Saç Rengi ve Saç Boyama yanık saça çare arıyorum

canım şöyle diyim benimde saçlarım yanmıstı gittim kuaför kısacık kesti hala vardı yanıklar. ben jileti aldım üstten aldırdım hani inceltiriosun ya öyle yaptım ve boyu hiç kısalmadı birazcık saçlarım inceldi ama kısalmasından iyidir dmi. sende öyle yapabilirsin ve mayonez maskesi yap toparlanır

canım keratin uygulayabılırsın sanırım daha ıyı bı caresıde yok bu ısın.brezılya fönü yanı canım.tedavı ozellıgı yuksek kullanan yapan arkadaslar cok memnun.bız toplanıp aldık 15-20 kısı kılıcbalıgı adlı bır arkadasla canım bı sor elınde kalmıssa al kacırma derım bu fırsatı

benmde saçlarm açıcıdn hep yandı siyahtan sarıya açtırdm saçlarmı şmdi çok bakımsız gözüküyo kestirmekte istemiyrm suratıma kısa saç yakışmıyo bakımınıda yapıyrm ama yok kremsiz hayatta taranmıyo hergn yıkıyrm bide ayrıca dip boyasıda turuncumsu bi renk oluyo tutturamıyrm çıldırcam en cokta sarı yakışıyo bana ne yapmam lazım??

saçlarım açıcı üstüne boya üstüne boyadan kurudu yandı çaresi var mı kestirmek dışında

bence hergün kırık saçlarını görüp üzülmektense ki çirkin bi görüntü yaratır yanık saç
uçlarından yanık kısımlarını aldır
hem daha bakımlı görünür, hemde saç bu uzar nasıl olsa
kökü sende

yanik sacin tek carewsi var ya kestireceksin canim yada kesinlikle kimyasalmis boyaymis masa duzlestirici hic birsey yapmayacaksin kendi haline birak uclarinada badem yagi sur

canım hicbi caresi yok malsef o yanıklar tam olarak gitmez kalır bi kısmı kestrmekten baska caren yok hem daha iyi uzar kestirince, benm sacımda öyleydi kestrdim baya gitti

eğer saçlarını yıkadığında hamur gibi oluyorsa, tararken lastik gibi uzuyorsa saçlarını yıkadıktan sonra durulama suyuna sirke ekliyorsun.en azından toparlanmasına yardım eder.ben öyle atlattım.

şu an eczaneden aldığım organix keratin brezilya tedavisini yaptım 48 saatin dolmasını bekliyorum bakalım ne olacak ama saçlar kafama yapıştı yağlı nasıl gececk 48 saat bilemiyorum dayanamyıp yıkamam işallah :)

canım sonucları bızımlede paylas organıxı merak ettım

nasıl yani, keratin yüklemesi derken? brezilya fnü dedikleri şey saçımı daimi düzleşirmek değil mi ne alakası var canım anlamadım ben şimdi, bir de nerden temin ediceszz
benim saçlarım da toparlayamadı da daha ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…