beğenen olduğu kadar hiç beğenmedim diende çok. kafam karıştı. çok kararlı olsam olumsuz yorumlara kapılmam ama bende kararsızım...
nasıl sizce YAMAN?????
aslında çok hoş çok güzelde YAMAN diyince ilk aklıma böyle yabani saldırgan bir çocuk geliyor.... :)))
o korkutuyor biraz. yoksa hakkaten karizmatik bir isim..
canım YAMAN çok güzel bir isim oğlum olsaydı adı ismi Yaman olacaktı ama kızım olacakmış.nasip belki ilerde olur Yaman ismi güçlü bir isim korkman bundan anlıyorum ama şimdiki çocukların hepsi biraz haylaz değil mi sağlıkla gelsin yavrucağın...yinede içine sinmiyorsa düşün derim
mustafa sandalın oğlunun ismi olduğu içinde çok popüler oldu yoksa eskiden bende ıyy demıstım su an hosuma gıdıyor canım ınsan bebegını doguracagı zaman yaklastıkca kalbıne ısmı dusuyormus senınde oyle olacak bakma kımseye guzel ısımlerden
bende mustafa sandalı çok sewerim biraz ondanda etkiledim. 4 aydan fazla zamanım war ama okadar bakıyorum soruyorum ediyorum ah bu isim çok içime sindi diyemiyorum..
çok zaman önceden beri demir i sewerim ama ailede çok koyan oldu.
Merhaba,
Hayırla gelsin yavrunuz.
Yaman ismi tabi ki güzel.Anlam olarak da hoş fakat daha sıcak,daha güzel isimler bulabilirsiniz.Yine de önemli olan sizin kararınız..
Sevgilerimle