Yangına inat ormanı yaşat kampanyası

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.577
12
683
Diğer
CNN Türk "Yangına inat ormanı yaşat" kampanyası başlattı,

12 milyon hektarlık alanın yeniden yeşillendirilmesi için yapılan bu kampanya 28 Ağustos'a kadar sürecek.

Yanan 1 hektarlık alan için 6.000 lira gerekiyor.

Bu kampanya boyunca sanatçılar, ünlüler çevreyle ilgili mesajlar verecekler, özel programlar hazırlanacak, daha önceden yanıp başarılı şekilde ağaçlandırılmış bölgelerin hikáyeleri anlatılacak.

28 Ağustos'ta Cüneyt Özdemir'in sunumuyla Aspendos'ta yapılacak ve bir-çok sanatçının katılacağı özel geceyle de kampanya sonlandırılacak.

Çocuklarınızın sizin gördüğünüz yeşili görmesini istiyorsanız bu kampanyaya katılın.

Kampanya boyunca -tüm operatörlerden- 1923'e boş mesaj gönderenlerin cebinden 5 lira çıkacak ama inanın hepimizin kazancı çok fazla olacak...

Alıntı

:smiley-cool:

Son düzenleme:
umarım yerini bulur.
bakıyorumda pek ilgilenen olmamış
hadiiiiiiii hanımlar.durmayın.gelecek için küçüçük bir yardımda bulunalım.çocuklarımız için.

evet güzel bir kampanya. ama bence hep beraber toplanıp yanan yerlerin yerine 1 ağaç kendimizin dikmesini daha çok isterdim...Hem kendi ağacımız olurdu hemde dikildiğinden emin olurduk...

selam hem Ankaralılar köşesinde hemde maille arkadaşlarıma haber vereceğim.Msn başlığımdaki iletimi hemen değiştiriyorum.<ORMANLARIMIZ YANMASIN,ÜLKEMİZ ÇÖL OLMASIN>

Yangına inat ormanı yaşat, 1923&#8217;e SMS at

Antalya&#8217;da yaşanan ve 16 milyon ağacı kaybettiğimiz yangın sonrasında bölgenin yeniden yeşillendirilmesi için kanalların taşın altına elini koyması gerektiğini yazmıştım cumartesi günü...

İlk ses CNN Türk&#8217;ten geldi.

Bu konuda zaten bir çalışma içindeymişler, dünden itibaren de "Yangına inat ormanı yaşat" kampanyasına başladılar.

12 milyon hektarlık alanın yeniden yeşillendirilmesi için yapılan bu kampanya 28 Ağustos&#8217;a kadar sürecek.

Yanan 1 hektarlık alan için 6.000 lira gerekiyor.

Bu kampanya boyunca sanatçılar, ünlüler çevreyle ilgili mesajlar verecekler, özel programlar hazırlanacak, daha önceden yanıp başarılı şekilde ağaçlandırılmış bölgelerin hikáyeleri anlatılacak.

28 Ağustos&#8217;ta Cüneyt Özdemir&#8217;in sunumuyla Aspendos&#8217;ta yapılacak ve bir-çok sanatçının katılacağı özel geceyle de kampanya sonlandırılacak.

CNN Türk ilk adımı attı, rakip-makip demeden diğer kanalların katılımıyla bu iş büyümeli, seferberliğe dönüşmeli.

Hiç değilse şu SMS tanıtımları tüm kanallarda ücretsiz yayınlanmalı...

Çocuklarınızın sizin gördüğünüz yeşili görmesini istiyorsanız bu kampanyaya katılın.

Kampanya boyunca -tüm operatörlerden- 1923&#8217;e boş mesaj gönderenlerin cebinden 5 lira çıkacak ama inanın hepimizin kazancı çok fazla olacak...

Dün 1923&#8217;e ilk mesaj atanlardan biriydim, siz de bir omuz verin derim.

