• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yamiba.com

Grey_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
2.394
5.067
248
Kızlar yeni bir fal sitesi keşfettim. Site ve falcıları çok iddialı geldi bana. Deneyen var mı? Merak ettim

Son düzenleme:
ben az evvel denedim yorum bekliyorum şuan.. paylaşırım sizlerle geldiğinde..

ben beğendim kızlar yanıt geldi tarot baktırdım...Nokta atışı yaptı.. Yandık dadanacağız anlaşılan bu siteye :)

Ben behfiye baktırdım. Gelecekle ilgili söylediklerine bakıcaz bakalım. Ama şu anki ruh halimi anlattı... Fakat denemek lazım tabii.

ben kahve piri behfiye baktırdım. sanki sorularımı olumlu cevaplamaya çalışmaktan başka bir şey yapmamış gibi. pek kendi yorumunu katmamış. öyle olacak mı sorusuna 3 vakte kadar şöyle olacak gibi cevaplar vermiş.
ilk okuduğumda hoşuma gitti tabi güzel şeyler söyleyince ama benim sorularımın olumlu cevaplarından başka bir şey olmadığını farkedince bi daha baktırmam dedim.

var mı hayır benimki iyiydi, çıktı filan diyen?

Yamıba da ılk olarak lakshmı vaduda ya tarot baktırmıstım gecen sene. o zaman begendım mı hatırlamıyorum ama su an okudugumda bombos buldum.

yakın tarıhte de Kızıl Sonya' ya tarot . Tarot ıcın kızıl sonya yı deneyenılırsınız. Kahve Piri Behfi'ye hem kahve hem tarot baktırdım. ıkısını de sevdım ozellıkle Behfi daima fal atacagım falcılardan oldu. Bana kalırsa Kahve Piri isminin hakkını veriyor

Merhabalar kizlar iki gun once kahve pirine baktirdim tam bir hayel kirikligi yasadim.sorularima cevap vermemis sadece fikir beyan etmis bunuda falda yazmis zaten.sonuc durum hic birsey yoktu.iyi yazilmis hakkinda saskinim benim falimami kotu bakti acaba.yorumumu da sistem yayinlamamis begenmedigimi yazdim.o yuzden yorumlara aldanmayin derim.

Ben 2 gün önce Kızıl Sonya'ya tarot baktırdım, pek beğenmedim hem doğru düzgün anlatamamış bile, anlatım bozuklukları vardı çok fazla, anlamak için epey zaman harcadım hem de çok pembe bir tablo çizmiş, kesinlikle rezil bir faldı, tavsiye etmem pek.

kahvepiri 2 gün arayla birbirine taban tabana zıt iki yorum yaptı bana
onun dışında da o sitede tutan fal olduğunu hatırlamıyorum hepsi istisnasız patladı :) buna kızıl sonya da dahil

Back
X