yamukluuk vaar (resimli) kızlar bi bakın :(

nanemolla3593

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
549
332
123
32
kızlar bugün 18. günüm.yandan burnumun göruntusu cok guzel ama karsıdan bakınca berbat.eski burnum varken agzım acık gülünce cok hos göruntu oludu ama bu burnummmda kabus gbı.burun delıklerın esıt degıl.ve ucuda yamuk.off çıldırcam hersey guzel gıdıyordu gecer mı acaba.eger böyle kalcaksa sımdıden dr arastırmam lazım.fotograf cekılemez oldum :KK43:

Son düzenleme:
kızlar bugün 18. günüm.yandan burnumun göruntusu cok guzel ama karsıdan bakınca berbat.eski burnum varken agzım acık gülünce cok hos göruntu oludu ama bu burnummmda kabus gbı.burun delıklerın esıt degıl.ve ucuda yamuk.off çıldırcam hersey guzel gıdıyordu gecer mı acaba.eger böyle kalcaksa sımdıden dr arastırmam lazım.fotograf cekılemez oldum :(
Eki Görüntüle 1012673 Eki Görüntüle 1012672 Eki Görüntüle 1012670 Eki Görüntüle 1012671

Korkmana ve doktor aramana gerek bence. Bnmde bukadar bariz degil ama yamukluk var cunku sag sisim indi sol tarafm sis bu yuzden. Doktorm gayet ilgili cok normal oldgnu soyledi zaten sislik indikce duzeliyor :))

Ben sislikler esit inmedigi icin öyle oluyor diye biliyorum yani düzelecektir büyùk ihtimal, ama bi doktoruna sor o daha iyi bilir canim.

evet cnm 1 hafta sonra doktorumla görusucem zaten bırde onun agzından duymam lazım duzelcek demesını.en basından berı her yerde doktorumu önermısımdır.inşallah bundada sorun omaz

Korkmana ve doktor aramana gerek bence. Bnmde bukadar bariz degil ama yamukluk var cunku sag sisim indi sol tarafm sis bu yuzden. Doktorm gayet ilgili cok normal oldgnu soyledi zaten sislik indikce duzeliyor :))

inşallah bebegım yaa zaten daha cok yenı.ama böyle düsünmektende alı koyamadım kendımı

evet cnm 1 hafta sonra doktorumla görusucem zaten bırde onun agzından duymam lazım duzelcek demesını.en basından berı her yerde doktorumu önermısımdır.inşallah bundada sorun omaz

Canim bide elinle burun sirtina dokun iki göz arasi uclarina dogru in. Kemik düz ise korkma hic. Ama bazen kemikte sisebiliyormus diye okudum

kızlar bugün 18. günüm.yandan burnumun göruntusu cok guzel ama karsıdan bakınca berbat.eski burnum varken agzım acık gülünce cok hos göruntu oludu ama bu burnummmda kabus gbı.burun delıklerın esıt degıl.ve ucuda yamuk.off çıldırcam hersey guzel gıdıyordu gecer mı acaba.eger böyle kalcaksa sımdıden dr arastırmam lazım.fotograf cekılemez oldum :(

tatlım en yakın fotoğrafta bariz belli şişliklerin eşit olmadığı bu yüzden de yamuk gibi duruyor benimde bugün 16. günüm hafif meyil bende de var hiç canını sıkma düzelicektir :54:

tatlım en yakın fotoğrafta bariz belli şişliklerin eşit olmadığı bu yüzden de yamuk gibi duruyor benimde bugün 16. günüm hafif meyil bende de var hiç canını sıkma düzelicektir :54:[/QUOTE .!.:
inşallah cnm yaa benım gözum kara bır daha yatarım bıcek altına eger duzelmezse.ıns bu sorunlarımız bıter en kısa zamanda :)

canım benim 40 günlük oldu burnum hala deliklerin birbiriyle alakası yok ve ucu sağa doğru bakıyor. masaj yapıyorum ve düzeleceğinden eminim. seninki henüz çok yeni şiş olduğu da belli. evham yapma sıkma boş yere canını, doktorun da eminim şişliklerden olduğunu söyleyecektir.

canım benim 40 günlük oldu burnum hala deliklerin birbiriyle alakası yok ve ucu sağa doğru bakıyor. masaj yapıyorum ve düzeleceğinden eminim. seninki henüz çok yeni şiş olduğu da belli. evham yapma sıkma boş yere canını, doktorun da eminim şişliklerden olduğunu söyleyecektir.

siz iyiki varsınız yaa :) nasıl moral oluyoor.bende zamanla gecıcegını aslında bılıyorm ama boyle fotogrraf cekılınce farkı görunce delı oluyoruum.seninkide benimkide en kısa zamanda duzelır ınsallaah tatlıım :)

Insallah tatlimm

aynı yamukluk bende de vardı canım bir burun deliğim daha yukarda biri aşağıdaydı ve çok moralim bozulmuştu hatta burnum sola yatıktı sonra doktor masaj verdi, burnumdaki yamukluk tamamen geçti ve asimetriklik de büyük oranda azaltı, 2.ayım doldu daha zaman var düzelir inanıyorum, seninki de düzelir içini rahat tut, doktorun masaj verirse düzenli yap yeter :)

kızlar bu masajı nasıl yapıyosunuz benimde hafif yamuk, şişliklerden dolayı bende yapmak istiorum doktorum bişey demedi ama yine de yapmak istiyorum

aynı yamukluk bende de vardı canım bir burun deliğim daha yukarda biri aşağıdaydı ve çok moralim bozulmuştu hatta burnum sola yatıktı sonra doktor masaj verdi, burnumdaki yamukluk tamamen geçti ve asimetriklik de büyük oranda azaltı, 2.ayım doldu daha zaman var düzelir inanıyorum, seninki de düzelir içini rahat tut, doktorun masaj verirse düzenli yap yeter :)

Oo bu cook guzeel yaa cnm benim senin adina coook sevindiim.bana dktrum bant bile vermemisti o kdr iyi gidiyordu hersey.demekki bana da masaj sart :)

kızlar bu masajı nasıl yapıyosunuz benimde hafif yamuk, şişliklerden dolayı bende yapmak istiorum doktorum bişey demedi ama yine de yapmak istiyorum

canim bence bi daha git dr un sana gostersin.baskasina uyan masaj belki sana uymayabilir.duzeltelim derken daha cok bozmayalim :) benimde en kisa zamanda doktorumla gorusmem lazm

Back
X