Canım peki fiyat öğrenebildinmi ?instagramda bir doktorla görüstüm. DrerkinOnsal Hollywood yanagi yapiyor.Cok begendim. Bende düsünüyorum.
.Alt yanaklar yani cene ustu, elmacik kemiklerinin altinda kalan yerler evet inceltiliyor.Bisektomi deniliyor vé 5000 tl fiyati var.
Canım sen yaptırdınmı ? Eger yaptırdıysam nerde kime yaptırdın biraz detaylı anlatırsan çok mutlu olurum bide devlette yaptırılıyormu biliyormusunAlt yanaklar yani cene ustu, elmacik kemiklerinin altinda kalan yerler evet inceltiliyor.Bisektomi deniliyor vé 5000 tl fiyati var.
.
Canım sen yaptırdınmı ? Eger yaptırdıysam nerde kime yaptırdın biraz detaylı anlatırsan çok mutlu olurumbide devlette yaptırılıyormu biliyormusun
Aynen öyle canım biz insanlar doyumsuz ve memnuniyetsiziz yapıcak bişey yok malesefYanak aldırılır mi ya keske benim olsa diyorum özendim
Ne yoksa onu ister insan tabi doğamız
Evet ben yaptim.Estetik international da yaptim.Henuz sislikler inmedi. 4 cu hafta dayim.Ilk 2 hafta sis vé morluk oldu.Agiz icinden kesi yapildi bana.Cene kenarimdaki yag kutleleride alindi..
Canım sen yaptırdınmı ? Eger yaptırdıysam nerde kime yaptırdın biraz detaylı anlatırsan çok mutlu olurum bide devlette yaptırılıyormu biliyormusun
İnşallah canım herşey istediğin gibi olurEvet ben yaptim.Estetik international da yaptim.Henuz sislikler inmedi. 4 cu hafta dayim.Ilk 2 hafta sis vé morluk oldu.Agiz icinden kesi yapildi bana.Cene kenarimdaki yag kutleleride alindi.
Azda olsa incelme var sislikler gecince daha guzel olucak inaniyorum.Lpg ye basliycam Yarin. Sisliklere iyi geliyor diye tavsiye ediliyor
İnşallah canım herşey istediğin gibi olurEvet ben yaptim.Estetik international da yaptim.Henuz sislikler inmedi. 4 cu hafta dayim.Ilk 2 hafta sis vé morluk oldu.Agiz icinden kesi yapildi bana.Cene kenarimdaki yag kutleleride alindi.
Azda olsa incelme var sislikler gecince daha guzel olucak inaniyorum.Lpg ye basliycam Yarin. Sisliklere iyi geliyor diye tavsiye ediliyor
Sanirim Ozel devlet hastanesi degilİnşallah canım herşey istediğin gibi olurbu arada estetik international devlet hastanesimi ? Ve tam olarak ne kadar fiyata yapıldı ?
Merhaba lar cihan bey mi yapti yoksa ekibinden baska doktorlarmi? Bursa mi? Istanbuldami? Yaptirdiniz?Evet ben yaptim.Estetik international da yaptim.Henuz sislikler inmedi. 4 cu hafta dayim.Ilk 2 hafta sis vé morluk oldu.Agiz icinden kesi yapildi bana.Cene kenarimdaki yag kutleleride alindi.
Yucel bey yapti istanbuldanMerhaba lar cihan bey mi yapti yoksa ekibinden baska doktorlarmi? Bursa mi? Istanbuldami? Yaptirdiniz?
Anladım çok teşekkür ederim keşke bende yaptırabilsem ama şuan bütçem yetmiyor off devlette yaptıran olsada biraz bilgilendirse keşke beniSanirim Ozel devlet hastanesi degil
Fiyat 5500 tl denildi 5 e anlastik.
Insallah en kisa.Yani zaman da yaptirirsinAnladım çok teşekkür ederim keşke bende yaptırabilsem ama şuan bütçem yetmiyor off devlette yaptıran olsada biraz bilgilendirse keşke beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?