Yanağıma ne olmuş olabilir

cikolataasktir

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
13
0
6
İzmir
Öncelikle merhabalar. Ben daha yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam affola. Benim derdim şu: sağ yanağım sola kıyasla daha şiş. :14: Bunu bugün fotoğraf çekerken fark ettim ve sonra ayna karşısına geçince gördüm ki gerçekten şiş. :30: Ama fark edilmesi için çok dikkatli bakmak gerekiyor. Acaba neden olabilir bir fikri olan veya bu durumu yaşayan var mı? Doktora gideceğim elbette ama ilk yaşayan var mı bu durumu diye öğrenmek için bu konuyu açayım dedim

Eğer dişlerinde bir problem, apse falan yoksa mesele yok. Tek taraflı çiğneyenlerde olur öyle. Çiğnediğin taraftaki kaslar daha çok çalışıyor ondan oluyor. Doktorluk bişey olduğunu sanmıyorum.

Öncelikle merhabalar. Ben daha yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam affola. Benim derdim şu: sağ yanağım sola kıyasla daha şiş. :14: Bunu bugün fotoğraf çekerken fark ettim ve sonra ayna karşısına geçince gördüm ki gerçekten şiş. :30: Ama fark edilmesi için çok dikkatli bakmak gerekiyor. Acaba neden olabilir bir fikri olan veya bu durumu yaşayan var mı? Doktora gideceğim elbette ama ilk yaşayan var mı bu durumu diye öğrenmek için bu konuyu açayım dedim

dişin apse yapmış olabilir mi acaba

Bencede dişle ilgilidir gibi geliyor :44:

büyük ihtimal dişle ilgili bir durum.şuan babamında dişlerinde sorun var ve sağ yanağı şiş vaziyette.ağrı falan yok mu dişlerinde?

cok dikkatli bakılmadıkca belli olmuyorsa neden bu kadar dert ediyorsun anlayamadım.
cok belirgin, insanların gözlerinin surekli ustunde olmasına sebep bir problemin olur onu anlarım da...
görebiliyor musun, yürüyebiliyor musun, konusabiliyor musun önemli olan bunlar degil mi...

cok dikkatli bakılmadıkca belli olmuyorsa neden bu kadar dert ediyorsun anlayamadım.
cok belirgin, insanların gözlerinin surekli ustunde olmasına sebep bir problemin olur onu anlarım da...
görebiliyor musun, yürüyebiliyor musun, konusabiliyor musun önemli olan bunlar degil mi...

Tabii ki bunlar. Ama daha önce yoktu. İlerlemesinden endişe ettim o yüzden

Beyinden gelen bi iltihaplanmadan kaynaklanıyo bizimde bi akrabada aynısı olmuştu ama inş seninkı öle bişey degildir arkadasım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazen doğuştan gelen şeyler sonradan farkedilebiliyor.
İlerleyen bir durum olduğunu sanmıyorum.
Dikkatli bakmaya devam etme.odaklanirsan gözünde büyütürsün. Kafana takma.

Back
X