Yanağımda bir his var

merve_09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
1
0
1
24
Benim dişim apse yapmıştı çekilme ihtimali vardı 3 4 doktor gezdim bir doktor kurtarabiliriz dedi. Dişim çekilme ihtimali olunca ben çok ama çok gereksiz bir stres yaptım. Sonra işlem yapıldı geçici dolgu yapıldı doktor ilaç verdi on gün sonra gelmemi söyledi İşlem gününden bir önceki gece benim işlem yapılan yanağımda değil diğerinde bir his hissettim böyle doluluk hissi midir nedir çok büyük değil ama bir şeyler hissettim işte sonra doktora gittim ertesi gün durumu doktora söyledim doktor çok stres yapıyorsun stresten hissediyorsun bir şeyin yok dedi sonra işlem yapıldı 1 ay sonra gelmemi söyledi o zaman belli olacakmış dişimin sonucu ertesi gün yanağımdaki his devam ediyordu hatta gülünce sadece his hissettiğim yanağımın gülme çizgisi yukarı kıvrılıyordu. Bir gün bekleyip ertesi gün endişelenip doktora gittim acile doktor kontrol etti ciddi bir şey ol olmadığını söyledi ama yine de emin olmak için nörolojiye görün dedi nörolojide randevuyu 15 20 gün sonraydı ama yanağımdaki his geçmiyordu sanki yanağımda bir his var gibi düşünmeyince geçiyor gibi ama orda bir şey var gibi sonra 2 3 gündür diğer yanağımın elmacık kemiklerine ve yanak kısmına vurdu çoğunluk elmacık kemik kısmımdı o da geçti ama çoğunluk diğer yanağıma vuruyor bunun nedeni nedir stresten midir yoksa başka bir şey mi cevaplarsanız sevinirim buraya kadar gelip okuyup bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…