Vallahi soyle yanik sacin muzdaribi olarak butun yaptiklarini yaziyim saclarim rofleden yandi tabi bu surecte ben yandiktan sonra sadece uclarindan kestrdim sac diplerim dahi yaraydi sonra sacima keratin dedigimiz arkadasla basladim fon cektrmedim ve bi sure kaynak yaptrdim sacim o ara kendine geldi kullanabildim tam bir iskenceydi cunku sacimda boya bile tutmuyordu elidorun keratinolagy serisini hepsini kullandim eh iste toparladi biraz neyse sonra bir sey kesfettim dustayken sacim kremliyken badem yagini saclarima surdum ve dusta buharda boyle bekledim on dakika falan sonra duruladim iki uc uygulamadan sonra saclarimda sonuc verdi ki bu ara saclarim kahveydi hatta kuaforum bile bakim mi yaptrdin dedi neyse ben dayanamadim saclari actirdim tekrardan yine mahvoldu bu sefer badem yagi bile hak getire ama inat ettim boyundan aldirmamak icin ve tam on ay sacim supurge gibi gezdim taaki dune kadar kestirdim on ayda sacimda baya bi uzadi boyun hizamda saclarim su anda ve yanik degil bu beni mutlu ediyo ve tek bildigim sey bakim yapin dayanin ve kesinlikle dusta badem yagi yapin dustan once surdugum badem yagina gore cok daha iyi sonuc veriyor bi sure sonra kestirin boyundan aldirin cunku bunalimi cok kotu ve yanik saca ne yaparsaniz yapin sonuc alamiyorsunuz kestirmek tek care. Saciniz yandiginda boyundan aldirip kestirseniz bile sac yine yanik kaliyor sabredip kesildiginde hic olmazsa temiz bir sac oluyor simdiyse saclarim uziyicak adam gibi cektigim butun dertlere degdi birdaha rofle aslaa!