• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging yanak sarkması

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
kızlar yer çekimi etkisiyle ve yasla ilgili olarak yanaklarda sarkma oluşuyor bunlar için bişeyler yapan var mı önerileriniz neler

kızlar yer çekimi etkisiyle ve yasla ilgili olarak yanaklarda sarkma oluşuyor bunlar için bişeyler yapan var mı önerileriniz neler

merhaba canım aynı sorun bende de var kilolu değilim ama yüzüm etli hatta şu kemikli yüzünde et olmayan insanlara imreniyorum resmen. ben cilt bakımına başladım şunu farkettim yüzüne akşam mutlaka içinde hyaluronik asit ve collageni arttıran antiaging krem kullan ve masaj yaparak yukarı doğru sür yukarı doğru sürmek çok önemliymiş şuan biraz biraz toparlandı. 30 dan sonra mutlaka bakım şart bunu idrak ettim gerçi kaç yaşındasın bilmiyorum da. sevgiler :)

merhaba canım aynı sorun bende de var kilolu değilim ama yüzüm etli hatta şu kemikli yüzünde et olmayan insanlara imreniyorum resmen. ben cilt bakımına başladım şunu farkettim yüzüne akşam mutlaka içinde hyaluronik asit ve collageni arttıran antiaging krem kullan ve masaj yaparak yukarı doğru sür yukarı doğru sürmek çok önemliymiş şuan biraz biraz toparlandı. 30 dan sonra mutlaka bakım şart bunu idrak ettim gerçi kaç yaşındasın bilmiyorum da. sevgiler :)
tatlım 33 yasındayım o kremlerin isimlerini bana özelden mesaj atar mısın yada burdan yazılabiliosa burdan yaz tesk ederim

hangi kremler?

vichy la roche posay dermologica nın ürünlerini kullanıyorum.birde solgarın hyaluronic asit hapını kullandım

image.webp
image.webp
Zeitgard 2 diye bir cihaz var daha bugun yapıldı sonuçlar muhteşem tavsiye ederim

Ben 43 yaşindayim tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle.18 belki 20 yasindan beri kremler kullandim ve belli basli sektordeki iyi markalar zaman zaman odul almis kremler kullandim.Hic aksatmam severim halada kullaniyorum.Yalniz cok gec ogrendigim bir sey var oyi diye bilip aldigimiz kremperin bize yaramasi konusu ornegin beim hatam bu anti aging kremlerin cogunun yag orani fazla ve bende gozenek olusumunu arttirdi baska fazla yagli bu kremler evet kirisiklik olusumunu engelledi bende henuz bir cizgi dahi yok ama yanak sarkmalarina asla care degil.Orumcek agi yaptirdim cozum olmadi bide v sahpe deneyecegim bakalim minicik bir sarkmam var fakat vaad edilen hic birsey cozum olmadi.Denemeye devam yinede

Merhaba sorunuza cevap alabildiniz mi bilmiyorum yanıtsız kalmasın dedim ☺️ Bu cihaz ve krem setiyle birlikte 759,90 tl.. Ancak üye olursanız 542,80 tl oluyor. LR bir Alman markası ve aloe vera içerikli çok güzel ürünleri de mevcut. İlgilendiğiniz başka konular olursa da cevap vermeye çalışırım..

Back
X