yanak dolgusu

xexexe

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
73
3
296
İzmir'de tavsiye ediceğiniz doktorlar kimler dolgu onusunda başarılı olan memnun kaldığınız isimler kimler?

cnm yanak dolgusu mu dusunuyorsun .yanak için juvederm voluma kullanılıyor .

cnm yanak dolgusu mu dusunuyorsun .yanak için juvederm voluma kullanılıyor .
burun kenarlarımdan ağız etrafına olan bölgede sarkma var biraz kısmen yanak oluyor yani..doktor olarak kime gitmeliyim tavsiye edebileceğiniz kim var?

burun kenarlarımdan ağız etrafına olan bölgede sarkma var biraz kısmen yanak oluyor yani..doktor olarak kime gitmeliyim tavsiye edebileceğiniz kim var?
Ben de izmirde yim ve aynı sorun bende de var. Bir sonuç elde edersen benimle paylaşır mısın? Kalıcı ve geçici dolgu lar varmış.. Hangisi iyi olur karar veremedim..

Yuzun genisse yaptirma demissin..ben dusnuyorum doldu.yuzum ince yanaklarim falan da dar ince yapili oyuzden kilo al ver cokmus durumda.
15 tatil sonrasi lipo.operasyonu olucam.kendi yagimla dolgu yaptirmam mi daha iyi sonuc verir juvaderm volummu?

Yuzun genisse yaptirma demissin..ben dusnuyorum doldu.yuzum ince yanaklarim falan da dar ince yapili oyuzden kilo al ver cokmus durumda.
15 tatil sonrasi lipo.operasyonu olucam.kendi yagimla dolgu yaptirmam mi daha iyi sonuc verir juvaderm volummu?
kime yaptırmayı düşünüyorsun kendi yağından olanı tavsiye ediyorlar genelde

ben estetikmede gitim kartal da iki bayan doktor var orda iletişim süper her istediğini çok rahat anlatabiliyosun fiyatlarda çok iyi yani bikaç yere gittim 2300 fiyat verdiler çok pahalıııı bence tutturabildiklerine juvaderm kullanıodular derinliğine görwe fiyat değişiyomuş önce 1000 tl dediler biraz derinse 2 enjektör kullanıolarmış 1500 tl bana tek enjektör yetti çok da memnun kaldım

Merhaba, dolgu düşünüyorsanız annem 41 yaşında ve Md dermatoloji dolgu,botox, prp yani anlayacağınız yaşı geriye çekmek için uygulanabilecek tüm işlemleri yaptırdığımız bir kliniktir.Konum olarak kızıltoprakta bulunuyor.Bir çok konuda sorularınızı çözebilecek bir klinik olmakla beraber kendinizi çok değerli hissedeceğiniz biryerdir.
Şiddetle tavsiye ediyorum.

Back
X