• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yan komşu ve sesleri :)))

pervinn_32

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
353
85
38
43
bunu burada yazmaya karar verdım ,onceleri tuhaf karsılıyodum sımdılerde alıstım gulup gecıyorum ,apartmanda yasıyorum duvarlar cok ınce olucak kı yan komsum ewde naparsa seslerı oldugu gıbı bızım evde,bırde yatak odaları bızım oturma odası ıle yan yana olunca varın durumu sız dusunun ,bu durumda olan varmıdır acaba :???

bazen oksuruyorum falan :),onların yatak odası ıle bıızm oturma odası bırlesık,lavabolar bırlesık nasıl bır plan cızmısler bu sıteye ya :)

hahaaay,
dün güldür güldür'ün konusuydu bu
libidonun kaynağı bu çiftte, karşı apartmanlar ses yalıtımı yaptırdı diyordu:-)

walla ne yapılır bilemedim ki, uyaramicaanız kesin,
imkan varsa oda değişikliğine gitseniz
hani az kullandığınız bir odaya dönüştürseniz orayı..:KK51::KK51:

hahaaay,
dün güldür güldür'ün konusuydu bu
libidonun kaynağı bu çiftte, karşı apartmanlar ses yalıtımı yaptırdı diyordu:-)

walla ne yapılır bilemedim ki, uyaramicaanız kesin,
imkan varsa oda değişikliğine gitseniz
hani az kullandığınız bir odaya dönüştürseniz orayı..:KK51::KK51:
hadı ya guldur guldur konusu olmus tam :),oda degıstırmeye gtsem benım esyalar hep odaya gore ozel tasarlandı,salonda oturma fıkrıde pek hos gelmıyo bana hem neden keyfım bozıyım canım,onların keyfını bozarım :KK62:

Apartmanda hoş görü çok önemli bence.. Komşu geçende geldi bana dedi kusura bakma rahatsız edioruz senide die..( kocası içip içip...) yandakide yeni evli onunda sesi gelio.. Benimkide gidiodur illa.. Komşu öyle deince , takma kafana ben bişi duymam rahatsız olursam apartmandan çıkar eve yerleşirim, insan hali kavgada oluyo, dövüşte sevişte.. Dedim.. Halada aynı düşüncedeyim

Apartmanda hoş görü çok önemli bence.. Komşu geçende geldi bana dedi kusura bakma rahatsız edioruz senide die..( kocası içip içip...) yandakide yeni evli onunda sesi gelio.. Benimkide gidiodur illa.. Komşu öyle deince , takma kafana ben bişi duymam rahatsız olursam apartmandan çıkar eve yerleşirim, insan hali kavgada oluyo, dövüşte sevişte.. Dedim.. Halada aynı düşüncedeyim
aslında haklıısn ben rahatsız olmus degılım ama ılk zamnlardakı yasadıgım sok kotuydu ,ılk defa gelıyo basıma bazen dıyorum acaba bılerek mı yapıyolar :)

oyle sesler geldımı kulagınıza :)
bundan öncek komşularda çok geliyodu önceç bir samimiyetimizde yok aradım bana bidaha mesaj çekmemesini söyledim kavga tartışma hatta kadın dayak yerdi ben her seferinde polis çağıracak olurdum ama sonra yatak odasından sesleri gelirdi şaşırırdık yeni komşuda çok patavatsız geçenlerde oğlum hasta yatmadık geç saate kadar dursun diye bazada hopladık zıpladık gece 12 30 hayırlı geceler diye mesaj çekmiş bana hiç bir samimiyetimizde yok bende sabah aradım bidaha mesaj çekmemesini söyledim onun dışında çok farklı insanlar da var herkezin nerdeyse sesi geliyo böyle durumlarda uyarmak lazım

bundan öncek komşularda çok geliyodu önceç bir samimiyetimizde yok aradım bana bidaha mesaj çekmemesini söyledim kavga tartışma hatta kadın dayak yerdi ben her seferinde polis çağıracak olurdum ama sonra yatak odasından sesleri gelirdi şaşırırdık yeni komşuda çok patavatsız geçenlerde oğlum hasta yatmadık geç saate kadar dursun diye bazada hopladık zıpladık gece 12 30 hayırlı geceler diye mesaj çekmiş bana hiç bir samimiyetimizde yok bende sabah aradım bidaha mesaj çekmemesini söyledim onun dışında çok farklı insanlar da var herkezin nerdeyse sesi geliyo böyle durumlarda uyarmak lazım
aaaa sızınkı cok ılgınc mesaj ne alaka gonderen bayan mı peki

Back
X