- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 43
- Konu Sahibi pervinn_32
kesın bugunde bıseyler olucak her pazar fix menü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında bız bayanlar farkında olmadan cok ses cıkarıyoruzzYok banyo fantazisi degil. Megersem benim tuvalet onun yatak odasiyla bitisikmis hahahah. Bi de kadin inliyordu adam da Erol Taş kahkahasi yapıyordu. Ha ha ha ha diye![]()
bu pek yenı gıbı degıl :)Yeni gelinmis tatlm normal karsilamak lazim anlarsiniz ya olsun o kadar sesler![]()
şap şap ne yaaaaa.....:) bı kızın ah oh nıdalarını duyuyorum bıde şap şap şap diye bır ses gelıyo adamın çıtı cıkmıyo :)
ben krıze gırıyprum her hafta 2-3 kere ama alıstım bugunde bısıler beklıyorumm :)Yorumlara koptum gülmekten...Apartman hayatı zor bea...öyle nidalar atamıcaksan ne anlamı kaldı bu işin hahayyy
gordugumde o sesler bunlardanmı cıkıyo dıyorum :)Her gördüğünüzde aklınıza gelcek iyyyyyy.s
gordugumde bu sesler bunlardanmı gelıyo dıyorum :)Her gördüğünüzde aklınıza gelcek iyyyyyy.s
zaten uyarmayı dusunmuyorum kotu bırsey yapmıyorlr ewlıler ve ewlerınde ılıskı yasıyolarrr :)bence gidip uyarmayın .. kendiniz diyorsunuz duvarlar ince diye , insanların elinden gelen bir şey yok evet artık duvarlar çok ince dolayısıyla bu seslere alışık olup büyütmemek lazım .. nolmuş sevişme sesi geliyorsa cinsellik doğal bir şey ve onların da cinsel hayatlarını yaşamaya hakları var.. evleri bu kadar ince duvarlarla kaplayan mütahitlerden rahatsız olmalısınız
ama dalga da geçmeyin bunun normal olduğunu kabullenin , hala siz anormal bir şey yapıyorlar gibi tepki veriyorsunuz , öksüren insana hahayat hareketlenme var diyormusunuz ? hayır dolayısıyla buna da tepkiniz bu kadar doğal olmalıhahayttt hareketlenmeler var yıne yanda :))
neden dalga geceyım canım,gayet normal :)ama dalga da geçmeyin bunun normal olduğunu kabullenin , hala siz anormal bir şey yapıyorlar gibi tepki veriyorsunuz , öksüren insana hahayat hareketlenme var diyormusunuz ? hayır dolayısıyla buna da tepkiniz bu kadar doğal olmalı
Bence asıl ayıp bunu buraya yazmak.. Rahatsız olamazsın. Diyelimki oldun kendince uyarırsın.. Her sevişmeye başladıklarında burdan naklen yayın yapmayı düşünmüyorsundur umarımhahayttt hareketlenmeler var yıne yanda :))
yalnıs anlasılmak bu olsa gerekBence asıl ayıp bunu buraya yazmak.. Rahatsız olamazsın. Diyelimki oldun kendince uyarırsın.. Her sevişmeye başladıklarında burdan naklen yayın yapmayı düşünmüyorsundur umarım
bencede .. böyle konularda çok görüyorum neden abartıyorlar bu kadar yıl olmuş 2014 ama hala aaa bak yandan sevişme sesleri geliyor olay olay !! napalım yani ağzımıza koli bandımı bağlayalımBence asıl ayıp bunu buraya yazmak.. Rahatsız olamazsın. Diyelimki oldun kendince uyarırsın.. Her sevişmeye başladıklarında burdan naklen yayın yapmayı düşünmüyorsundur umarım