Acillll yardimmmmmm arkadaslarrr

Brake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
387
12
68
selam arkadaslar ben suan 8 hafta 3 günlük hamisim
ve size bi sorum olcaktii yemek yaparken yanik kokusunu ister istemez icime cektim
bu Koku bebege ZARAR were bilirmi Lüüüütfeen yardimciii olunnn cok KORKUYORUMMM BEBEGIM ICIN:5::emir_bebek:

CEVAPLARINIZI bekliyorum arkadaslar cevaplar icin cimdiden tsk ederimmm!!!!!!:49:

:19::18::18::18::18:kIMSE YOKMUUU bana bu konuda cevap verecek arkadaslar
!! CEV
APLARINIZ bekliyorummmmm:emir_bebek:

canım bir sorun olmaz telaşlanma... kimyasal kokulardan uzak dur ama yanık yemek kokusundan sorun olabileceğini zannetmiyorum.

sanmıyorum hiç öle bişey duymadım
sakin ol bukdar panik yapmanı gerektiren bi durumyok arkadaşım:34:

slm kizlar ben suan 10+3 haftalik
Hamileyim ve cok acik az bir miktarda acik kahverengi
akintim var bazen su gibi???? Sizce kötümüüü kimler yasadi
Ltf benimle paylassinnn cvplar icin tsk ederim'mmm...:18:

Bence en dogru yaniti alabilmek icin doktorunu aramalisin. Hic vakit kaybetme buralarda. Birsey olmayabilir ama yine de benim icim buradan gelecek yanitlarla rahat etmezdi. Sen doktoruna danis.

Bence en dogru yaniti alabilmek icin doktorunu aramalisin. Hic vakit kaybetme buralarda. Birsey olmayabilir ama yine de benim icim buradan gelecek yanitlarla rahat etmezdi. Sen doktoruna danis.

Evt cnm dok aradimm en iyisi rahatLadim simdi dok. Normal dedi. bazilarida cocuk yerini yapiyor dedi
bende biraz daha rahatLadimm akinti cok normalmis acik Kahv. bile olsa :9: Allah her isteyen herkeze bu güzel ani tatirir ins,:17:

yok artık daha neler :) hiç olurmu öyle :)

ya simdi ilk Hamilelik oldugu icin daha cok tedirginim hani birde gecen
sene bir Düsük nedeni yasamisdim bu yüzdende cok korkuyorumm..:53: Allah hayirlisi neyse onu versin ins...
:16:

SizLere bir sorum olacakti kizlar benim en sn Adet tarihim 12.08.2012
ve Bilgsayar hesaplamalarina Göre 11+4 Haftalik hamisim!"
Sizce bu bilgisayar Hesaplamalari dogrumu bana yardimci olursaniz cok sevinirimm BILEN BIRISI VARSA ltff YARDIMCIII olsunn..........":16::31::31:
Cvplariniz icin simdiden tsk ettim !!!!!"

Kimsee yokmuuu bana cvp yazacakkk ?????

Son düzenleme:
:emir_bebek::16:cevaplarinizi bekliyorumm arkadaslar bana yardimci
olursaniz cokkk sevinirimm..!":17:

Hamilelik son adet tarihinden itibaren hafta olarak sayılıyor, ben de hesapladım senin şuanda 11+5 gün bilgisayarının tarihi doğruysa o programlar doğru çalışıyor ama bebeğin 1 hafta daha büyük ya da daha küçük olabilir o döllenmeyle alakalı ama hamilelik hesaplaması bu şekilde oluyor.

selam arkadaslar ben suan 8 hafta 3 günlük hamisim
ve size bi sorum olcaktii yemek yaparken yanik kokusunu ister istemez icime cektim
bu Koku bebege ZARAR were bilirmi Lüüüütfeen yardimciii olunnn cok KORKUYORUMMM BEBEGIM ICIN:5::emir_bebek:

CEVAPLARINIZI bekliyorum arkadaslar cevaplar icin cimdiden tsk ederimmm!!!!!!:49:

yok canım merak etme bir şey olmaz...

SizLere bir sorum olacakti kizlar benim en sn Adet tarihim 12.08.2012
ve Bilgsayar hesaplamalarina Göre 11+4 Haftalik hamisim!"
Sizce bu bilgisayar Hesaplamalari dogrumu bana yardimci olursaniz cok sevinirimm BILEN BIRISI VARSA ltff YARDIMCIII olsunn..........":16::31::31:
Cvplariniz icin simdiden tsk ettim !!!!!"

Kimsee yokmuuu bana cvp yazacakkk ?????

evet doğru çünkü bir kaç kez arkadaşlarımın kini hesapladık doğru çıktı.

Hamilelik son adet tarihinden itibaren hafta olarak sayılıyor, ben de hesapladım senin şuanda 11+5 gün bilgisayarının tarihi doğruysa o programlar doğru çalışıyor ama bebeğin 1 hafta daha büyük ya da daha küçük olabilir o döllenmeyle alakalı ama hamilelik hesaplaması bu şekilde oluyor.

- anladim cnm cok tessekürler:emir_bebek::21:

:1:

- :1: cnm Kücük derken bebegin boyumu yoksa haftasimi oluyor???:8::30:

Back
X