Yaman Çelişki!

Bunlarla aynı dünyada yaşıyoruz maalesef :41: Allah karısına çocuklarına sabır versin bu hayvana dayanmak çok zordur :26:

hepsini tek kişi söyledi. Karısına çoluğuna çocuğuna insan gibi davranmıyor bir de ibadet ettiğini sevap işlediğini sanıyor cahil. Biliyorum bu tipi sürekli gelir hep üniversiteli kızlarla şunu yaptım tatile gittim diye anlatır hayvanatın teki yani.

ağzına sağlık arkadaşım :1::52::46:

Bunları doğurup, büyüten, yetiştiren, insan diye topluma salan anaları hiç mi kendinde bir şey görmüyor:ssz:

Bazen sokakta toplum zararlısı tipleri gördüğümde böyle evladım olmasın Allahım diye dua ediyorum.

Ben toplulumuzda erkek çocukların yetişme tarzını hiç beğenmiyorum. Aileler en çokta anneler onları bu duruma getiriyor. Sanki padişahlar mubarek ! 'aman sen otur, dur suyunu ben getiririm , sen erkeksin , sen güçlüsün sen aslansın , sen yaparsın senin elinin kiri vs vs . Her zaman söylerim ileride erkek evladım olursa kadınların köle olmadığını , erkeklerden hiç bi eksikleri olmadığını , her konuda eşit olduğumuzu öğreticem inşallah :31:

Bunları doğurup, büyüten, yetiştiren, insan diye topluma salan anaları hiç mi kendinde bir şey görmüyor:ssz:

Bazen sokakta toplum zararlısı tipleri gördüğümde böyle evladım olmasın Allahım diye dua ediyorum.

aslında kınamamak lazım ben korkarım başıma gelir diye Allah korusun:18:

Islamiyet ahlak iken ahlaktan yoksun cahil insan tipi bunların dini anneden babadan öğrendiği kadar. Namazını kıl orucunu tut bitti. Din bu değil namaz günde 5 vakit farz ise ahlak 24 saat farzdır. Bunlarla namaz kılan insanı bir tutmak cehalet olur. Namaz kılan insanı bunlar temsil etmez edemez.. Ahlak yoksa namaz namaz değildir yatıp kalkmaktır..

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Tamamen katiliyorum.
İbadetlerin butunu fahis islerden korumuyorsa ibadet denilemez tam manasiyla.
Bir de bu adam %90 ihtimalle hava atiyor.
Ardi ardina siraladigi cumleleri kendisine gore marifetleri(!) aslinda komplekslerinin disavurumundan ibaret diye dusundum.
Sacmalardan secmeler..

Son düzenleme:
ya bunların bazısı bunu ekrkeklik gössterisi olarak algılıyo mesela :D yaparın ederin döverin kıroları evde karısına adeta yapışık gibi ama işte gösteriş budalası iy bişe gibi konusanlarda var ! :1:
yetmiyomusş gibi bide ''karı '' kelimisini kullanıyolar ! hala nerde bu millet yıl olmuş 2014 hatta yarılamış bulunmaktayız :41::50::47:
neyin kafası bilemedim eee tvde görüyoruz hala yrılmış eşini öldürüyo elindeyken tüm zorbalığı yap elinden gidince köpek gibi pişman ol sonrada ne bok yiceni bileme eşini öldür eş değil karı dersen her haltı edersiniz ! bunun temeli anne babada bitiyo erkek cocuklarını yetiştirmelerini görseniz ağzınız acık kalır bnm 2 abim var ama bn hizmetçi onlar paşa ! bunu değiştircek olanlar bizleriz anneler ve anne adayları erkek cocugunu iy birey olarak yetiştircek ! o erkek yapar demiycen :45: :19::2::47: :41:

Ben toplulumuzda erkek çocukların yetişme tarzını hiç beğenmiyorum. Aileler en çokta anneler onları bu duruma getiriyor. Sanki padişahlar mubarek ! 'aman sen otur, dur suyunu ben getiririm , sen erkeksin , sen güçlüsün sen aslansın , sen yaparsın senin elinin kiri vs vs . Her zaman söylerim ileride erkek evladım olursa kadınların köle olmadığını , erkeklerden hiç bi eksikleri olmadığını , her konuda eşit olduğumuzu öğreticem inşallah :31:

evet aslında bu canavarları biz yetiştiriyoruz:43: kızım olursa oğluna talip oluruz o zaman:1:

evet aslında bu canavarları biz yetiştiriyoruz:43: kızım olursa oğluna talip oluruz o zaman:1:

Henüz evli bile değilim ama tamamdır şimdiden oğluşum olursa gelinim hazır :27::1:

Back
X