korkma canım bişey olmaz ayıgıt arkadasın da dedıği gibi millet sıgara da ıcıyo alkolde alıyo yanık kokusundan nolcak ki
korkma canım bişey olmaz ayıgıt arkadasın da dedıği gibi millet sıgara da ıcıyo alkolde alıyo yanık kokusundan nolcak ki
çok uzun süre duman solumadıysan vermez canım merak etme,
folic acid almayı ihmal etme yeter[/QUOT
10-15 dk aldim sanirimmmBilmiyorummm ama Korkuyorummm cok piss bir yanik yemek kokusuyduuu
hemen suya tutum yemegi kokuuu sonradan ciktii cunkii:44::44: folik asit aliyorum cnm hergün zaten..
hic Ihmal etmedim basindan beri aliyorum,,:2:
bebek ciğerlerinde yaşıyor olsaydı olabilirdi ama
bu mümkün değil :))
-evt cnm dogru söylürsunn ama ben anne nefes alinca bebekte ayni nefesi
Aliyor diye duydugum icin bu yüzden tedirgin oldum:2:Allah korusunn..
ve gecen sene düsük yasadigim icin bu hamileligimde dahada cok Üzerine düstümm..
NE YAPSAM korku beni birakmiyorr :S
evet cnm gercektende öylee korkmuyor bazilari ama ben düsük yaptiktan sonra cok korkuyorummm
Allahin izni ile bisi oLmazz inssssen kacinci haftadasin cnm???
Hamilelik ile bilgin varmi ???
#
daha şu an nefes almaya henüz başlamadı annesi senin kanında ki oksijenle idare ediyor o
bende daha önce bir boş gebelik geçirdim 9. haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım şu an 8+3 günlük hamileyim
hamileliğimi ilk öğrendiğimde doktora gittim ileri derecede düşük tehliken var yatman gerekiyor dedi
ve bebeğimin 2 katı büyüklüğünde bir kistim vardı
hiç korkmadım
Onu oraya yerleştiren Rabbim korurduda
her hafta kontrole gittim ve her gittiğimde kistim iki katı büyüyordu ben yine rutin işlerime döndüm gezmelerime kursuma gittim
en son hafta kist pes etti ve küçülmeye başlamıştı
şu an herşey yolunda çok şükür
Sen sadece Rabbine dua et Hayırlı bir evlat olsun
tabiki dikkat etme demiyorum zaten annelik çok farklı bir duygu onu koruma hissi çok ayrı
psikoloji çok önemli kafana takamaya çalış herşey oylunda gider
ben şimdilik hamiş değilim canım ama inşaallah olurum bat.14ekim 24 ekım evlılık yıl donomumuz ınsaallah esıme ultrason kagıdımızı hedıye etmek nasıp olur
ama daha onceden hamılelık yasadım gecen sene hazıranda aldırmak zorrunda kaldım kalb durmustu karnımda 3. ayımza gırmek uzereydık ..nasıp degılmıs demekkı olmadı 1 senedir bakalım ıste bu ayı beklıyozz heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?