Yani.. hamilemiyim degilmiyim ? siz olsaydiniz?

ZibidiGonzales

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
3.525
18
78
İstanbul
Merhaba hanimlar
Gecen hic korunmadik gun asiri korunmadan iliskiye girdik folic asite basladim agri kesici bile almadim.
Ve ayin 21 inde regl olmam lazimdi olmadim.
Bugun once idrar testi yaptim negatif
Sonra kan testi verdim 0.100 yani negatif
Ama gelen giden yok regl olucak gibi degilim
Belki psikolojik ama gunduz uyku halim mevcut ve kasiklarim da bi dolgunluk hissi goguslerim sis ele avuca geldiler
Simdi kizlar ne yapayim pzt siye kadar bekliim mi sizce hamile olabilrmiyim yoksa vakit kaybetmeden doktora mi gideyim.. ?
Siz olsaniz napardiniz.. ?

reglinden iki gün geçmiş ve kan testin buna rağmen negatif çıkmış.maalesef hamile olman pek mümkün değil bu durumda.

belki psikolojik ya da hormonsaldır gecikmen.

Kan testinde yoksa yoktur.hamile değilsiniz sadece adetiniz gecikmiş.benim 10 gün geçti yarın kan testi yaptırcam ama göğüslerim sizin ki gibi ağrılı.

benim bildigim kadarıyla kan testide 1 hafta yada 10 gun gecmese gerekıyormus cikmasi icin...biraz daha bekle derım sonra tekrar yaparsin

İdrar testinde çıkmıyorsa kan testinde yeni de olsa çıkması gerekir diye biliyorum..
Pazartesiye az kaldı, o günü bekleyin derim.. (;

ayy bende onun derdine dustm benimde adetim yarin test yaptm negatif kan yaptrmadim ama kanda kesin cikardi ama cnm benim oglumda bi hafta kala kanda cikmisti

az önce benzer bi konuya yorum yaptım ''rabbim gönlünüze göre versin'' diye aynı dua sizin içinde geçerli. acele etmeyin ltfn. bu telaş bile çok güzel. ALLAH cc bana da bi gün nasip eder inş

değerleriniz negatif olduğu için hamile olma ihtimaliniz çok düşük..Yine de Allah bilir..
başka problemlerin olmaması da adına her ihtimale karşı doktora gitmenizde yarar var..

5 yıldır tıkır tıkır günü gününe olan adetim tam 3 ay gecikti ,evet 3 ay ,gecikmenin 1.haftasından itibaren 20 tane idrar testi ,2 tane kan testi ve 2 doktor kontorlü yaptırdım ,fakat hiçbirinde hamile değildim ,sürekli kendime neden diye sordum durdum ,doktorum da olabilir normal dedi ,herşey temiz görünüyor ,bir sorun yok dedi ,adet söktürücü verdi ama ben ya hamileysemi hep kafamda tuttum ve kullanmadım ,ve sonunda dün adet oldum ,
idrarda da kanda da çıkmadıysa yoktur canım ..

Bebisimmmm
Olmamamisss galiba
Bi dahaki ay daha iyi calisirsiniz

tatlım kanda çıkmadı ise hamilelik yoktur..psikolojik olarak bir gecikme olmuştur..ilk bebek denediğimi ay benimde 5 gün gecikmişti psikolojik olarak gecikti

canım hamile değilsin olsaydı çıkardı emin ol
benimde adetim 1 hafta gecikmişti kan testinde negatifti
ondan 1 hafta sonra ancak adet oldum..
stres geciktiriyor adeti
rahat ol düşünmemeye çalış tatlım

Açık konu bulmuşken sorayım. Adetim 15 gün erken geldi yani ayın 5nde oldum 15 gün sonra bi'daha oldum ama tabii şimdi olduğum daha az normalde 3-4 gün sürer bu sefer 3.gün azalmaya başladı. Stresten mi acaba bu aralar çok fazla şeyi kafama takıyorum iyi değilim yani psikolojik olarak. Normal mi? bekarım bu arada annem de stresten ya da hava değişimindendir dedi:26: normal deyin de rahatlayım çok pimpirikliyimdir de sağlık konusunda Bi'de ben şimdi öbür ayın 5nde bi'daha mı adet olucam yoksa günüm mü değişmiş oldu:44:

Konuyu işgal ettim ama bunun için konu açmak istemedim kusuruma bakmayın

sizi üzmek istemem ama benim reglimden iki gün sonra idrar ve kan testleri pozitif çıkmıştı
hele kan testi doğru sonucu verir derler
bi doktora gitseniz iyi olur

hamile değilsin kuzum benim beklenen adetten 1 gün önce çift çizgi çıktı adet günüde gidip kan tahlili yaptırdım 4187 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…