Yanak yağı aldırmak istiyorum istanbulda oturuyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Azra56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
8
3
1
28
Arkadaşlar merhaba çok önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, yanaklarım tombiş yanak yağlarımı aldırmak istiyorum fakat bütçem özelde yaptırmaya asla yetmez devlette yaptırmayı düşünüyorum fakat bu konuyla alakalı hiç bir bilgim yok fikirlerinize tavsiyelerinize çok ihtiyacım var aranızda yanak yağı aldıran varmı, kesinlikle güvenebilirsin dediğiniz bir doktor varmı bide devlette fiyatlar ne kadar ?

instagramda bir doktorla görüstüm. DrerkinOnsal Hollywood yanagi yapiyor.Cok begendim. Bende düsünüyorum.

Yanak aldırılır mi ya keske benim olsa diyorum özendim
Ne yoksa onu ister insan tabi doğamız

Alt yanaklar yani cene ustu, elmacik kemiklerinin altinda kalan yerler evet inceltiliyor.Bisektomi deniliyor vé 5000 tl fiyati var.

Alt yanaklar yani cene ustu, elmacik kemiklerinin altinda kalan yerler evet inceltiliyor.Bisektomi deniliyor vé 5000 tl fiyati var.
.
Canım sen yaptırdınmı ? Eger yaptırdıysam nerde kime yaptırdın biraz detaylı anlatırsan çok mutlu olurum bide devlette yaptırılıyormu biliyormusun

Yanak aldırılır mi ya keske benim olsa diyorum özendim
Ne yoksa onu ister insan tabi doğamız
Aynen öyle canım biz insanlar doyumsuz ve memnuniyetsiziz yapıcak bişey yok malesef Yanak olsa niye var, olmadığında niye var herşeye şükretmek lazım

.

Canım sen yaptırdınmı ? Eger yaptırdıysam nerde kime yaptırdın biraz detaylı anlatırsan çok mutlu olurum bide devlette yaptırılıyormu biliyormusun
Evet ben yaptim.Estetik international da yaptim.Henuz sislikler inmedi. 4 cu hafta dayim.Ilk 2 hafta sis vé morluk oldu.Agiz icinden kesi yapildi bana.Cene kenarimdaki yag kutleleride alindi.
Azda olsa incelme var sislikler gecince daha guzel olucak inaniyorum.Lpg ye basliycam Yarin. Sisliklere iyi geliyor diye tavsiye ediliyor

İnşallah canım herşey istediğin gibi olur bu arada estetik international devlet hastanesimi ? Ve tam olarak ne kadar fiyata yapıldı ?

İnşallah canım herşey istediğin gibi olur bu arada estetik international devlet hastanesimi ? Ve tam olarak ne kadar fiyata yapıldı ?

Merhaba lar cihan bey mi yapti yoksa ekibinden baska doktorlarmi? Bursa mi? Istanbuldami? Yaptirdiniz?

Bu kadar gereksiz bir ameliyat görmedim, bnm fikrim bu yönde. Yaşlanınca hep yanaklarınız çökecek boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…