniversite hastanesi profesörü götürdüğüm özel doktorların iki tanesinin de öğretmenlermiş onlar önerdiler diye götürdüm profesöre
Nitrit pozitif çıkıyor lökositte çıkıyorKültürde hangi bakteri ürüyor? İdrar tahlilinizde nitrit pozitif mi çıkıyor
Aynen alış şekli ve laboratuvar da önemli.Çok bunaldım çok, şimdi doğumdan beri olan doktorumuzla görüştüm dedi ki poşetle alindigi için çok oluyor bu durum sondali yaptır siz ailece elinizden geleni yapıyorsunuz
Sonraki aylarda bir laboratuvar varmış oraya gidersiniz daha temiz steril ve onlar kendileri temizletip takıyorlar dedi.
Tekrarlayan enf olduğu için kontrollü gitmemiz gerekiyor ilerde çocuğa herhangi bir sağlık sorunu olmaması için bunları yaşamanız gerekir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?