yanık izi?

Benim de elim ütüden yanmıştı. Çok fenaydı. Elma rendeleyip koydum üstüne acısını aldı. Hiç iz de kalmadı. Normalde cildim hassastır. Korkma senin yüzünde de iz kalmaz.
Elma rendesi yanığa iyi mi gelir? Hiç duymamıştım daha önce, öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. Yüzümde ilk defa oldu böyle bir şey endişelendim umarım benim de iz kalmaz. Elimde kalmıştı ama :110:

Elma rendesi yanığa iyi mi gelir? Hiç duymamıştım daha önce, öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. Yüzümde ilk defa oldu böyle bir şey endişelendim umarım benim de iz kalmaz. Elimde kalmıştı ama :110:

Evet yanık izlerinde etkili bir diğer yöntem elma rendesidir.Çok işe yaradığını duydum .Bunuda dikkate alın derim..

Arkadaşlar kızartma yaparken yüzüme yağ sıçradı :mad: Hastanelik bir durumum yok çok şükür. Hemen yanık kremi sürdüm ama kırmızı nokta nokta oldu yüzüm ve biraz kabardı :cry: sorum şu ki izi kalır mı:cry: vücutta aylar sürüyor izinin geçmesiEn Büyük KK
benımde vardı gectı canım yuzume boynuma yag sıcradı sukur gectı gecmıs olsun

Arkadaşlar kızartma yaparken yüzüme yağ sıçradı :mad: Hastanelik bir durumum yok çok şükür. Hemen yanık kremi sürdüm ama kırmızı nokta nokta oldu yüzüm ve biraz kabardı :cry: sorum şu ki izi kalır mı:cry: vücutta aylar sürüyor izinin geçmesiEn Büyük KK
Çok geçmiş olsun.Ben ne zaman denesem fayda görürüm.Sğuk suyla ıslatın ve toz şeker sürün .adeta yapıştırın.Leke falan kalmaz kesin denedim devamlı dikkatsizlikten bana da olur ve hep böyle yaparım.

Merhaba benim de cildimdeki güneş yanıklarını ve kolumdaki ütü yanığını aloe vera'lı jel bir ürün geçirmişti. Markası Foreverdı diye hatırlıyorum. Zaten aloe vera bitkisi yanıklara tahrişlere çok iyi geliyormuş. Ama kaliteli bir markasını bulmak lazım saf içerik için.

Back
X