- 19 Nisan 2015
- 59
- 9
- Konu Sahibi angelstar97
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yanık canım saçlarının uçları
Benim de hala bu şekilde 1 yıl geçti oryal yaptırali ama hala duzelmiyo hala duzelmiyo
Dedigin gibi yaşın daha 18 böyle seylere hic gerek yok boya falan ama yaptırmıssin bir kere uçları tülü gibi duruyor onlarida kestirsen saclarin baya bir kisalir gibi resimden oyle gözüküyor bence uçlarindan az bir sey kestir toparlasınlar biraz bakım seyleri kullanabilirsin bir daha da boyama bırak kendi saçının rengine dönsün bu renkler için küçük yastasin daha olgun gösterir bu renkler insanı ilerde orta yasta istersen yaptırırsın.Üzülme inşallah en kısa zamanda düzelir :)
Bakım ürünlerini hiç aksatmadan kullanıyorum ama uçlarına bi faydası olmadı maalesef
Zaten artık saçımın rengiyle oynamıyorum sadece dip boyası yaptırıyorum bana en çok bu renk yakışıyor evet olgun gösteriyorum biraz ama kumralı sevmiyorum[/QUOTE
Tabikide senin hayatın senin kararların ama yaşın küçük ilerde bu renklere boyatman için fırsatın çok olcak emin ol şimdi bu renkler biraz olgun gösteriyor yinede sen bilirsin bana sorarsan dip falan yaptırma bırak kendi saç rengine dönsün uçlarındanda biraz toparlat en azından daha sağlıklı uzar kuaförede danıs istersen bakımınıda yapıyomuşsun zaten nediyeyim insallah düzelir .
Kestire kestire düzeltceksin canım başka çare yok uçları ölü şu anda mucize bi şey olmalı ki düzelsin o yüzden bakım ürünlerinden medet umma. .Of ya napıcam ben (
Kestirmekten başka çare yok sanırım ama kısa saçı da kendime yakıştırmıyorum pek
Saçlarının rengi güzel ama yanık yerlerini kesmelisin zaten 2 ayda uzarmerhaba ben 18 yaşında bir kızım.
Biliyorum saçımı boyamam için erken bir yaş, zaten şimdiki aklım olsa bu kadar boyamazdım
Bu sene bi aralar bunalıma girmiştim sürekli saç rengimle oynadım önce röfle yaptırdım sonra beğenmeyip kızıl yaptırdım saçlarımı, sonra yine pişman olup sarıya dönmeye çalışırken saçlarım feci şekilde yandı.
Saçlarım normalde küt kesimdi fakat yandığı için bazı tutamların uçları koptu o yüzden şuan uzunlu kısalı.
Gerçi aradan 3 ay falan geçti,
Amminokeratin maskesi ve Barcelino saç yağıyla biraz toparladı saçlarım.
Ama yine de saçlarım kötü duruyo gibime geliyor. Saçlarımı taradığım ve serum falan sürdüğüm halde uçları kıvrık ve kötü duruyor sanki hiç taramamışım gibi
Sizce ne yapmalıyım saçlarımın uzun kısımları omuzlarıma geldi kestirmek istemiyorum ama böyle de çok kötü duruyor?
Çevremdekiler hep saçlarını boşver senin yüzünün güzelliği hepsini kapatıyor diyor ama ben beğenmiyorum kendimi böyle
Ayrıca fön çektirdiğimde de harika duruyorlar ama her seferinde de çektiremiyorum saçlarım yanar diye
Evet, moralini bozmak gibi olmasın öyle canım. Bence bir süre boyama saçlarını. Hatta bu renkten kurtul şansın varsa çok daha olgun gösteriyodur eminim seni. Marjinal kesimleri yakıştırırsan kendine öyle kestir, zira yanıklara çare yok..merhaba ben 18 yaşında bir kızım.
Biliyorum saçımı boyamam için erken bir yaş, zaten şimdiki aklım olsa bu kadar boyamazdım
Bu sene bi aralar bunalıma girmiştim sürekli saç rengimle oynadım önce röfle yaptırdım sonra beğenmeyip kızıl yaptırdım saçlarımı, sonra yine pişman olup sarıya dönmeye çalışırken saçlarım feci şekilde yandı.
Saçlarım normalde küt kesimdi fakat yandığı için bazı tutamların uçları koptu o yüzden şuan uzunlu kısalı.
Gerçi aradan 3 ay falan geçti,
Amminokeratin maskesi ve Barcelino saç yağıyla biraz toparladı saçlarım.
Ama yine de saçlarım kötü duruyo gibime geliyor. Saçlarımı taradığım ve serum falan sürdüğüm halde uçları kıvrık ve kötü duruyor sanki hiç taramamışım gibi
Sizce ne yapmalıyım saçlarımın uzun kısımları omuzlarıma geldi kestirmek istemiyorum ama böyle de çok kötü duruyor?
Çevremdekiler hep saçlarını boşver senin yüzünün güzelliği hepsini kapatıyor diyor ama ben beğenmiyorum kendimi böyle
Ayrıca fön çektirdiğimde de harika duruyorlar ama her seferinde de çektiremiyorum saçlarım yanar diye
Önce saçlarını doğal rengine boyat, sonra hnidistan cevizi yağı ile hafata bir kaç defa bakım yap, saçların uzadıkça kestir.Ammino Keratin maskesi bu kadar kötü yanmış saçta etki etmez.
kilicbaligi, yagi ben geceden sabaha bekletiyorum yanlis midir acaba bu