• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yan komşu ve sesleri :)))

Yorumlara koptum gülmekten...Apartman hayatı zor bea...öyle nidalar atamıcaksan ne anlamı kaldı bu işin hahayyy

ne guzel ama yaa tamam benım duymam bıraz abest gıbı ama yenı ewlı bır bayan seslerıyle hoslandıgını anlıyorum :)

bence gidip uyarmayın .. kendiniz diyorsunuz duvarlar ince diye , insanların elinden gelen bir şey yok evet artık duvarlar çok ince dolayısıyla bu seslere alışık olup büyütmemek lazım .. nolmuş sevişme sesi geliyorsa cinsellik doğal bir şey ve onların da cinsel hayatlarını yaşamaya hakları var.. evleri bu kadar ince duvarlarla kaplayan mütahitlerden rahatsız olmalısınız

bence gidip uyarmayın .. kendiniz diyorsunuz duvarlar ince diye , insanların elinden gelen bir şey yok evet artık duvarlar çok ince dolayısıyla bu seslere alışık olup büyütmemek lazım .. nolmuş sevişme sesi geliyorsa cinsellik doğal bir şey ve onların da cinsel hayatlarını yaşamaya hakları var.. evleri bu kadar ince duvarlarla kaplayan mütahitlerden rahatsız olmalısınız
zaten uyarmayı dusunmuyorum kotu bırsey yapmıyorlr ewlıler ve ewlerınde ılıskı yasıyolarrr :)

hahayttt hareketlenmeler var yıne yanda :))
ama dalga da geçmeyin bunun normal olduğunu kabullenin , hala siz anormal bir şey yapıyorlar gibi tepki veriyorsunuz , öksüren insana hahayat hareketlenme var diyormusunuz ? hayır dolayısıyla buna da tepkiniz bu kadar doğal olmalı

ama dalga da geçmeyin bunun normal olduğunu kabullenin , hala siz anormal bir şey yapıyorlar gibi tepki veriyorsunuz , öksüren insana hahayat hareketlenme var diyormusunuz ? hayır dolayısıyla buna da tepkiniz bu kadar doğal olmalı
neden dalga geceyım canım,gayet normal :)

hahayttt hareketlenmeler var yıne yanda :))
Bence asıl ayıp bunu buraya yazmak.. Rahatsız olamazsın. Diyelimki oldun kendince uyarırsın.. Her sevişmeye başladıklarında burdan naklen yayın yapmayı düşünmüyorsundur umarım

Bence asıl ayıp bunu buraya yazmak.. Rahatsız olamazsın. Diyelimki oldun kendince uyarırsın.. Her sevişmeye başladıklarında burdan naklen yayın yapmayı düşünmüyorsundur umarım
yalnıs anlasılmak bu olsa gerek

bencede .. böyle konularda çok görüyorum neden abartıyorlar bu kadar yıl olmuş 2014 ama hala aaa bak yandan sevişme sesleri geliyor olay olay !! napalım yani ağzımıza koli bandımı bağlayalım

Back
X