yalvarrım yardım edin

tubi8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
77
2
46
Nevşehir
merhabaaaa nolr yardımmedin.. 6 temmuzda 4 haftlk dedi doktr. bgn tekrar gttmmm kese 21mm 6haftaa 2 gnlk ama bebek gözkmedii dahaaa normamlmi doktr acklmaa yapamadıı kalp atısıda yk daha

merhabaaaa nolr yardımmedin.. 6 temmuzda 4 haftlk dedi doktr. bgn tekrar gttmmm kese 21mm 6haftaa 2 gnlk ama bebek gözkmedii dahaaa normamlmi doktr acklmaa yapamadıı kalp atısıda yk daha

6 haftalıkken sadece kese gözükürdiye biliyrum ...kötü bişey olsa doktor mutlaka bi acıklama yapardı diye düşünyürum

teseekkürlerr... çarsamba doktrr tekrr bakck inişşş bebeimde kesenn içinde saglıklı gözükürrr..benim gbi aynı durumda olan varmı lütfen yardmcı olun:(

karından baktıysa göremeyebilir doktorun. Alttan ultrasonla değerlendirmesini tavsiye et doktoruna. kesin sonucu verir sana.
bu forumda okumuştum ama 7. haftadan sonra görülenleri.
içini ferah tut. herşey olacağına varır.

alttanda baktııı göremediiii dua edin nolr ilk bebegmde kaybetmstm cok korkyrmmm cok üzülyrym.eşimde cok üstmeee bunldmm

dualarım seninle canım..
benim 6. haftada görülmüştü kalp atışları ama sonuç: düşük!
rahat ol,inan yapacak başka bişey olmuyor ilk haftalarda. sadece dua..

alttanda baktııı göremediiii dua edin nolr ilk bebegmde kaybetmstm cok korkyrmmm cok üzülyrym.eşimde cok üstmeee bunldmm

canım sakın ol ac ellerını su mubarek gunde dua et. bende benzer seyler yasadım doktor bellı belırsız konustu ıcıme kurdu soktu ve bıraktı sonra farklı hastaneye gııtım ıyıkıde ole yapmısım hersey yolunda cok sukur suan :nazar::nazar::nazar: ıcını ferah tut Allah a emanet olun:16:

Back
X