- 7 Mayıs 2025
- 29
- 11
- 3
- 22
Kıskandığı içindirNe alaka? Size cevap verilmedi diye şu an sıkıntı yaşayanlara niye oh diyorsunuz? Bu nasıl bir yaklaşım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskandığı içindirNe alaka? Size cevap verilmedi diye şu an sıkıntı yaşayanlara niye oh diyorsunuz? Bu nasıl bir yaklaşım?
Kendiniz yaptıramıyorsunuz diye galiba hasetlendinizOh olsun şu dolgu yaptiripta sorun yaşayanlara. Yaptirmayi da düşünürken cok sordum yaptıranlar varmı diye kimse cevap vermemisti. Yaptırmadım ve çok mutluyum.
Merhaba.bugünkü aklım olsa hiç yaptırmazdim bu ayrı konu.önünde sonunda birgün mutlaka vücut bu plastik maddeye tepki verecek.Yüz,vücut farketmeksizin.kaldigi süre içinde zarar veriyor hemde aklımızın ucundan geçmeyecek kadar.Merhabalar, sıkıntı yaşamasanız da çıkarttırıyor musunuz yüzdeki dolgularınızı? Tam anlayamadım ileride bir komplikasyona mı sebep oluyor?
Merhaba ben hiç tavsiye etmiyorum çok uzman bir kişi bulun,benim eritildi ve yanağım resmen yok oldu çok kötü yapıldı 1 yıl olacak neler yaptırmadım neler ama maalesef hala 1 tl büyüklüğünde çukur kaldı,tam iyileşme olmuş değil ve olacağına inanmıyorum eritilen yerde doku kaybı oldu bir taraf daha büyük diğer taraf biraz daha küçük depresyona girdim bilseniz neler yaşadım ama maalesef geri dönüşü yok,42 yaşındayım 5 yıl sonra ameliyat olurum ya da bir yöntem çıkar belki diye teselli oluyorum.Merhabalar, bende yanak dolgularımı erittirmek istiyorum, kime gittiniz? Ve tavsiye ediyor musunuz?
Aynı hatayı bende yaptım. Eritme işlemleri dolguyu asla yok etmediği gibi doku hasarına, sistemik hastalığa sebep oldu.sol yanağımda çukurlar çökmeler oluşmuştu benimde sağ yanağımla eşit değildi.her görene açıklama yapıyordum buraya ne oldu diye soruyorlardı. Dolgularım çıkarıldığında büyük oranda topladı. Sonrasında aynı tedaviye devam ettim 3 seans benim için hiç ümit yoktu düzeleceğine dair. Tedavi sonunda tamamen geçti o çukurlar çökmelerMerhaba ben hiç tavsiye etmiyorum çok uzman bir kişi bulun,benim eritildi ve yanağım resmen yok oldu çok kötü yapıldı 1 yıl olacak neler yaptırmadım neler ama maalesef hala 1 tl büyüklüğünde çukur kaldı,tam iyileşme olmuş değil ve olacağına inanmıyorum eritilen yerde doku kaybı oldu bir taraf daha büyük diğer taraf biraz daha küçük depresyona girdim bilseniz neler yaşadım ama maalesef geri dönüşü yok,42 yaşındayım 5 yıl sonra ameliyat olurum ya da bir yöntem çıkar belki diye teselli oluyorum.
Geçmiş olsun size de ne tedavisi yaptırdınızAynı hatayı bende yaptım. Eritme işlemleri dolguyu asla yok etmediği gibi doku hasarına, sistemik hastalığa sebep oldu.sol yanağımda çukurlar çökmeler oluşmuştu benimde sağ yanağımla eşit değildi.her görene açıklama yapıyordum buraya ne oldu diye soruyorlardı. Dolgularım çıkarıldığında büyük oranda topladı. Sonrasında aynı tedaviye devam ettim 3 seans benim için hiç ümit yoktu düzeleceğine dair. Tedavi sonunda tamamen geçti o çukurlar çökmeler
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun.dolgumu çıkaran doktor üç seans bir enjeksiyon uyguladı. İçeriği ne derseniz bilmiyorum ama yüzümü iyileştirdi.Geçmiş olsun size de ne tedavisi yaptırdınız
Benim için artık geç dolgularım hyorülonaz ile eridi zaten şu an yüzümün altı bomboş Elmacıklarım yok oldu oraları dolgunlaştıramıyorum bir türlü,tekrar dolgu yaptıracak psikolojideyim sabrediyorumTeşekkür ederim size de geçmiş olsun.dolgumu çıkaran doktor üç seans bir enjeksiyon uyguladı. İçeriği ne derseniz bilmiyorum ama yüzümü iyileştirdi.
Hyaluronidaz keşke eritseydi eritmedigi gibi dokuları yok etti bende de.tekrar dolgu büyük hata olur. Tedavisi mümkün umutsuz olmayın araştırmanızı tavsiye ederim. Benim yüzüm iyileştiyse sizinki de iyilesir.Benim için artık geç dolgularım hyorülonaz ile eridi zaten şu an yüzümün altı bomboş Elmacıklarım yok oldu oraları dolgunlaştıramıyorum bir türlü,tekrar dolgu yaptıracak psikolojideyim sabrediyorum
İnşallah öyle olur eylül ayına kadar beklicemHyaluronidaz keşke eritseydi eritmedigi gibi dokuları yok etti bende de.tekrar dolgu büyük hata olur. Tedavisi mümkün umutsuz olmayın araştırmanızı tavsiye ederim. Benim yüzüm iyileştiyse sizinki de iyilesir.
Siz hangi klinikte bu işlemi yaptırdınız acabaHyaluronidaz keşke eritseydi eritmedigi gibi dokuları yok etti bende de.tekrar dolgu büyük hata olur. Tedavisi mümkün umutsuz olmayın araştırmanızı tavsiye ederim. Benim yüzüm iyileştiyse sizinki de iyilesir.
Dolgularımı çıkaran doktora yaptırdım. Tedaviye başlarken uyguladığı enjeksiyonlar baya toparladı çökme olan yerleri. Dolgular tamamen çıkınca 3 seans daha devam ettik bütün deformeler düzeldiSiz hangi klinikte bu işlemi yaptırdınız acaba