yamuk ve ucu kırık diş sorunu

pIRPIRR

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
17
0
6
35
Yalova
kızlar benim ön üst dişimin bir tanesi öne doğru çıkık yamuk ve ucu kırık. nasıl kırık olmuş bilmiyorum. tabi bi kaç yamuk dişim var ama onun kadar değil. o çok gözüme batıyo sinir oluyorum ona. bunun için doktora da gitmedim. nasıl bi tedavi uygulanır bilmiyorum. acaba benim gibi sorunu olup, düzelttiren arkadaşlar var mı . varsa da nasıl bi tedavi uygulandı merak ediyorum. :44:

canım merhaba. bir diş hekimiyim ve sana bilgi vermek istiyorum. öncelikle sorunun çok küçük :)
ama sorunu gidermek için gideceğin hekime büyük iş düşüyor çünkü ön dişler mükemmel estetik ister.
dişine zarar vermeden kesilip biçilmeden estetik materyallerle onarımı gibi bir tedavi seçeneğin var:)
hangi şehirdesin bilmiyorum ama mutlaka bu konuya benim gibi meraklı birini bulursun :)
dişlerini kestirip kaplattırmayı filan düşünme eksik olan yerine estetik bi şekilde koyulduğunda bir diş hekiminin bile bakınca anlaması çok zordur :)

sorularına yardımcı olurum her zaman :) diş hekimi ebru y.

Ebru hanım hangi sehirdesiniz benimde ön dişlerimde kırıklar ve çatlaklar var kestirme aşındırma yaptırmak istemiyorum, kompozit dolgu ile hem estetik hem saglıklı tedavi edilebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…