- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
Uyuyan dev diye tabir etiginiz kurum zamaninda esinizin okumasi icin o parayi BORC olarak vermis bilmem farkinda misiniz? Esiniz ise girmemis calismamis ama bu surede para bulup evlenebilmis ve cocuk planlamasi bile yapmis. Haktir odenmesi gerekir. Isi yoksa nasil geciyorsunuz? Bir ise girince insanlar eline avucuna geceni once borcuna verir. Devlet takip etmiyor mu kocanin issizligini ? Kocan gerekli dilekceyi versin yetkili makama. Biz de hemen atanamadik ama atanamadigimiz sure boyunca ozel ders verdik ucretli ogretmenlik yaptik ben garsonluk yaptim yine de borcumu zamaninda odedim. Zahmet olmazsa iyi kotu bir ise girilip calisilip odenecek o borc. O aldigimiz parala babamizin parasi degildi. Onda tuyu bitmemis yetimin hakki var. Biraz duyarli olmaya davet ediyorum. Uyuyan dev tabiriniz cok cirkin...
Ağzına sağlık. Onca şey yazdim hala kızgınlığım geçmedi. Allah devletimizi kurtarsın kan emicilerden. Sadece başa bela. Hak isteme noktasında dört dörtlük ama sıra hakkini hakkı olana vermeye gelince ne zeki oyunlar degil mi? Ah ülkemizde yokki mecburi sosyal görev. Ödeyemiyor musun? Peki gel o zaman haftada 2 gün hastanelerde, belediye işinde, huzur evlerinde vs. Vs. 2 sene sonra borç yok. Sen rahat ben rahat