CNN Türk, Çevre ve Orman Bakanlığı'yla birlikte Antalya'da yanan ormanlarımızın yerine yeni fidanlar dikilmesi için "Ormanı Yaşat" kampanyasını başlatıyor. Türkiye'nin ormanlarının 12 milyon hektarı sahil şeridinde yer alıyor ve bunların %58'i risk altında bulunuyor. Yanan 1 hektarlık alan için 6000 YTL gerekiyor. Ağustos ve Eylül ayı boyunca devam edecek kampanya Zeynep Özyol'un Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile yapacağı özel röportajla başlıyor. Röportajda; 'son yangında ne kadar alan yandı, bugüne kadarki yapılan çalışmaların sonuçları neler, ormanı geri kazanmak mümkün mü, ormanların korunmasıyla ilgili uygulama dünyada nasıl, bizde nasıl?' sorularına yanıt aranacak.
Cnn Türk / 14.00
11.08.2008

harikasınız....
okullar açildiginda ogrencileri organize edip her cocuk 1 fidan kampanyası düzenlense harika olur.
ben de varım! hihoyyyt

ARKADAŞLAR TEK KELİME İLE HARİKASINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:1hug:a.s.:enbuyukkk:

Antalya&#8217;daki yangından 9 bin hektarlık bir alan etkilendi&#8230;
6 bin hektarlık verimli orman arazisi yandı&#8230;

CNN TÜRK, 11 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Çevre ve Orman Bakanlığı&#8217;yla birlikte Antalya&#8217;da yanan ormanlarımızın yerine yeni fidanlar dikilmesi için &#8220;Ormanı Yaşat&#8221; kampanyasını başlattı.

"Verdiğimiz zarar için özür diliyor, yaktığımızı yerine koyuyoruz!"
Türkiye ormanlarını neden ve nasıl kaybediyor?
Kayıplar nasıl telafi edilebilir?
Kampanyanın amacı bu soruların cevabını bulmak ve kayıpları geri kazanmak.

Sizde CNN TÜRK&#8217;ün &#8220;Ormanı Yaşat&#8221; kampanyasının bir parçası olmak istiyorsanız, gün boyu CNN TÜRK&#8217;te haber kuşaklarını ve hafta içi her gün saat 15.40&#8217;ta ekrana gelecek &#8220;Yangına İnat Ormanı Yaşat&#8221; kuşağını kaçırmayın.

Ayrıntılar bu hafta saat 15.30&#8217;da Nihan Günay ve konuklarıyla CNN TÜRK&#8217;te olacak.

BİR SMS BİR FİDAN
Çevreci ünlülerin desteğinin de alınacağı kampanyaya destek vermek isteyen izleyicilerimiz &#8211;tüm operatörlerden- 1923&#8217;e (1 sms 1 fidan 5 YTL) boş mesaj göndererek ya da T.C. Ziraat Bankası 1923 numaralı hesabına bağış yapabilecek.

YAYIN TARİHİ: 18 AĞUSTOS 2008/ PAZARTESİ&#8217;DEN İTİBAREN

YAYIN SAATİ: HABER KUŞAKLARI VE 15.30&#8217;DA

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende mesaj attım... Doğaya, hayvanlara biraz daha özen gösterelim...

Geleceğimiz için çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmak için haydi fidan alıp ekelim...

Kadınlar kulübü olarak böyle bir etkinlik yapılsa hemen yer alabilirim bu bir öneri...

Söylemek değil önemli olan hayata geçirmek, samimiyim...

Varım, ne dersiniz ????????? kaydirigubbakcemile3

mesajımı attım arkadaşlar...
yangına inat, ormanlarımızı yaşatalım...
geleceğimiz için,çocuklarımız için,nefes alabilmemiz için ormanlarımızı koruyalım ve yaşatalım...
sevgiler...

Selam geçmiş olsun demek isterim, :çok üzgünüm:

Ruh halinizde hastayım gördüm o sebeple soruyorum...

Neyiniz var nasıl yardımcı olabilirim...

:1hug:

bence harika bir öneri tüm üyelerin katılımı olursa bir ormanımız olur

Son düzenleme:
Selam geçmiş olsun demek isterim, :çok üzgünüm:

Ruh halinizde hastayım gördüm o sebeple soruyorum...

Neyiniz var nasıl yardımcı olabilirim...

:1hug:

İlginize çok teşekkürler canım.Gastritle birlikte yıllardır yaşıyorum,bu aralar biraz sıkıldım ve de üzüldüm o yüzden rahatsızlandım,şimdi iyiyim arkadaşım sağol.Yaşamın gönlünce olsun.SevgilerimleeeeeekaydirigubbakcemileŞeniz:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…